עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה היה יכול להיות מצחיק (אולי לבחור ההוא לא אבל הוא היה לומד לקח:37mv:)מצטער שאני אומר את זה, אבל חבל שלא נכשלת איפשהו בין 0:16 ל 0:18 🕴
הוא אחד המדריכים 😆מצטער שאני אומר את זה, אבל חבל שלא נכשלת איפשהו בין 0:16 ל 0:18 🕴
וואלה נכון, מהחדשים, לא שמתי לבהוא אחד המדריכים 😆
משקל גוף בבוקר: 112
סקוואט 5X5X135
בנץ' 5X5X100 עצירה בחזרה אחרונה של כל סט, נחמד, לא כבד מדי. לא זוכר אם כתבתי את זה, אני חוגר גם בבנץ' כבר כמה שבועת
צ'ין אפס 7,7,6,4 בלי משקל, משקל עצמי 112. החלטתי להעלות חזרות בצ'ין אפס ולהוריד משקל, רציתי 4X8 אבל ראיתי שסט אחד אני יכול 8, 4 לא נראה לי...
זה מאוד תלוי בכמות האנשים שיש בראק וכמה אני מדבר עם אנשים בין הסטים. נגיד אתמול האימון נפח לקח לי כמעט שעתיים ורבע נראה לי, כמה פעמים כשבאתי בשעות שלא היו אנשים כמעט ומדדתי זמני מנוחות לקח לי 1:45. התאוששות לא יותר משעה, באימון האחרון זה היה בכלל משהו כמו 40 דקות כי עשיתי אימון ממש קל. עצימות תמיד לוקח כשעתיים נראה לי כי אני בא ביום חמישי (עם כל הכבדים 😃) ואני לא ממהר גם, אם הייתי מנסה כמה שיותר מהר אני חושב בשעה וחצי הייתי יכול לסיים.כמה זמן לוקח לך האימון בכל יום בערך ? הכוונה ביום נפח/התאוששות/עצימות ?
בנפח אם אני לבד על הראק/בנץ', אז 4-5 דקות בין סטים של סקוואט, 3-4 בין סטים של בנץ', אם אנחנו הרבה אנשים אז אין מה לעשות. בעצימות אני לא ספרתי, כי אני עושה סט אחד מקסימלי, אז אני עושה חימום כמה שצריך, ואז נכנס לסט כשאני מרגיש מוכן.כמה זמן אתה נח בין הסטים באימון נפח וכמה באימון עצימות?
פאוז סקוואט 3X3X100
פרס 2X5X60
פייספולס - 3 סטים
יד קדמית 3 סטים
הנה 😃מתי אתה נותן התאוששות או שלא עושה השבוע ?
חחחחח רק דיברתי ועדכנת