Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

15/09/15 - עצימות תחתון

סקוואט - 170X1 באתי במיינדסט לא טוב, כי כל היום אמרתי לעצמי שלא ישנתי מספיק ואני אהיה עייף באימון אז לא ניסיתי לעלות משקל משבוע שעבר (שבו עשיתי 175). גם החלטתי לעבוד עם פחות רייג', בלי כאפות וזה. קיצר החזרה הראשונה עלתה סבבה אבל לא הייתי בטוח אם יש לי עוד אחת אז לא ניסיתי.
דדליפט - 215X1 אחרי הסקוואט אמרתי לעצמי שאני סתם פוסי וצריך להרים משהו כבד, אז הכשל משבוע שעבר עלה, וגם עלה סבבה נראה לי (סרטון למטה)
גלגל בטן - 2X15

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם יהיה לי כוח אני אבוא, פשוט לא החלטתי אם לבוא היום או מחר אחרי כמעט שלושה שבועות של בטלה.

אריאל הולך ב7.
I'll probably go in like half an hour (16.30), too much shit to do later today to postpone the workout to 7 and I haven't worked out since saturday so not gonna postpone to tomorrow..

if anyone wants to, as @Tank says, dance with barbells (CnJ) with me, come at around 4.30/5.00 😃

@yujinius
לדעתך הריצה הורסת לך את ההתאוששות או עוזרת ?
והאם אתה מרגיש כאבים בתאומים טיביה או משהו כזה? שואלת מתוך התענינות ..

לדעתך הריצה הורסת לך את ההתאוששות או עוזרת ?
נראה לי לא הורסת ולא עוזרת האמת.
והאם אתה מרגיש כאבים בתאומים טיביה או משהו כזה? שואלת מתוך התענינות ..
לא, אין כאבים.
אבל אני רץ די מעט, אני מנסה להכניס שתי ריצות של 20-30 דקות בשבוע (יותר מזה נראה לי יהיה בעייתי מבחינת התאוששות לסקוואט ודדליפט) ואני לא תמיד עושה אפילו שתי ריצות.

17/09/15 - פרס

אימון של אתמול (חמישי)

פרס - 67.5X5, 75X3, 85X1, 90F:cray:, 85X1 סבב הבא לא מעלה TM, נשאר עם 90 בתקווה שאצליח. טוב נו, אני מתמקד יותר בבנץ'...
בנץ' - 105X6,6,5, 100X8+60X10 ה100 וה60 עשיתי דרופסט כי מיהרתי ללכת אז לא היה זמן לעוד סט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

18/09/15 - נפח תחתון

סקוואט - 132.5X5X5 די קשה. נחתי איזה 3 דקות בין הסטים, בין הסט הראשון והשני 2 ומשהו, ובין הרביעי לחמישי 3 וחצי-4.
סומו דדליפט - 110X3X5 סעמק, תרגיל קשה ולא נוח, הגמישות שלי על הפנים. מקווה שהיא תשתפר עם הזמן שאמשיך לעשות את התרגיל.
גלגל בטן - 3X15

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית