- פותח/ת השרשור
- #1,181
אז נתאחד כל המתאמנים שמכבדים גם את הראק וגם את הכלוב ונתנקם בךהציטוט של דודי רלוונטי רק לראק לא? הכלוב אוהב אותי כפי שאני!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז נתאחד כל המתאמנים שמכבדים גם את הראק וגם את הכלוב ונתנקם בךהציטוט של דודי רלוונטי רק לראק לא? הכלוב אוהב אותי כפי שאני!
נראה אותכם תופסים אותי קודם! עשיתי ריצה היום מסביב לעזה ועכשיו אני בכושר מעולה!😆אז נתאחד כל המתאמנים שמכבדים גם את הראק וגם את הכלוב ונתנקם בך
איזה כיף לקבל כלוב חדש לסקוואט לכבוד הפציעה שקראה בגלל הראק הישן 😆
למען הקונטקסט - הפציעה התחילה ביום שבו יצאתי עם ה135 קילו סקוואט 3 צעדים אחורה מהראק ב19 למרץ כשלא רציתי שיפריעו לי המוטות ביטחון וחזרתי חזרה בסוף הסט עם גב עקום.
זה מה שיש לי להגיד לטכניון
🤦♂️🤦♂️חדשות רעות. הכלוב עומד על רצפה עקומה ועם משקלים גבוהים כבר אי אפשר לעבוד בו. הבטיחו לתקן את זה בזמן הקרוב אבל בינתיים לא ממליץ לעבוד בו.
איפה הוא עומד? אני לא אהיה במכון עד יום ראשון ואני נורא סקרןחדשות רעות. הכלוב עומד על רצפה עקומה ועם משקלים גבוהים כבר אי אפשר לעבוד בו. הבטיחו לתקן את זה בזמן הקרוב אבל בינתיים לא ממליץ לעבוד בו.
ממול לראק בקיר הנגדי🤦♂️🤦♂️
טוב מבחינתי הישן הוא מעולה, מי שעושה פחות מ 3 פלטות שיעשה על החדש אז
איפה הוא עומד? אני לא אהיה במכון עד יום ראשון ואני נורא סקרן
🤦♂️🤦♂️
טוב מבחינתי הישן הוא מעולה, מי שעושה פחות מ 3 פלטות שיעשה על החדש אז
איפה הוא עומד? אני לא אהיה במכון עד יום ראשון ואני נורא סקרן
כן, שמתי לב לזה גםאיפה שפעם היו המשקולות עד 10 קילו, ליד המראות.
דרך אגב לא יודע אבל ניראה לי גם אזור הדדליפט לא ישר, לדעתי זה כי עשו אותו במקום של החיבור בין החלק הישן והחדש וכנראה הקבלן לא עשה עבודה טובה באזור.
פאק, זה לא טוב בכלל. צריך לבוא לדדלפט כששגיא לא נמצא שלא יזיינו תמוח על סליפרס. או לגרום לכך שהוא לא יימצא, אם אתה מבין למה אני מתכוון 🙄אגב איפה שעושים דד ליפט הם שמו מלא מזרונים שאי אפשר להזיז ואי אפשר כבר להוריד גובה כשאתה עושה דד ליפט... וגם אסור עדיין לעבוד עם הSLIPPERS. עכשיו נצטרך לשים פלטות של 5 מתחת לדד ליפט כדי לעבוד בגובה תחרותי עם אולסטארס.
גם עופר לא נתן להזיז אותם.כן, שמתי לב לזה גם
פאק, זה לא טוב בכלל. צריך לבוא לדדלפט כששגיא לא נמצא שלא יזיינו תמוח על סליפרס. או לגרום לכך שהוא לא יימצא, אם אתה מבין למה אני מתכוון 🙄
לא התכוונתי להזיז אלא לדדלפט עם סליפרס, נראה לי רק לשגיא יש בעיה עם זהגם עופר לא נתן להזיז אותם.
אימון במעלות
בנץ' - 119.5X3, 104.5X2X5 הסט עצימות היה די כבד אבל עלה, גם עשיתי בלי ספוטר אז התבזבז כוח על ההוצאה, אבל העדפתי את זה מאשר שספוטר ייבהל כשהמוט מתחיל לעלות לאט וישים ידיים. הסטים של נפח עם עצירה בחזרה ראשונה בכל סט.
פרס - 69.5X2X5
צ'ין אפס - 8,6,5 משקל גוף במכון 110.5
החדשות הטובות הן שהגוף מתחיל לקבל קצת צורה 😃
איזו צורה, עיגול? 🤣🤣🤣🤣
סתם כל הכבוד תמשיך להתקדם!
חדשות רעות. הכלוב עומד על רצפה עקומה ועם משקלים גבוהים כבר אי אפשר לעבוד בו. הבטיחו לתקן את זה בזמן הקרוב אבל בינתיים לא ממליץ לעבוד בו.
יש אנשים שקודם ויתרו על הסקוואט כי היה תור ארוך מדי ועכשיו רוצים חחחאולי הזיזו אותו ,אבל הראק עומד במקום ישר (צמוד לקיר מול המראה,ממש ליד הברזיה) ,ככה נדמה לי .בנזונה של ראק , אבל מה ? משהו מפגר ,באתי לעבוד היום בחדר כשר,וזה כאילו קרה איזה מיטוזיס (חלוקת תאים) לעושי הסקוואט .בחדש עבדו 5 אנשים ,ובישן עבדו 5 אנשים . וכל הזמן רצו להיכנס עוד ועוד . וואלה קטע הזוי,תכלס המצחיק שבמקום להוריד את הלחץ פתאום יש יותר אנשים שעומדים בתור חח .