עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט - 105X4X5
ספרינטים בעליה - 6 אינטרוולים של חצי דקה:דקה
המצב גרוע, יש כאבים גם בסקוואט כבר, זה התחיל להתגבר במהלך האימון אז לא עשיתי את הסט החמישי והלכתי. זכרתי שהספרינטים דווקא עזרו קצת לכאב פעם שעברה אז החלטתי לעשות אותם. לא יודע אם הם עזרו אבל לא הפריעו.
כנראה שאין ברירה אלא להפסיק להתאמן בינתיים. אני עדיין שוקל אולי לבוא מחר ולעשות בנץ' אבל כנראה שלא אבוא בכלל. גם קבעתי תור לרופא למחר, שישלחו אותי לצילום או משהו...
לקחתי כורכומין מתישהו כשהיה לי כאב מרפק וזה עזר לדעתי.איזה מבאס. גם לי שוב חזרו הכאבים האלו בגב אם אתה זוכר שאמרתי לך. מה שכן, ביומים האחרונים לקחתי כורכומין מרוכז וחל לי שיפור של 90%.
ניסית לקחת? לא חושב שיש מה להפסיד. אצלי השיפור מוחשי מאוד, לא יכולתי ליישר כמעט את הגב ללא כאבים.
גם אני חשבתי ככה, וזו בכלל לא דלקת מה שיש לי(טריגר פוינט). איכשהו הדבר הזה עוזר לרפאות דברים והבונוס הוא שיש לו יתרונות בריאותיים. אם יש לך בבית, קח כדור כל יום למשך כמה ימים, מה יש לך כבר להפסיד? 😃לקחתי כורכומין מתישהו כשהיה לי כאב מרפק וזה עזר לדעתי.
אבל עכשיו זה משהו אחר, זה לא דלקת או משהו בסגנון, זה משהו בפנים נדפק מהלחץ של החגורה באותו אימון לפני שבועיים, אין מצב שמשהו כמו כורכומין יעזור כאן
נראה לי שנשאר לי עוד בבית, העניין שאצלי זה כנראה משהו בטחול או באיזה איבר שם (אני מקווה שאני טועה וזה סתם שטויות) אז אני לא רואה איך כורכומין יעזור. מצד שני להפסיד אין מה באמת 😃גם אני חשבתי ככה, וזו בכלל לא דלקת מה שיש לי(טריגר פוינט). איכשהו הדבר הזה עוזר לרפאות דברים והבונוס הוא שיש לו יתרונות בריאותיים. אם יש לך בבית, קח כדור כל יום למשך כמה ימים, מה יש לך כבר להפסיד? 😃
תודה 😃נשמע לא נעים בעליל...
החלמה מהירה וממליצה גם לבינתיים לתסף בכורכומין... 😃
התרופה הכי טובה לטריגר פוינט היא פרוטוקול פציעות. בהתחייבות.זו בכלל לא דלקת מה שיש לי(טריגר פוינט).
החגורה הייתה הדוקה מדי בנפח סקוואט לפני שבועיים, מאז יש כאבים בצד שמאל של הבטן, מאחורי הצלעות בפנים כזה.יבגני, שכחתי מה קרה לך שגרם לכאבים (וגם שכחתי איזה כאבים..)
יש אפשרות לאיזה תקציר עניינים?
לא נעים. 🫤החגורה הייתה הדוקה מדי בנפח סקוואט לפני שבועיים, מאז יש כאבים בצד שמאל של הבטן, מאחורי הצלעות בפנים כזה.
תודה 😃איבגני מאחל לך שתהיה בריא ..
הבעיה שכנראה אני אאלץ להפסיק את האימונים לגמרי בינתיים, כי נראה לי כל תרגיל שיש בו לחץ תוך בטני ישפיע לרעה עכשיו, שזה בעצם כל תרגיל.ותתקדם ל 140 בנץ בינתיים
מקסימום קח קצת מנוחה תעדכן אותנו בכל מקרהתודה 😃
הבעיה שכנראה אני אאלץ להפסיק את האימונים לגמרי בינתיים, כי נראה לי כל תרגיל שיש בו לחץ תוך בטני ישפיע לרעה עכשיו, שזה בעצם כל תרגיל.
אני עדיין לא סגור 100% אם לבוא מחר ולנסות לעשות בנץ' או לא...
תהיה חזק. אני גם קובע לעצמי מחר תור לאורטופד לגבי הכאבים שלי בכתף. ממליץ לך ללכת לרופא גם כן.תודה 😃
הבעיה שכנראה אני אאלץ להפסיק את האימונים לגמרי בינתיים, כי נראה לי כל תרגיל שיש בו לחץ תוך בטני ישפיע לרעה עכשיו, שזה בעצם כל תרגיל.
אני עדיין לא סגור 100% אם לבוא מחר ולנסות לעשות בנץ' או לא...
יכול להיות שזה מה שאעשה באמת. תכלס אם בבנץ' לא יהיה כאב בכלל אז אפשר להמשיך ללחוץ לפחות. בסוף יהיה לי בנץ' 140 וסקוואט בקושי 100לך ותנסה, תתחמם בהדרגתיות כדי שתוכל לעצור מוקדם אם תרגיש שמתחילים כאבים.
קבעתי תור לרופאת משפחה למחר, אני רוצה שתיתן לי הפניה לצילום, או שאם יש לה רעיון יותר טוב אז נשמע אותו (אלא אם כן הרעיון הוא "תפסיק להרים משקולות לתמיד כי זה לא בריא")תהיה חזק. אני גם קובע לעצמי מחר תור לאורטופד לגבי הכאבים שלי בכתף. ממליץ לך ללכת לרופא גם כן.