עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, נראה כמה זה יקדם אותי מבחינת כוח 😃חתיכת נפח בבנצ' יבגני, הישר כוח
אני חושב שבשביל זה אתה צריך דיי הרבה סיליקון 😆גם אם לא, מכל הנפח הזה תוך חודש יש לי חזה של anna semenovich 😆
עד שאתה מגיב בלוג שלי זה על אנה סמינוביץ'? שום מילה על pr ים שהיו כאן 🙁
עד שאתה מגיב בלוג שלי זה על אנה סמינוביץ'? שום מילה על pr ים שהיו כאן 🙁
תודהכן, כמובן כל הכבוד על ה-PRים, באמת לא הגבתי עליהם 😃
תודה 😃131 כבוד!!!
(נשמע כמו שם של גדוד)
נכון אמרתי שהגב התחתון מרגיש יותר טוב ונראה שהפציעה עוברת? אז זהו שלא :(
סה"כ הרגשתי כמעט בסדר גמור בימים האחרונים. באתי למכון, חשבתי לעשות 80 קילו סקוואט, אולי 100, אם ירגיש טוב אז אפילו 120 ולא יותר. מוט ריק הרגיש טוב, 40 קילו הרגיש טוב, 60 קילו הרגיש טוב. שמתי 80, חזרה ראשונה הרגישה טוב, שניה גם, בירידה של חזרה שלישית פתאום קיבלתי כאב חד בגב תחתון ברמה שפשוט צנחתי למטה עם המוט, מהבאונס עליתי חזרה. באופן כללי כנראה עדיף לזרוק את המוט במצב כזה פשוט זה בא לי בהפתעה לגמרי. אחרי זה ישבתי קצת עם קושי לזוז והחלטתי לראות מה קורה עם 60. עשיתי 4 סטים עם 60 וזהו.
ניסיתי לעשות לג פרס אבל אחרי חצי סט ויתרתי על הרעיון. אחרי זה 10 דקות אליפטי והביתה לבכות
תודההחלמה מהירה 😁
במקרה הטוב יביא לך תרופה/משחה שתעזור לך להחלים במקרה הרע יגיד לך לא להתאמןתודה
לא יודע אם כדאי ללכת לרופא או לא
למשל?תרופה/משחה שתעזור לך להחלים
אני לא יודע אני לא רופאלמשל?
כנראה שזה מה שאעשה, מוט ריק או קרוב לזה. לגבי פרוטוקול פציעות חשבתי על זה אבל אני חושב שזה לא יעזור למה שיש לי.מוט ריק או משקל ממש ממש קל אם בא לך לטווחי חזרות גבוהים.. היה לי משהו דומה בבנץ אם אתה זוכר שרק ממשקל מאתגר כאב לי, אז עשיתי פרוטוקול פציעות.
היום לא עשיתי אבל נראה לי יהיה יותר בעייתי מסקוואט. סיבוב אגן מכאיב לי.דדליפט כואב?
כי אם לא, אתה יכול בינתיים להמשיך להתחזק בדדליפט.
אולי תנסה סומו לתקופה הקרובה?היום לא עשיתי אבל נראה לי יהיה יותר בעייתי מסקוואט. סיבוב אגן מכאיב לי.
נראה, אפשר לתת ניסיון.אולי תנסה סומו לתקופה הקרובה?
זה נכון.בכל אופן, תעבוד במשקלי נוצה בהכל ותתחזק בפלג הגוף העליון לבינתיים.
שמור על הבריאות קודם כל!
מי צריך רגליים עם כתפיים כאלה ? 🤡נראה, אפשר לתת ניסיון.
זה נכון.
קיצר זה אני עוד מעט
![]()