🤯בקרוב...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤯בקרוב...
עשיתי ועברו שמה איזה שלושה מדריכים ..אני עושה את מה שהמדריכים אומרים לי ולא מתווכח איתם ,רוב האנשים שלא נותנים להם לעשות זה כנראה המדריכים לא אוהבים אותם חח.
האמת שכן, נראה לי יש משהו כזה. כמו כאלה שמתחילים להתווכח כשאומרים להם לשים מגבת על הבנץ' (אהמ אהמ @Tank )@yujinius מה שלום המערכת יחסים שלך עם המאמנים? 🤣
מגבת רק מפריעההאמת שכן, נראה לי יש משהו כזה. כמו כאלה שמתחילים להתווכח כשאומרים להם לשים מגבת על הבנץ' (אהמ אהמ @Tank )
תומר המציא שיטה,כשהוא נכנס לכיווץ והוא נשכב על הספה הוא מחליק את המגבת אחורה ומפיל אותה. 😆האמת שכן, נראה לי יש משהו כזה. כמו כאלה שמתחילים להתווכח כשאומרים להם לשים מגבת על הבנץ' (אהמ אהמ @Tank )
אני לא זוכר תהסבר בדיוק, ככה אני זוכר אותו... בכל אופן זה נמצא בשרשור של הסומו שלי בפורום PL, לא האחרון אלא מלפני שבועיים.בדומה לכל תרגיל עזר אחר שאתה עושה כדי לשפר את הבנץ ,או סקוואט .
אז תשאל את הבנאדם הזה מה לאזעזל הקשר בין מנח גב לא תקין בדדליפט , ולבין זה שאתה עושה ראק פולס במנח גב שונה ולכן זה לא יעזור ? הבנאדם המציא במקום בולשיט שמריח טוב לעצמו.
כשהיינו בפרופיט בראש השנה הכריחו אתנו להשים מגבת בבאנץ אז כשמישהו נכנס לסטאפ (באויר) מישהו אחר מוזיז את המגבת מהר בלי ששמים לבתומר המציא שיטה,כשהוא נכנס לכיווץ והוא נשכב על הספה הוא מחליק את המגבת אחורה ומפיל אותה. 😆
לי דווקא בסדר עם מגבת יחסית. הכי טוב היה בלי מגבת ולשים מלא מגנזיום על הגב בשביל לא להחליק אבל נראה לי אם שרון יראה את זה הוא יחרבן על עצמו מרוב עצביםתומר המציא שיטה,כשהוא נכנס לכיווץ והוא נשכב על הספה הוא מחליק את המגבת אחורה ומפיל אותה. 😆
🤣🤣🤣🤣🤣 ספה לבנה ודמעות זולגות מהמאמנים.לי דווקא בסדר עם מגבת יחסית. הכי טוב היה בלי מגבת ולשים מלא מגנזיום על הגב בשביל לא להחליק אבל נראה לי אם שרון יראה את זה הוא יחרבן על עצמו מרוב עצבים
אבל בעיקרון זאת אחלה שיטה, ככה גם אם במקרה מישהו אומר אז אתה אומר לו "אה זה נפל לא שמתי לב"תומר המציא שיטה,כשהוא נכנס לכיווץ והוא נשכב על הספה הוא מחליק את המגבת אחורה ומפיל אותה. 😆
גם ככה מזיינים תמוח בקטנה על מגנזיום, אבל זה כי יש אנשים שמשאירים לכלוך בלי לנקות (אהמ אהמ @Savo )🤣🤣🤣🤣🤣 ספה לבנה ודמעות זולגות מהמאמנים.
בגלל זה. כי פעם אחת שעבדנו באיזור הדדליפט (לא זוכר עם מי) אחד המדריכים אמר לנו שנדאג שלא יישאר מלוכלך אחרינו, ופעם אחרת אמרו לסיימון שזה לא בסדר שהוא השאיר לכלוך של מגנזיום כמה ימים לפני זה.אני באמת לא הבנתי למה ניקית את הקצת מגנזיום שהיה על הרצפה.. כאילו ראבאק זה נעלם תוך 5 דקות.
אהההההממממ אההההההממממ יכול להיות אההההההההההמממשקלת לראות רופא? אתה נראה לי לא מרגיש טוב. 😛
Its cuz he has been inhaling the chalk I've left all over the floor.שקלת לראות רופא? אתה נראה לי לא מרגיש טוב. 😛
קודם כל נזכור שברוב המוחלט של המקרים נעילה היא בעיה של מושכים עוגלים.Doesnt make sense at all!!!
בכלל לא . בוא נחשוב למה אנשים עושים ראק פולס ,אילו שמטרתם עזרה לדדליפט .
בנוסף לאנגרמה (אנגרמה זה מעין תוכנה שיש לך במוח שעוזרת לך לזכור תנועות מורכבות , כשאתה מדבר על motor pattern ,אתה מדבר על אנגרמה . אנגרמה זאת שיטת איחסון במוח) שאתה יוצר כאשר אתה עושה ראק פולס - אבל בוא נודה שדדליפט עצמו הוא לא תנועה מורכבת , ואתה יכול להשתפר בדדליפט מלעשות דדליפט , לפחות ברמה שלנו . אתה כבר מספיק שולט באנגרמה של דדליפט ,ולפרק אותה לגורמים לא מועיל ולא מזיק .
הסיבה החשובה באמת למה אתה עושה ראק פולס היא פשוט לחזק את erectors . זהו הכל . הגב שלך מתעגל כי הארקטורים לא מספיק חזקים לשאת בעומס .
בדומה לכל תרגיל עזר אחר שאתה עושה כדי לשפר את הבנץ ,או סקוואט .
אז תשאל את הבנאדם הזה מה לאזעזל הקשר בין מנח גב לא תקין בדדליפט , ולבין זה שאתה עושה ראק פולס במנח גב שונה ולכן זה לא יעזור ? הבנאדם המציא במקום בולשיט שמריח טוב לעצמו.
קשקוש. מי שהגב שלו מתעגל פשוט לא מתאמץ מספיק לשמור אותו ישר.הסיבה החשובה באמת למה אתה עושה ראק פולס היא פשוט לחזק את erectors . זהו הכל . הגב שלך מתעגל כי הארקטורים לא מספיק חזקים לשאת בעומס .
אחלה הסבר וזה, אבל אני לא מבין מה אתה עצבני, האם רעב?קודם כל נזכור שברוב המוחלט של המקרים נעילה היא בעיה של מושכים עוגלים.
איך בדיוק תנועה שאתה יכול בכיף להעמיס בה 150% מהמשקל עבודה שלך ״מקשה״ יותר על הזוקפים (כשה-150% האלה נובעים אך ורק מהמנח האופטימלי בנקודה הזו והטווח תנועה).
אם אתה יכול להעמיס בה יותר אז היא כנראה מקלה (הופכת את זה לקל יותר) על הזוקפים לא?
אחרת לא היית יכול להעמיס יותר כי היא מקשה (הופכת את זה לקשה יותר) על הזוקפים.
בלי קשר שרוב התנועה של הראק פולס היא באה מהישבן והמשקל הכבד מאוד משפיע בייחוד על הטרפזים שנושאים בעומס וזה לא כל כך מדגדג לזוקפים.
לפחות בדרך שהרוב הענק מבצע את התרגיל , בדרך ה״נכונה״ יותר לביצוע התרגיל למושך העגול בספק אם תעשה 80% ל-5 ולא תרגיש גמור מת. (אישית 175 קילו ראק פולס לסט יחיד הורג אותי לגמרי.)
אם כבר הייתי אומר את זה על דפיציט דדליפט ולא על ״ראק פולס אחי כי זה מתחיל מעל הברך ונעילה זה מעל הברך אחי״.
אתה רציני לגבי זה שלהחזיק גב נעול במנח סטטי למשך זמן קצר מאוד ובלי יותר מדי קושי (חזרה בראק פול לוקחת משהו כמו שנייה?) זה אותו הדבר כמו להיות מעל הברכיים באמצע דדליפט עם גב עגול לגמרי ומשקל מקסימלי ולמשוך את זה בגריינד במשך 2-4 שניות?
ועוד דבר לגבי הזיכרון המוטרי, אם המנח גב פאקינג שונה איך זה פאקינג עוזר לזיכרון המוטרי אם זו לא אותה התנועה שאתה עושה בדדליפט מהרצפה?
ובלי קשר גב מתעגל = ארקטורס לא מסוגלים לשאת בעומס
איך הגעת למסקנה הפאקינג גאונית הזאת?
יש לך בטח פאקינג תואר ראשון ופאקינג תואר שני ופאקינג דוקטורט בפאקינג הסקת מסקנות גאוניות.
אם התחלתי בגב עגול מהסט אפ ונעלתי בגב עגול מלכתחילה הארקטורס שלי לא מסוגלים לשאת בעומס?
אם אני בחימום שלי מושך 100 קילו עם גב עגול זה כי הארקטורס שלי לא מסוגלים לשאת בעומס של 100 קילו (חימום פאקינג ראשון שלי לפעמים) ?
למה אנשים עושים ראק פולס?
1. לגייס יותר מסת שריר בזמן קצר יותר (דבר שדווקא ישפר לך את הניתוק שזה גם יכול לגרום לאפקט של נעילה קלה יותר באופן עקיף(!!!) עקב מנח גב יותר אופטימלי מלכתחילה והאצה יותר טובה. )
2.כדי להוסיף מסת שריר לתחת וטרפזים , לזה השימוש מעולה.
עם זאת בסירטון שיבגני הוסיף הכשל לא היה באיזור התחת/טרפזים אלא יותר לדעתי עקב חולשה ברחב גבי. (ממש מעל הברך).
זה למה המלצתי גם מראש על הרבה הרבה חתירות עם דאמבל/מוט וכו׳.
3. אגו,
כן כן .
זה כיף להיות דדליפטר של 200 קילו ולשים 250 על שתי מוטות ברזל להזיז את המוט סנטימטר ואז אחרי חצי שנה לבוא לעשות 202.5 ולהגיד שההתקדמות המדהימה היא עקב הפאקינג ראק ״אגו״ פולס.
בקיצור לא יודע למה מלכתחילה הגבתי, אני אלך להכין לי משהו לאכול להירגע.
שיהיה לך בפאקינג כיף עם הפאקינג ראק פולס שלך.
שתעקם מוטות לשווא עד 120 ואושר ועושר ויושר וכושר והצלחה בכל מה שתעשה.
המאסיבי קצת חורק ומשמיע קולות מוזרים ופוצע אנשים. (אהם אהם אתה ויבגני) לא חובב גדול. 😆ולא המאסיבי.
מה הבעיה פשוט לקדוח אותו לרצפה
לא ראיתי שהכלוב עף קדימה, הם הרי מחוברים לרצפה (ככה חשבתי)...והכלובים באמת יכולים להתהפך, זה שצריך להעיף משם את המראה זה דבר אחר - לא ראיתם אותי עושה קצת חזרות בודדות ואיך הכלוב כמעט עף קדימה? ועוד אתם עשיתם בכלום המעאפן ולא המאסיבי.
טוב לגבי זה באמת אפשר להבין אם ככה. אני בעד לשמור על הציוד במכוןיש הרבה דברים שאני לא מסכים עם המאמנים, אבל אם תתנו לי לעשות במשך חצי שנה ראק פולס תראו איך כל האלייקו מתעקמים - אני איתם במקרה הזה.
הכלוב לא פוצע אנשים, מה שפוצע זה אנשים ששמים פלטות עד הקצה ואנשים אחרים שלא מסתכלים אם יש פלטות עד הקצה לפני שהם נכנסים מתחת.המאסיבי קצת חורק ומשמיע קולות מוזרים ופוצע אנשים. (אהם אהם אתה ויבגני) לא חובב גדול. 😆