- פותח/ת השרשור
- #3,361
שים לב, זה שני עדכונים שונים משני ימים שוניםלדעתי תעדכן עוד פעם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שים לב, זה שני עדכונים שונים משני ימים שוניםלדעתי תעדכן עוד פעם
אני יודע, אני עדיין לא מבין למה אתה לא מעדכן עוד פעםשים לב, זה שני עדכונים שונים משני ימים שונים
לולללללללללללללהוא רציני או שהוא מסתלבט??
גם אתה קראת את זה הכתבה הזו? 🤯פשוט קראתי בוואלה ספורט שלא טוב לעבוד עם אותה תכנית יותר מדי זמן כי השרירים מתרגלים וצריך לבלבל אותם בשביל תוצאות אופטימליות.
נשמע טוב. חוץ מהעבודות עזר,מה הוא כותב ומה אתה חושב לעשות?רוצה דעות לגבי תכנון כזה.
כן עחי, כתבתי לעצמי ABCDEFGHI ואז ראיתי שאם אני אעשה 3 אימונים בשבוע אז יקח לי 3 שבועות לסיים סבב אז עכשיו חושב על תכנון אחר.גם אתה קראת את זה הכתבה הזו? 🤯
הוא כותב דברים כמו SIDE BEND, בייספס, טרייספס, דברים שלא בא לי לעשות. יש לו שם גם מתח פעם כן פעם לא, שזה אני כן מתכוון לעשות בכל מקרה. חוץ מזה נראה, כנראה אוסיף מקבילים, בנץ' דאמבלים, גלגל בטן וכאלה.נשמע טוב. חוץ מהעבודות עזר,מה הוא כותב ומה אתה חושב לעשות?
אין סיבה, פלאנק אחלה תרגיל, סתם נתתי דוגמה.למה לא פלאנק במקום גלגל?
סתם דוגמה, וזה דווקא יכול להיות עזר לא רע לבנץ' (כנראה שלא אעשה גם דאמבלים וגם מקבילים באותו אימון)נחוי בנץ' דאמבלים?
זה נראה לי:ומה זה side bend?
לא, כבר עם חגורה.אתה עדיין בלי חגורה בסקוואט?
בבקשה אל תעשה את זה ,אתה תראה כמו אדיוט.זה נראה לי:
![]()
🤣בבקשה אל תעשה את זה ,אתה תראה כמו אדיוט.
יכול לעזור ביציאה מהתחתית בבנץ' נראה לי.ופלאנק סבבה,ועדיין לא הבנתי למה בנץ' דאמבלים .מה זה יעזור לך?
לא שמעתי על זה,הלכתי להריץ חיפוש.יכול לעזור ביציאה מהתחתית בבנץ' נראה לי.
חזרתי מהחיפוש לא מצאתי משהו שקשור לזה.לא שמעתי על זה,הלכתי להריץ חיפוש.
מתרגש1עכשיו נזכרתי שמחר אמור להיות 135 בנץ' 🤯 אז אולי אמשיך את המתכונת שאני עושה עכשיו בינתיים...
אם אתה יכול,תמשוך.גם ככה זה לא הולך להחזיק עוד הרבה. אחריי זה תעבור למתכונת יותר נוחה של שלוש פעמיים בשבוע. ולמה הריצות לא הבנתי? בישביל התאוששות? משעמם לך?אתה בחיטוב? (לא רואה סיבות שמצידקות את עצמן שמישהו יבצע אירובי מרצונו האישי 😛)מצד אחד נראה לי שאני יכול למשוך עוד קצת עם התקדמות שבועית בסקוואט ודד
אין לי הסבר מדעי או משהו, רק נראה לי ככה בגלל שעם דאמבלים אתה יכולים להוריד ידיים נמוך יותר.חזרתי מהחיפוש לא מצאתי משהו שקשור לזה.
הדבר היחידי שמצאתי שזה יותר קשה להשתמש בדאמבל כי אתה צריך למצוא יציבות. משמע אתה משתמש במשקל יותר נמוך.
שום עזרה לא מצאתי. רק מצאתי שטויות של היפרטרופיה מירבית אם אתה עושה גם בנץ' וגם דאמבלים. קיצור אשמח אם תעשיר את הידע שלי.
סיבולת לב ריאה וזה...ולמה הריצות לא הבנתי?
וזה.. אפשר גם בלי .סיבולת לב ריאה וזה...
אבל אתה עם משקל יותר נמוך...אין לי הסבר מדעי או משהו, רק נראה לי ככה בגלל שעם דאמבלים אתה יכולים להוריד ידיים נמוך יותר.
אני עושה טקסס לסקוואט ודדליפט (בלי היום התאוששות). אני חושב שאולי אפשר למשוך עוד טיפה בהתקדמות שבועים בהרמות האלה, אבל עוד בעיה זה שאני משתדל להיזהר לא להגזים עם האוכל כי אני לא רוצה לעלות במשקל גוף יותר מדי, לכן זה גם מתחיל להיות בעייתי.לך כבר על טקסס אם אתה אוכל כמו בנאדם לדעתי או תוכנית נפח אחרת ..
אתה כאילו חושש? או שאתה עכשיו בקטע של "נירטלי עם תקווה של עלייה במשקלים"?אני לא רוצה לעלות במשקל גוף יותר מדי
אני הייתי ממליץ עדיין טקסס קלאסי או פנדלי ..אני עושה טקסס לסקוואט ודדליפט (בלי היום התאוששות). אני חושב שאולי אפשר למשוך עוד טיפה בהתקדמות שבועים בהרמות האלה, אבל עוד בעיה זה שאני משתדל להיזהר לא להגזים עם האוכל כי אני לא רוצה לעלות במשקל גוף יותר מדי, לכן זה גם מתחיל להיות בעייתי.