Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
קודם כל, תיקון ישיבה, הפסקות מישיבה, ישיבה מרובה בכללי יכולה לגרום לבעיות גב תחתון וסטטיסטית רוב האנשים הסובלים מבעיות גב תחתון הם אנשים העובדים בעבודה משרדית.
כרגע אני רוב היום על הרגליים ככה זה לא הבעיה.
בנוסף לזה אני משתמש בפואם רולר מאז שבוע שעבר ולדעתי זה עוזר לי קצת גם כן (הגיע מEBAY).
אתה מתגלגל על הגב התחתון?
אני זוכר שהיה לי איזה פעם שהיו כאבים בגב תחתון, בסוף עשיתי מתיחות לפיריפורמיס (מצאתי כאן איפשהו באשכול של PALA) וזה פשוט עבר ישר כאילו לא היה. עכשיו ניסיתי גם וזה לא עזר.
אז עכשיו אני חצי קילו מעליך גם בנפח וגם בעצימות 😄
לא נורא, יום ראשון 182.5, נראה כמה חזרות יהיו לי (אם ארגיש מספיק טוב לשפוף כבד)
אגב בנפח זה לא חצי קילו אלא רבע קילו 😃 המשקל היה 157.25 משהו כזה, פשוט זה מצחיק לכתוב מספרים כאלה אז אני מעגל למטה.
צריך להישקל יש לי הרגשה שהשמנתי בימים האחרונים בגלל כל הלמידה וגם זה שאכלתי 5 יום את האוכל של באבושקה וזה הרבה שמן בכל דבר 😲😲
מעניין מה משני הדברים היה הגורם העיקרי להשמנה 🙄
אגב "השמנתי בגלל הלמידה" זה כמעט כמו "אימוני כוח יעשו אותך שמן"

אתה מתגלגל על הגב התחתון?
כה. לפעמים גם בין סטים של סקוואט.
לא נורא, יום ראשון 182.5, נראה כמה חזרות יהיו לי (אם ארגיש מספיק טוב לשפוף כבד)
אגב בנפח זה לא חצי קילו אלא רבע קילו 😃 המשקל היה 157.25 משהו כזה, פשוט זה מצחיק לכתוב מספרים כאלה אז אני מעגל למטה
נראה כמה חזרות תוכל לעשות עם משקל שהוא כמעט הסינגל הקודם שלך 😉
אגב "השמנתי בגלל הלמידה" זה כמעט כמו "אימוני כוח יעשו אותך שמן"
אני אתן לך הסבר קצת יותר מדעי למצב.
הלמידה גרמה לRMR שלי להפוך לBMR 🙄

אבל מאז פציעה היו עוד דברים שעשית לגב תחתון? חוץ מלהיפגש עם פיזיותרפיסט
מהר מאוד הפסקתי לעשות את מה שהפיזיוטרפיסט אמר ועברתי לעשות סקוואטים. זה מה שפתר את הבעיה לדעתי בנוסף להקפדה על הכללים שאמרתי בתגובה הקודמת.

וואלה לא יודע. האמת יש מצב אני אנסה שוב ביום שישי, יש לי נפח בנץ' אז אולי לפני זה אני אעשה סינגל פרס, אולי אם זה יהיה בתחילת האימון ולא אחרי בנץ' זה יעלה. בכל מקרה גם אם לא אני לא אעשה סינגלים לא מתוכננים יותר בינתיים. היום זה סתם דפק לי את המשך האימון גם מנטלית וגם פיזית כי יצא שאיזה חצי שעה לפחות לא עשיתי כלום, סתם הסתובבתי במכון ניסיתי להיכנס למיינדסט המתאים.

תודה 😃
והנה הסרטון:

חתיכת משקל וכל הכבוד 😃
קשה לדעת אם היה לך 100 או לא... אני חייב לציין שבתחילת ההרמה נעזרת מעט בברכיים, הן לא היו נעולות.

חתיכת משקל וכל הכבוד 😃
תודה 😃
קשה לדעת אם היה לך 100 או לא...
כל עוד זה לא הורם זה לא הורם
אני חייב לציין שבתחילת ההרמה נעזרת מעט בברכיים, הן לא היו נעולות.
נכון, שמתי לב לזה רק כשראיתי את הסרטון

תודה 😃

כל עוד זה לא הורם זה לא הורם

נכון, שמתי לב לזה רק כשראיתי את הסרטון

אני זוכר ששקלתי סביב ה72-73 ניסתי לתת 75 לחזרה וזה עלה, ניסתי 77.5 לא עלה... חיכתי כמה דקות ובום עלה.
לפעמים זה עניין של הרבה דברים מסביב... פעם הבאה יעלה 😃 בכל מקרה משקל מטורף ושאפו.
סליחה על הקטנונית לגבי הברכיים 😃 אבל הרגשתי חייב לציין, אני אוסיף ואגיד שנעזרת בהם מעט ולא כמו בפוש פרס 😃

קיצור כל הכבוד, איך שאר המשקלים בנתיים? תחסוך לי חזרה הלוך וחזור בבלוג.

סליחה על הקטנונית לגבי הברכיים 😃 אבל הרגשתי חייב לציין, אני אוסיף ואגיד שנעזרת בהם מעט ולא כמו בפוש פרס 😃
זה בסדר.. זה היה תנועה לא מודעת האמת.
קיצור כל הכבוד, איך שאר המשקלים בנתיים? תחסוך לי חזרה הלוך וחזור בבלוג.
השבוע היה סקואט 180X3, דדליפט 190X5, בנץ' 130X2 (היה בנץ' חלש יחסית, שבוע שעבר היה 128X4)

יבגני תעשה מתיחות כאלה
מכר את מה שאתה מדבר פעם גם לי היה את זה

הסיפור שלי עם הפיריפורמיס

מכיר את האשכול, המתיחות האלה העבירו לי פעם בכמה דקות כאב גב של כמה שבועות. הפעם לא עוזר. אני אנסה בינתיים בכל מקרה לעשות אותם כל יום אולי בכל זאת יעזור במשהו
חזק מאוד, אתה מתכוון להתחרות באפריל?
רוב הסיכויים שכן. מקווה להשלים את המסע שהשם של הלוג שלי מדבר עליו ☺

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית