Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

26/01/16 - עצימות עליון

בנץ' - 135X3F נראה לי שזה PR אין לי כוח לדפדף ולבדוק. התכנון היה לשים 132.5 ולכוון לשלשה אבל הפלטות של 5 ליברות היו לידי אז שמתי אותם במקום ה 2.5 (כי הן היו מטר וחצי ממני) וזה מה שיצא. שבוע הבא אחזור על המשקל בתקווה ל 3 חזרות.
פרס - 85X5,5F,4F,3,3 גם חמישייה אחת עם 85 זה PR, אמנם לא ממש משמעותי אחרי שהיה כבר 5X5 עם 82 אבל בכל זאת.
צ'ין אפס - 10X3X5 מ.ג 110.9
מקבילים - 20X2X10

ריצה - 14 דקות, 8 קמ"ש

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

31/01/16 - מצטרפים למחלקת גריאטריה

אז ככה: ביומיום הכאב בגב תחתון כמעט לא מורגש, שזה עוד טוב. היום הלכתי למכון במטרה לעשות כמה סטים של מיליון חזרות עם מוט ריק. בסט הראשון אחרי איזה 12-15 חזרות הכאב חזר פתאום 😭 כואב לי להסקביט עם מוט ריק!!!! 😣😣😣😵😵😵😵
ניסיתי דדליפט, 30 קילו היה בסדר (יחסית כי הכאב שהתחיל בסקוואט עדיין היה שם), ב 40 הרגשתי שזה לא עושה שום דבר טוב אז עצרתי.
דיברתי עם בעל המכון, הוא ממליץ לנסות ללכת לכירופרקט. האמת לא חשבתי על כירופרקט, בין היתר כי אני לא בטוח לגמרי מה הם עושים. אם למישהו יש דעה בנושא שתפו אותי. זה לא שהוא אמר שהכירופרקט יעזור לי בטוח...
הוא נתן לי טלפון של מישהו, אני שוקל לדבר איתו בימים הקרובים, ללכת לטיפול, אפ יעזור אז מעולה אם לא אז אמשיך לחשוב מה הלאה.
בינתיים אפשר להתנחם בזה שלפחות בלחיצות יש התקדמות ואפשר ללחוץ בלי כאבי גב.
אה וגם לעשות פעולות יומיומיות

קרא את שאר עדכון הלוג...

א.לא להיות מקס.
נכון
ב. בעקבות א, לעשות הפסקה קצת.
חשבתי שלהסקביט מוט ריק זה שקול להפסקה, ואולי יותר טוב, להזרים דם וכו'. מסתבר שטעיתי.

העניין שאם הייתי יודע שהפסקה זה כל מה שצריך זה היה טוב.
אגב הפסקה אני לוקח מדברים שמכאיבים. תרגילים שלא מכאיבים בכלל (כל מה שלא סקוואט או דדליפט) אני לא רואה סיבה להפסיק.

זה בסדר, אני לא מאשים אותך, זה הדבר הלגטימי לעשות. (לפחות אתה לא בודק PR אה?)
בעיקרון זה התחיל כי רציתי לעשות PR למרות שהיה כבר התחלה של משהו, ולמרות שאני יודע שלא עושים דברים כאלה.
קיצר בינתיים יש לי 2 אימוני לחיצות בשבוע, ואולי אעשה בינתיים ריצות ארוכות או משהו עוד פעמיים בשבוע.

בעיקרון זה התחיל כי רציתי לעשות PR למרות שהיה כבר התחלה של משהו, ולמרות שאני יודע שלא עושים דברים כאלה.
קיצר בינתיים יש לי 2 אימוני לחיצות בשבוע, ואולי אעשה בינתיים ריצות ארוכות או משהו עוד פעמיים בשבוע.
מה עם לאנצ'ים? (או איך שלא קוראים לזה.)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית