רק שלא יקדחו הכל עקום כמו גלב הדפוק הזה מהרקולסכרגע לא עשו את זה, אני מניח שיעשו בהמשך - כל עוד זה לא המצב אני בטוח שאני יכול להפיל את הכלוב המעאפן אם אני עושה הפוך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק שלא יקדחו הכל עקום כמו גלב הדפוק הזה מהרקולסכרגע לא עשו את זה, אני מניח שיעשו בהמשך - כל עוד זה לא המצב אני בטוח שאני יכול להפיל את הכלוב המעאפן אם אני עושה הפוך.
המאסיבי קצת חורק ומשמיע קולות מוזרים ופוצע אנשים. (אהם אהם אתה ויבגני) לא חובב גדול. 😆
אה אם לא עשו אז אפשר להביןכרגע לא עשו את זה, אני מניח שיעשו בהמשך - כל עוד זה לא המצב אני בטוח שאני יכול להפיל את הכלוב המעאפן אם אני עושה הפוך.
נדבקת ממני?אהם אהם
התחזקת? יפהשזה היה עם 80 ק"ג
התחזקת? יפה
יום אחד אני אבוא לטכניון רק בשביל לראות כמה אתה באמת מרים
עד שאין לתלה אתה לא מרים כלוםאני בקושי מרים משהו, כרגע עם החגים אני לא מגיע כהרגלי.
עד שאין לתלה אתה לא מרים כלום
לבס לא סטרילי לאחרונה. 🤒נדבקת ממני?
מאיפה אתה מקבל עדכונים שותפים שכאלו? או שאתה מצוטט?גם הם לא מרוצים מהעובדה שאנשים מסתובבים באיזור של הפלטפורמה ומקבלים לראש את הקלינים של סיימון.
טוטאל כמ.ג 😁יש לי טוטאל 240: סקוואט 80, בנץ 80, דדליפט 80 - אבל בגלל שזה היה במכון ובימים נפרדים זה לא נחשב 😃
אתה אומר דברים כאלו לאחראי ראק? 😃עד שאין לתלה אתה לא מרים כלום
אני מחכה להזדמנות שהוא יציין משהו.. או שהוא באמת לא מריםאתה אומר דברים כאלו לאחראי ראק?
מאיפה אתה מקבל עדכונים שותפים שכאלו? או שאתה מצוטט?
טוטאל כמ.ג 😁
הוא ציין שהוא ילדה קטנה? אתה לא מתחיל לשקשק כבר?אני מחכה להזדמנות שהוא יציין משהו.. או שהוא באמת לא מרים
אם הוא ילדה כזאת אז כןהוא ציין שהוא ילדה קטנה? אתה לא מתחיל לשקשק כבר?
קודם כל נזכור שברוב המוחלט של המקרים נעילה היא בעיה של מושכים עוגלים.
איך בדיוק תנועה שאתה יכול בכיף להעמיס בה 150% מהמשקל עבודה שלך ״מקשה״ יותר על הזוקפים (כשה-150% האלה נובעים אך ורק מהמנח האופטימלי בנקודה הזו והטווח תנועה).
אם אתה יכול להעמיס בה יותר אז היא כנראה מקלה (הופכת את זה לקל יותר) על הזוקפים לא?
אחרת לא היית יכול להעמיס יותר כי היא מקשה (הופכת את זה לקשה יותר) על הזוקפים.
בלי קשר שרוב התנועה של הראק פולס היא באה מהישבן והמשקל הכבד מאוד משפיע בייחוד על הטרפזים שנושאים בעומס וזה לא כל כך מדגדג לזוקפים.
לפחות בדרך שהרוב הענק מבצע את התרגיל , בדרך ה״נכונה״ יותר לביצוע התרגיל למושך העגול בספק אם תעשה 80% ל-5 ולא תרגיש גמור מת. (אישית 175 קילו ראק פולס לסט יחיד הורג אותי לגמרי.)
אם כבר הייתי אומר את זה על דפיציט דדליפט ולא על ״ראק פולס אחי כי זה מתחיל מעל הברך ונעילה זה מעל הברך אחי״.
אתה רציני לגבי זה שלהחזיק גב נעול במנח סטטי למשך זמן קצר מאוד ובלי יותר מדי קושי (חזרה בראק פול לוקחת משהו כמו שנייה?) זה אותו הדבר כמו להיות מעל הברכיים באמצע דדליפט עם גב עגול לגמרי ומשקל מקסימלי ולמשוך את זה בגריינד במשך 2-4 שניות?
ועוד דבר לגבי הזיכרון המוטרי, אם המנח גב פאקינג שונה איך זה פאקינג עוזר לזיכרון המוטרי אם זו לא אותה התנועה שאתה עושה בדדליפט מהרצפה?
ובלי קשר גב מתעגל = ארקטורס לא מסוגלים לשאת בעומס
איך הגעת למסקנה הפאקינג גאונית הזאת?
יש לך בטח פאקינג תואר ראשון ופאקינג תואר שני ופאקינג דוקטורט בפאקינג הסקת מסקנות גאוניות.
אם התחלתי בגב עגול מהסט אפ ונעלתי בגב עגול מלכתחילה הארקטורס שלי לא מסוגלים לשאת בעומס?
אם אני בחימום שלי מושך 100 קילו עם גב עגול זה כי הארקטורס שלי לא מסוגלים לשאת בעומס של 100 קילו (חימום פאקינג ראשון שלי לפעמים) ?
למה אנשים עושים ראק פולס?
1. לגייס יותר מסת שריר בזמן קצר יותר (דבר שדווקא ישפר לך את הניתוק שזה גם יכול לגרום לאפקט של נעילה קלה יותר באופן עקיף(!!!) עקב מנח גב יותר אופטימלי מלכתחילה והאצה יותר טובה. )
2.כדי להוסיף מסת שריר לתחת וטרפזים , לזה השימוש מעולה.
עם זאת בסירטון שיבגני הוסיף הכשל לא היה באיזור התחת/טרפזים אלא יותר לדעתי עקב חולשה ברחב גבי. (ממש מעל הברך).
זה למה המלצתי גם מראש על הרבה הרבה חתירות עם דאמבל/מוט וכו׳.
3. אגו,
כן כן .
זה כיף להיות דדליפטר של 200 קילו ולשים 250 על שתי מוטות ברזל להזיז את המוט סנטימטר ואז אחרי חצי שנה לבוא לעשות 202.5 ולהגיד שההתקדמות המדהימה היא עקב הפאקינג ראק ״אגו״ פולס.
בקיצור לא יודע למה מלכתחילה הגבתי, אני אלך להכין לי משהו לאכול להירגע.
שיהיה לך בפאקינג כיף עם הפאקינג ראק פולס שלך.
שתעקם מוטות לשווא עד 120 ואושר ועושר ויושר וכושר והצלחה בכל מה שתעשה.
קיבלת התראה על ציטוט ועוד 2 על תיוג?אין חובות לראק בלוגים, מואהאה 😃
קיבלת התראה על ציטוט ועוד 2 על תיוג?