הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תכלס לא ממש מובן 😃
אגב נראה לי האנשים ברקע קלטו את זה:37mv:

אני מכיר את הבחור מהסרטון, קוראים לו אנדריי (למד איתי בשכבה). ליצן די גדול בכל מה שקשור לתחום, אבל בחור נחמד

yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:

יום ראשון 30/11/14 - נפח

סקוואט 5X5X135
בנץ' 5X5X100
עצירה בחזרה אחרונה של כל סט, נחמד, לא כבד מדי. לא זוכר אם כתבתי את זה, אני חוגר גם בבנץ' כבר כמה שבועת
צ'ין אפס 7,7,6,4 בלי משקל, משקל עצמי 112. החלטתי להעלות חזרות בצ'ין אפס ולהוריד משקל, רציתי 4X8 אבל ראיתי שסט אחד אני יכול 8, 4 לא נראה לי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כמה זמן לוקח לך האימון בכל יום בערך ? הכוונה ביום נפח/התאוששות/עצימות ?

כמה זמן לוקח לך האימון בכל יום בערך ? הכוונה ביום נפח/התאוששות/עצימות ?
זה מאוד תלוי בכמות האנשים שיש בראק וכמה אני מדבר עם אנשים בין הסטים. נגיד אתמול האימון נפח לקח לי כמעט שעתיים ורבע נראה לי, כמה פעמים כשבאתי בשעות שלא היו אנשים כמעט ומדדתי זמני מנוחות לקח לי 1:45. התאוששות לא יותר משעה, באימון האחרון זה היה בכלל משהו כמו 40 דקות כי עשיתי אימון ממש קל. עצימות תמיד לוקח כשעתיים נראה לי כי אני בא ביום חמישי (עם כל הכבדים 😃) ואני לא ממהר גם, אם הייתי מנסה כמה שיותר מהר אני חושב בשעה וחצי הייתי יכול לסיים.

כמה זמן אתה נח בין הסטים באימון נפח וכמה באימון עצימות?

כמה זמן אתה נח בין הסטים באימון נפח וכמה באימון עצימות?
בנפח אם אני לבד על הראק/בנץ', אז 4-5 דקות בין סטים של סקוואט, 3-4 בין סטים של בנץ', אם אנחנו הרבה אנשים אז אין מה לעשות. בעצימות אני לא ספרתי, כי אני עושה סט אחד מקסימלי, אז אני עושה חימום כמה שצריך, ואז נכנס לסט כשאני מרגיש מוכן.
בנפח נח גם כ-3 דקות בין סטים של מתח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית