Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אולי זה לא שיר מופץ ברייג' עם גיטרות תופים וגראולים, אבל אני מאוד אוהב את הליריקה שלו ואת המלודיה:

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

25/07/15 - נפח תחתון

סקוואט - 105X4X5
ספרינטים בעליה - 6 אינטרוולים של חצי דקה:דקה

המצב גרוע, יש כאבים גם בסקוואט כבר, זה התחיל להתגבר במהלך האימון אז לא עשיתי את הסט החמישי והלכתי. זכרתי שהספרינטים דווקא עזרו קצת לכאב פעם שעברה אז החלטתי לעשות אותם. לא יודע אם הם עזרו אבל לא הפריעו.
כנראה שאין ברירה אלא להפסיק להתאמן בינתיים. אני עדיין שוקל אולי לבוא מחר ולעשות בנץ' אבל כנראה שלא אבוא בכלל. גם קבעתי תור לרופא למחר, שישלחו אותי לצילום או משהו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזה מבאס. גם לי שוב חזרו הכאבים האלו בגב אם אתה זוכר שאמרתי לך. מה שכן, ביומים האחרונים לקחתי כורכומין מרוכז וחל לי שיפור של 90%.
ניסית לקחת? לא חושב שיש מה להפסיד. אצלי השיפור מוחשי מאוד, לא יכולתי ליישר כמעט את הגב ללא כאבים.

איזה מבאס. גם לי שוב חזרו הכאבים האלו בגב אם אתה זוכר שאמרתי לך. מה שכן, ביומים האחרונים לקחתי כורכומין מרוכז וחל לי שיפור של 90%.
ניסית לקחת? לא חושב שיש מה להפסיד. אצלי השיפור מוחשי מאוד, לא יכולתי ליישר כמעט את הגב ללא כאבים.
לקחתי כורכומין מתישהו כשהיה לי כאב מרפק וזה עזר לדעתי.
אבל עכשיו זה משהו אחר, זה לא דלקת או משהו בסגנון, זה משהו בפנים נדפק מהלחץ של החגורה באותו אימון לפני שבועיים, אין מצב שמשהו כמו כורכומין יעזור כאן

לקחתי כורכומין מתישהו כשהיה לי כאב מרפק וזה עזר לדעתי.
אבל עכשיו זה משהו אחר, זה לא דלקת או משהו בסגנון, זה משהו בפנים נדפק מהלחץ של החגורה באותו אימון לפני שבועיים, אין מצב שמשהו כמו כורכומין יעזור כאן
גם אני חשבתי ככה, וזו בכלל לא דלקת מה שיש לי(טריגר פוינט). איכשהו הדבר הזה עוזר לרפאות דברים והבונוס הוא שיש לו יתרונות בריאותיים. אם יש לך בבית, קח כדור כל יום למשך כמה ימים, מה יש לך כבר להפסיד? 😃

גם אני חשבתי ככה, וזו בכלל לא דלקת מה שיש לי(טריגר פוינט). איכשהו הדבר הזה עוזר לרפאות דברים והבונוס הוא שיש לו יתרונות בריאותיים. אם יש לך בבית, קח כדור כל יום למשך כמה ימים, מה יש לך כבר להפסיד? 😃
נראה לי שנשאר לי עוד בבית, העניין שאצלי זה כנראה משהו בטחול או באיזה איבר שם (אני מקווה שאני טועה וזה סתם שטויות) אז אני לא רואה איך כורכומין יעזור. מצד שני להפסיד אין מה באמת 😃

נשמע לא נעים בעליל...
החלמה מהירה וממליצה גם לבינתיים לתסף בכורכומין... 😃
תודה 😃
כן, לא נעים, עכשיו פתאום יהיה לי זמן שבמקום להתאמן אני לא אדע מה לעשות עם עצמי ואתחיל להרהר על משמעות הקיום או דברים כאלה:Confused:

זו בכלל לא דלקת מה שיש לי(טריגר פוינט).
התרופה הכי טובה לטריגר פוינט היא פרוטוקול פציעות. בהתחייבות.
לשלב פואם רולר וכדור לקרוס גם עוזר להקל קצת, אבל הפרוטוקול מדהים בטיפול.

יבגני, שכחתי מה קרה לך שגרם לכאבים (וגם שכחתי איזה כאבים..)
יש אפשרות לאיזה תקציר עניינים?

יבגני, שכחתי מה קרה לך שגרם לכאבים (וגם שכחתי איזה כאבים..)
יש אפשרות לאיזה תקציר עניינים?
החגורה הייתה הדוקה מדי בנפח סקוואט לפני שבועיים, מאז יש כאבים בצד שמאל של הבטן, מאחורי הצלעות בפנים כזה.

איבגני מאחל לך שתהיה בריא ..
תודה 😃
ותתקדם ל 140 בנץ בינתיים
הבעיה שכנראה אני אאלץ להפסיק את האימונים לגמרי בינתיים, כי נראה לי כל תרגיל שיש בו לחץ תוך בטני ישפיע לרעה עכשיו, שזה בעצם כל תרגיל.
אני עדיין לא סגור 100% אם לבוא מחר ולנסות לעשות בנץ' או לא...

תודה 😃

הבעיה שכנראה אני אאלץ להפסיק את האימונים לגמרי בינתיים, כי נראה לי כל תרגיל שיש בו לחץ תוך בטני ישפיע לרעה עכשיו, שזה בעצם כל תרגיל.
מקסימום קח קצת מנוחה תעדכן אותנו בכל מקרה

לך ותנסה, תתחמם בהדרגתיות כדי שתוכל לעצור מוקדם אם תרגיש שמתחילים כאבים.

תודה 😃

תהיה חזק. אני גם קובע לעצמי מחר תור לאורטופד לגבי הכאבים שלי בכתף. ממליץ לך ללכת לרופא גם כן.

לך ותנסה, תתחמם בהדרגתיות כדי שתוכל לעצור מוקדם אם תרגיש שמתחילים כאבים.
יכול להיות שזה מה שאעשה באמת. תכלס אם בבנץ' לא יהיה כאב בכלל אז אפשר להמשיך ללחוץ לפחות. בסוף יהיה לי בנץ' 140 וסקוואט בקושי 100
תהיה חזק. אני גם קובע לעצמי מחר תור לאורטופד לגבי הכאבים שלי בכתף. ממליץ לך ללכת לרופא גם כן.
קבעתי תור לרופאת משפחה למחר, אני רוצה שתיתן לי הפניה לצילום, או שאם יש לה רעיון יותר טוב אז נשמע אותו (אלא אם כן הרעיון הוא "תפסיק להרים משקולות לתמיד כי זה לא בריא")

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית