עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתמול:
סקוואט - 100X3X5
פרס - 60X4X5
פנדליי רואו - 70X4X5
מקבילים עם גומיה ירוקה - 2X13
הייתי קצר בזמן אז התחלתי לעשות פרס אחרי הסט השני של סקוואט בין הסטים, ומקבילים בין הסטים של חתירה. הלך בסדר וחוסך זמן, נראה לי אנסה להמשיך ככה בחלק מהתרגילים. אולי במשקלים מקסימליים זה לא ילך, נראה.
התחלתי השבוע לעקוב אחרי התזונה שלי מבחינת קלוריות וערכים, בעיקרון לא רוצה לעלות במשקל, מבחינתי או להישאר באותו משקל או לרדת לאט לאט. כרגע על 2600 קלוריות
תודה 😃השראה! נשמע אימון קרבי !!
כאילו סופר סופר סטים באימוני ליפטינג 😃
אני בהחלט אנסה את
בעיקר רוצה להתחזק, מנסיון עבר שלי אישית כן התקדמתי בכוח בלי עליה במשקל גוף, גם ההרכב גוף השתנה לטובה, אמנם זה די לאט אבל אין לי בעיה עם זהבאשר לתפריט,במצב של ניטרלי או מעט גרעון
יהיה מצב לבניית מסת שריר?
סקוואט קל - 80X2X5
דדליפט - 105X1X5
בנץ' - 90X4X5
צ'ין אפס עם גומיה ירוקה - 3X8
בייספס במוט דבליו - 40X2X8
עשיתי את הצ'ין אפס בין הסטים של בנץ', בגלל זה עשיתי את הדדליפט לפני כדי לא לעייף את הגב עם הצ'ין אפס לפני דדליפט. כשיוצאים לאימון ב 21:50 וקמים ב 6:00 אז אפשר לעשות התאמות כאלה לחסוך זמן 😃 דווקא הלך סבבה. וכל האימון כולל הכל לקח לי 45 דקות.
ליפטינג ואירובי בו זמנית 😆נשמע פגז לימים לחוצים...
אנסה את זה
נשמע מעייף מאוד:badtaste14:אירובי
זה טוב לק!ב*1תנשמע מעייף מאוד:badtaste14:
הקוביות היחידות שאני מכיר זה קוביות שוקולד 😋🍴זה טוב לק!ב*1ת
תשמע אני שומר על גוף חטוב ומשתדל לא לעבור את ה 25% שומן כל השנה, זה לא קל וזה מחייב אבל שווה את זה 🤣הקוביות היחידות שאני מכיר זה קוביות שוקולד 😋🍴
20-25%תשמע אני שומר על גוף חטוב ומשתדל לא לעבור את ה 25% שומן כל השנה, זה לא קל וזה מחייב אבל שווה את זה 🤣
סולידי משהו20-25%
לפי דעתי זה הצגה
זה הרבה?סולידי משהו
סביר +זה הרבה?
די הרבה, יש גם שיגידו שזה המוןזה הרבה?
קנאים בעיקרדי הרבה, יש גם שיגידו שזה המון
אפשר להבין את מחפשי הגוף המפוסלדי הרבה, יש גם שיגידו שזה המון
אתמול:
סקוואט - 105X3X5
פרס - 65X4X5
פנדליי רואו - 75X4X5
מקבילים עם גומיה סגולה - 13,15,15
פרס בין הסטים של סקוואט, מקבילים בין הסטים של חתירה
כשתגיע כבר למשקלים כבדים לא ניראלי תצליח לעשות סופר סטים 🤣yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 03/03/21
קרא את שאר עדכון הלוג...