Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23

חייב להבין משהו, מה הקטע של העצירה בבנצ'?
לפעמים אני עושה את זה כי בתחרויות אני יודע שזה עובד ככה.. אבל יש משהו הגיוני בזה?
זה לא קצת מיותר שהמוט נמצא שניה או שתיים על בית החזה? (למרות שיש התנגדות מסויימת והוא לא בחופשיות)

בקשר לבנצ' עם דאמבלים- זה הכי לא נוח בעולם ככל השהדאמבלים עולים במשקל.. לקחת ואז להיזרק אחורה עם הברכיים ובסוף להניח במקום.. מבזבז המון אנרגיה.

ומקבילים רחב זה אדיר 🤪

הבנץ' שלך מתקדם! יפה!
דאמבלים של 30 קילו לא מרגישים לך קלים מדי לחזה עליון? או שזה בגלל שזה תרגיל רביעי?
אי אפשר להגיד ממש שהוא מתקדם, זה משקל שהיה לי ליותר חזרות (לא ניסיתי אבל להגיע קרוב לכשל היום).
כן, הדאמבלים קצת קלים, רציתי לעשות 8 חזרות עם יותר משקל, אבל פשוט לא נוח לקחת אותן מהרצפה ולשים על החזה...
וגם בגלל שזה תרגיל רביעי אז כמובן שאפשר להרים פחות מאשר אם זה יה תרגיל ראשון

חייב להבין משהו, מה הקטע של העצירה בבנצ'?
לפעמים אני עושה את זה כי בתחרויות אני יודע שזה עובד ככה.. אבל יש משהו הגיוני בזה?
זה לא קצת מיותר שהמוט נמצא שניה או שתיים על בית החזה? (למרות שיש התנגדות מסויימת והוא לא בחופשיות)

בקשר לבנצ' עם דאמבלים- זה הכי לא נוח בעולם ככל השהדאמבלים עולים במשקל.. לקחת ואז להיזרק אחורה עם הברכיים ובסוף להניח במקום.. מבזבז המון אנרגיה.

ומקבילים רחב זה אדיר 🤪
אני מתרגל בנץ' עם עצירה כי יש תחרות עוד 3 שבועות 😃 באופן כללי יש תרגיל שנקרא ספוטו פרס, שזה בנץ' אבל אתה לא נוגע בחזה אלא עושה עצירה ממש טיפה מעל, זה אמור נראה לי ללמד אותך לשלוט בחלק התחתון של התנועה או משהו כזה. בכל מקרה אין לי טכניקה תחרותית טובה אז כשאני עוצר על החזה אני מבזבז הרבה אנרגיה.
לגבי בנץ' עם דאמבלים כן, לא נוח, אבל אני רוצה להוסיף כי דווקא אני מרגיש שזה יכול לעזור לי לצאת מהבור בבנץ', חוץ מזה אני זוכר שאף פעם לא אהבתי בנץ' עליון עם מוט.
מקבילים רחב זה מעולה 🚬🤪🚬

אני מתרגל בנץ' עם עצירה כי יש תחרות עוד 3 שבועות 😃 באופן כללי יש תרגיל שנקרא ספוטו פרס, שזה בנץ' אבל אתה לא נוגע בחזה אלא עושה עצירה ממש טיפה מעל, זה אמור נראה לי ללמד אותך לשלוט בחלק התחתון של התנועה או משהו כזה. בכל מקרה אין לי טכניקה תחרותית טובה אז כשאני עוצר על החזה אני מבזבז הרבה אנרגיה.
לגבי בנץ' עם דאמבלים כן, לא נוח, אבל אני רוצה להוסיף כי דווקא אני מרגיש שזה יכול לעזור לי לצאת מהבור בבנץ', חוץ מזה אני זוכר שאף פעם לא אהבתי בנץ' עליון עם מוט.
מקבילים רחב זה מעולה 🚬🤪🚬
אז אין לי טעם לעשות עצירות כאלה אם אני לא מתחרה?

ראית את זה פעם?

זה עובד גם בחזה עליון

לא ראיתי, נראה רעיון מעולה, תודה! אולי בשיפוע יהיה יותר בעייתי ליישם ככה אבל אני אנסה
אז אין לי טעם לעשות עצירות כאלה אם אני לא מתחרה?
לדעתי לא, רק תשים לב שאתה לא מקפיץ את המוט מהחזה אלא שולט בכל התנועה

לא ראיתי, נראה רעיון מעולה, תודה! אולי בשיפוע יהיה יותר בעייתי ליישם ככה אבל אני אנסה
לפני שידעתי את זה תמיד הייתי מרים דאמבל אחד עם שני הידיים ומבקש ממישהו להגיש לי את הדאמבל השני ולעזור עם החזרה הראשונה. זאת גם אופציה אגב.

לפני שידעתי את זה תמיד הייתי מרים דאמבל אחד עם שני הידיים ומבקש ממישהו להגיש לי את הדאמבל השני ולעזור עם החזרה הראשונה. זאת גם אופציה אגב.
תמיד הייתי עושה ככה, גם בסרטונים אחרים ביו טיוב ממליצים לקחת ככה את הדאמבלים.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

27/02/15 - סקוואט - 3

סקוואט - 172.5X3PR, 140X6 שיא לשלשה, אחרי זה החלטתי לעשות בקאוף אחד...
דדליפט - 120X10,10,9 היה קשה בצורה לא הגיונית, בהתחלה לא, אבל עם כל חזרה וחזרה זה נהיה שואתי... ואני לא אוהב את מה שהרגשתי בגב תחתון, כנראה מאימון שעבר. יכול להיות גם שזה ששמתי את החגורה יותר נמוך השפיע, התלתי באימון שהאחרון שעשיתי BBB לדדליפט לחגור נמוך יותר והרגשתי שזה מחזיק את הבטן יותר טוב מבחינת לחץ תוך בטני, אבל היום שמתי לב שה קצת מפריע לסובב אגן, יכול להיות שבאימון הדדלפט הכבד הקודם (זה שהיה בלי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואי אתה חלש
אני יודע, אבל למה ככה? לפחות היית אומר יותר בעדינות:cray:
מה זה BBB ?
ומברוק על ה PR של הסקוואט. חזק!
Boring But Big
זה ווריאציה לתרגילי עזר ב5/3/1, שאחרי העבודה הכבדה אתה עושה 5X10
מה זה BBB ?
ומברוק על ה PR של הסקוואט. חזק!
ותודה 😃
היום עשיתי רק 3 סטים במקום 5 גם כי המכון נסגר כבר וגם כי ממש לא הרגיש לי טוב הדדליפט

אני יודע, אבל למה ככה? לפחות היית אומר יותר בעדינות:cray:

Boring But Big
זה ווריאציה לתרגילי עזר ב5/3/1, שאחרי העבודה הכבדה אתה עושה 5X10

ותודה 😃
היום עשיתי רק 3 סטים במקום 5 גם כי המכון נסגר כבר וגם כי ממש לא הרגיש לי טוב הדדליפט
תנוח טוב בסופ"ש ושבוע הבא יעבור הכאבים.
אניח תפילין בשבילך מחר בבוקר ואתפלל בשחרית.

אין מניחים תפילין בשבת ובחג, מפני שהתפילין הם אות והמועדים הם אות, ואין צריך שני אותות בו זמנית.
לא מניחים תפילין בשבת
משום שאין שמים אות על אות
תפילין נחשב אות ברית עם הקב"ה
כנ"ל לגבי השבת
אי אפשר שברית התפילין תוריד מערך השבת
ותפילין אין מניחים בימי קודש
שזה חול המועד, יום טוב, ושבת
לכל אדם יש צורך בשני בריתות ביום
ברית אחת יש ל ך עם אתה שומר ברית
וזה הברית מילה
ברית שניה ביום חול זה תפילין
ובשבת זה שבת