עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣כירופרקט? דעתי די שלילית, אבל זה כנראה יותר טוב מאורן זריף 😃
יש מצב. קודם אני רוצה להתחיל מהדברים הפשוטים, אם לא יעזרו נתקדם הלאהיבגני מה לגביי רופא ספורט? או פיזיו שמתמחה בספורטאים?
סבבה.יש מצב. קודם אני רוצה להתחיל מהדברים הפשוטים, אם לא יעזרו נתקדם הלאה
תודה 😃תרגיש טוב יבגני!
אם תצטרך המלצות לפיזיוטרפיסטים יש לי
תודה 😃
אם אני אצטרך אז בצפון, יש לך מישהו?
אה סבבה 😁כן, פיזיוטרפיסט
אה סבבה 😁
פשוט אם אני לא טועה את מאזור המרכז בגלל זה רציתי לוודא. בכל אופן תודה
אה... אז תבואי פעם הבאה לאימון משותף או זלילה משותפת של חברי LBS הצפוניים 😃ממש לא מהמרכז, גרה קרוב אליכם:79nb:
אשמח,אה... אז תבואי פעם הבאה לאימון משותף או זלילה משותפת של חברי LBS הצפוניים 😃
טוב אז לפחות בלחיצות אני לא במחלקה הגריאטרית (טפו טפו טפו).
בנץ' - 135X2, 120X5 לא נשבר שיא בבנץ' לצערי, הייתי לא במיטבי היום, הסיפור בהמשך (אולי זאת לא הסיבה אבל זה התירוץ).
פרס - 85X4, 3F המאמן שם בלבל אותי בין הסטים, הסביר לי שהתנועת אגן בפרס זה משהו שאסור לעשות וכו'. אמרתי שאני לא מסכים איתו, בכל אופן אני אראה את הסרטון פרס של ריפטו שוב.
צ'ין אפס - 11.5X3X5 מ.ג 111.3
הסיפור, לא קשור לאימונים אבל סתם בא לי לחלוק, וגם זה התרוץ שלי למה לא נשברו שיאים בלחיצות היום:
נראה לי לכל רוסי יש את החבר הזה שאין מצב לצאת ממפגש איתו לא מסטול מת. אז יש לי אחד כזה ושלשום היה לו יום הולדת. התקשרתי להגיד לו מזל טוב (זה היה פעם ראשונה שדיברתי איתו בכמה חודשים האחרונים), הוא קרא לי לשבת איתו. אמרתי "טוב אבל יש עבודה מחר אז אני אשתה איתך איזה כוסית-שתיים" ואזוז (אני יודע מנסיון קודם שזה לא עובד). בסוף ישבנו 4 אנשים, שתינו 700 מ"ל קוניאק, ליטר ויסקי, היה עוד בקבוק ויסקי, אבל מתישהו במהלך הבקבוק השלישי אמרתי שאני חייב ללכת כי בכל זאת מחר עבודה וזה. הקטע שחסר לי שעות שינה מאז ולא התלחתי להשלים, לכן היום עדיין הרגשתי חלש כל היום.
אנשים יכולים להבין את המשפט הזה לא נכון 🤣🤣🤣🤣🤣אל תשקר זה בגלל הביצים הקטנות
אני עדיין לא מבין את המשפט הזה בשום צורה.אנשים יכולים להבין את המשפט הזה לא נכון 🤣🤣🤣🤣🤣
אז תשכח מזהאני עדיין לא מבין את המשפט הזה בשום צורה.
בסוף אתה לא מתחרה או רק בבנץ?אז תשכח מזה