הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אתה תמיד מוזמן להתאמן איתנו, המכון במעלות זה לחלשים 😃

אתה תמיד מוזמן להתאמן איתנו, המכון במעלות זה לחלשים 😃
טוב עכשיו פתחתי עוד סמסטר (עד מתיייי) אז אני הולך להתאמן איתכם הרבה כנראה בחודשים הקרובים 🏋️😅

:161bd:בקרוב 200 דדליפט?
מקווה:)
אגב, עדכון, נרשמתי לתחרות בדצמבר. כמובן שעם המשקלים שלי אין לי סיכוי לקחת מקום אבל נראה לי יהיה כיף:sporty074-39:

yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:

עדכון לוג: 02/11/14

יום ראשון 2/11/14 שבוע 6 טקסס - אימון נפח
משקל גוף אתמול בבוקר 108.3

סקוואט 5X5X120
בנץ' 5X5X100
מקבילים 2X8X15
משקל עצמי במכון 111
צ'ין אפס 3X5X5
היה לי כאב ראש עוד בדרך למכון, בהתחלה התעלמתי ממנו והוא די עבר, אבל בזמן מתח אחרי כל סט פתאום קיבלתי בום של כאב ראש, אז לא השלמתי 5 סטים...
מחר מתכוון לחזור לקחת קריאטין. רציתי היום אבל שכחתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/11/14

יום שלישי 4/11/14 התאוששות

סקוואט 5X80, 5X100
פרס 2X3FX85
PR, 60X14F משום מה חשבתי שבסט השני אולי אני אצליח שלשה עם 85 אחרי שנכשלתי בראשון... בסט השלישי כבר לא רציתי לעשות כבד אז עשיתי אירובי...
מסור 3X12X34
יד קדמית 3 סטים
15 דקות אליפטי - סיימתי את האימון ב 20:30 והמקלחות היו סגורות עד 21:00 אז החלטתי לעשות אירובי, דווקא נחמד לפעמים

הסטים של הפרס, תודה ל @incin על הצילום:...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחדד את העניין,
למה אין הופעת אורח שלו?
לדעתי זה בגלל שכידוע מנהלי הפורום, בייחוד מנהלים כחולים, הם בדרגה יותר גבוהה מאיתנו, בני התמותה הרגילים, לכן לראות אחד מהם בסרטון עלול לגרום נזק בלתי הפיך (כמו למשל להסתכל על השמש או משהו)... אבל אני לא סגור 100% שזאת הסיבה

איזה נחמד זה לזהות מכון כושר 😃, רק שאני לא מכיר אותך(לא ניראה לי ראיתי אותך אי פעם), אבל מכיר את רוב האנשים שרואים בסרטון.
מחר בדיוק יש לי פרס מקווה שה 55 שלי יעופו כמו ה 60 שלך 😃

איזה נחמד זה לזהות מכון כושר 😃, רק שאני לא מכיר אותך(לא ניראה לי ראיתי אותך אי פעם), אבל מכיר את רוב האנשים שרואים בסרטון.
מחר בדיוק יש לי פרס מקווה שה 55 שלי יעופו כמו ה 60 שלך 😃
לא נראה לי שראיתי אותך גם (חוץ מהסרטונים בלוג שלך חח)...
יאללה בהצלחה תעיף ת55!!

לא נראה לי שראיתי אותך גם (חוץ מהסרטונים בלוג שלך חח)...
יאללה בהצלחה תעיף ת55!!

פעם הייתי בא בערב בשעות של INCIN אז מוזר שלא ראיתי אותך במיוחד אם אתה מרים הרבה יותר מהממוצע, אבל עכשיו שהתחלתי SS ורוב העבודה שלי זה על הכלוב, אני מעדיף לבוא בבוקר ולהיות שם לבד ולא אם עוד 4 אנשים.
אבל משמועות (ליסה) הולכים לקנות עוד כלוב(רק לא יודע במקום מה ישימו אותו), אז אולי עוד יחזור לערב נראה.

פעם הייתי בא בערב בשעות של INCIN אז מוזר שלא ראיתי אותך
בחודשים האחרונים כמעט ולא התאמנתי בטכניון ואם כן אז בד"כ בצהריים, מתחילת סמסטר אני מתאמן קבוע בטכניון בשעות האלה
אבל משמועות (ליסה) הולכים לקנות עוד כלוב(רק לא יודע במקום מה ישימו אותו)
🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

עדכון לוג: 06/11/14

יום חמישי 06/11/14 עצימות

סקוואט 157.5X5 PR
בנץ' 122.5X3F
הבנץ' תקוע, הצלחתי אפילו פחות משבוע שעבר. נראה לי זה בגלל שעבדתי כבד מדי בפרס ביום שלישי. אני אנסה לעבוד עם פחות משקל בפרס שבוע הבא, נראה איך ילך
דדליפט 185X5 PR
יד קדמית
15 דקות אליפטי

דדליפט:

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית