הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מקנא הא? 😛
תראה עד עכשיו ירדתי קילו בשבוע בערך, ועם פחמימה גבוהה יחסית והרגשה טובה (יש קצת את העניין של רעב אבל לא יותר מדי), ברור לי שאני אצטרך להוריד, אבל כל עוד זה קצב הירידה שלי אני לא רואה סיבה להוריד עוד

קח מוניטין תנחומים
בלי מוניטין תנחומים,
שלא יבוא פתאום מישהו עם מוניטין שלילי ויקרא לי סחטן מוניטין 😛

מקנא הא? 😛
תראה עד עכשיו ירדתי קילו בשבוע בערך, ועם פחמימה גבוהה יחסית והרגשה טובה (יש קצת את העניין של רעב אבל לא יותר מדי), ברור לי שאני אצטרך להוריד, אבל כל עוד זה קצב הירידה שלי אני לא רואה סיבה להוריד עוד

קח מוניטין תנחומים
מוניטין אי אפשר לאכול!

הפיצה נראית טוב, אין שום יתרון למיטב ידיעתי בהעמסה כשאתה לא בדל פחמימה (מלבד היתרון הפסיכולוגי).

אה, ואני חושב שבאמת נראה עכשיו הרבה יותר אנשים עושים סקוואט אצלנו. אם היה לי שקל על כל אחד ששאל אותי כמה סטים יש לי בראק ואז התייאש והלך לעשות ידיים היה לי עכשיו כסף להזמין פיצה 😃

הפיצה נראית טוב, אין שום יתרון למיטב ידיעתי בהעמסה כשאתה לא בדל פחמימה (מלבד היתרון הפסיכולוגי).
ממה שהבנתי יש את העניין של מילוי מאגרי גליקוגן גם למי שלא דל פחמימה, כנראה שאצלי זה לא ממש רלוונטי עם 180 פחמימה. בכל אופן יתרון פסיכולוגי זה גם חשוב 😃 אגב זה לא סתם פיצה, יש שווארמה חזיר מעל, שילוב מנצח. ובסוף במקום חצי ליטר שתכננתי שתיתי ליטר ועוד צ'ייסר, ככה שזה היה מאוד נחמד להפסיק את הדיאטה לכמה שעות 😃
אה, ואני חושב שבאמת נראה עכשיו הרבה יותר אנשים עושים סקוואט אצלנו. אם היה לי שקל על כל אחד ששאל אותי כמה סטים יש לי בראק ואז התייאש והלך לעשות ידיים היה לי עכשיו כסף להזמין פיצה 😃
כן, נראה לי גם 🫤 אני מקווה לפחות שתיווצר איזה חלוקה, כל מי שנח מעל 3 דקות בין סטים יעשה באחד והשאר בשני. מעניין אותי מה קורה עם הדדליפט. אני מקווה שאפשר יהיה או לעשות את ההבדלי גובה כמו שהיה או לעשות עם סליפרס
אני חושב שמצד אחד זה טוב שיותר אנשים יעשו סקוואטים, כי סה"כ זה תרגיל מאוד טוב ודי חובה בכל תכנית אימונים מורמלית (לא טוב הקטע שיהיה תור בכלובים אבל נשים את זה בצד רגע), אבל מצד שני הבעיה שמלא אנשים עושים את זה כל כך רע שאולי עדיף כבר לא לעשות בכלל

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

משקל גוף: 19/04/15

משקל גוף: 108.7 ירידה של 0.8 קילו בשבוע, 4.1 קילו מתחילת החיטוב

קרא את שאר עדכון הלוג...
אתם קראתם מה הולך שם ? https://www.lbs.co.il/threads/66307/
@Tank , @incin

coldfire vs Moshe+stardust

לפי דעתי MOSHE ניצח
קראתי חלק מזה אתמול באשכול המקורי, של הבחורה שרוצה לעשות חיטוב. המת שאין לי כוח לקרוא עוד דיון לגבי כמה טוב או כמה רע לעשות SS

מה שמוזר לי שמשה דיי נגד התוכנית. גם STARDUST נגד אבל זה שהוא היה נגד ידעתי יחסית מזמן, אבל משה בשבילי זה תגלית חדשה, ואני ממש מחזיק ממנו. ולכן כאשר הוא נגד אני באמת הייתי שמח לדעת למה הוא נגד וקורא את הטיעונים שלו, הבעיה שהוא ו אלכס מדברים ב HIGH LEVEL לרוב. ויותר מתווכחים האם ריפטו מפגר או לא.

ויותר מתווכחים האם ריפטו מפגר או לא.
זהו, זה נראה לי יותר כמו ויכוח בין אוהבי ריפטו לשונאי ריפטו באופן כללי ולא ספציפית על SS. לגבי התכנית עצמה, אני אישית התקדמתי בה בכמה חודים יותר מאשר בכל התקופה שהתאמנתי לפני זה (שנים), גם בכוח וגם במסת שריר
קראתי, ושניהם מסכימים בסופו של דבר - לרוב האנשים אין את החוסן המנטלי או את הרצון
כשהתחלתי לקרוא את המשפט הזה חשבתי שההמשך יהיה "להתווכח עם coldfire" 🤣

קראתי, ושניהם מסכימים בסופו של דבר - לרוב האנשים אין את החוסן המנטלי או את הרצון לעשות SS, למעטים שמוכנים לעבוד קשה התוכנית טובה.
ממה שאני הבנתי משה ממש נגד SS, במיוחד שהוא מביא את הרפרנס למחקר https://www.lbs.co.il/threads/65944/
אני מבין שמשה יותר בעד העלה יותר איטית במשקלים כמו ליניראית/טקסס ויותר תומך בתרגילי עזר. כאשר הוא מתכוון לאנשים הכללים בחדר כושר (אני נמנע בינם) שרוצים פשוט להראות טוב.

בכל מקרה זה בדיוק מה שאני עושה אז אני דיי מבסוט.

אני אסטה רגע מהנושא של SS,
אני מתלבט אם להשאיר את התזונה שלי כמו שהייתה או להעלות הילוך קצת ולהוריד 50 גרם פחמימה (200 קלוריות כידוע). מה אומרים?

אני אסטה רגע מהנושא של SS,
אני מתלבט אם להשאיר את התזונה שלי כמו שהייתה או להעלות הילוך קצת ולהוריד 50 גרם פחמימה (200 קלוריות כידוע). מה אומרים?
למה ? אתה עדיין יורד במשקל ? ואם הייתי מוריד אז רק 100 קלוריות.

למה ? אתה עדיין יורד במשקל ? ואם הייתי מוריד אז רק 100 קלוריות.
כן. אבל שכחתי להגיד שנראה לי השקילה היום לא ממש מייצגת, כי אכלתי אתמול ב 12 בלילה, הלכתי לישון באיזה 5 בבוקר וקמתי כמעט ב 2 ואז נשקלתי, כלומר זה היה בצום של די הרבה זמן. מצד שני אולי יש קצת נוזלים מהפיצה ובירות ביום שישי שאולי למשקל להיות גבוה מדי.
בכל אופן סתם בא לי לזרז את התהליך, אבל אתה צודק, אני עדיין יורד במשקל, אני אחכה עם הורדת הפחמימות קצת

כן. אבל שכחתי להגיד שנראה לי השקילה היום לא ממש מייצגת, כי אכלתי אתמול ב 12 בלילה, הלכתי לישון באיזה 5 בבוקר וקמתי כמעט ב 2 ואז נשקלתי, כלומר זה היה בצום של די הרבה זמן. מצד שני אולי יש קצת נוזלים מהפיצה ובירות ביום שישי שאולי למשקל להיות גבוה מדי.
בכל אופן סתם בא לי לזרז את התהליך, אבל אתה צודק, אני עדיין יורד במשקל, אני אחכה עם הורדת הפחמימות קצת

לדעתי פשוט חבל לשנות משהוא שעדיין עובד, בגלל זה אני גם בעד שקילה יומית, אתה רואה יותר טוב מגמה, ונגיד יכלתה לדעת יותר טוב אז באמת איפה אתה עומד.

ממה שאני הבנתי משה ממש נגד SS, במיוחד שהוא מביא את הרפרנס למחקר https://www.lbs.co.il/threads/65944/
אני מבין שמשה יותר בעד העלה יותר איטית במשקלים כמו ליניראית/טקסס ויותר תומך בתרגילי עזר. כאשר הוא מתכוון לאנשים הכללים בחדר כושר (אני נמנע בינם) שרוצים פשוט להראות טוב.

בכל מקרה זה בדיוק מה שאני עושה אז אני דיי מבסוט.

אתה מחפש להיראות יותר טוב?

לדעתי פשוט חבל לשנות משהוא שעדיין עובד
מסכים
בגלל זה אני גם בעד שקילה יומית, אתה רואה יותר טוב מגמה, ונגיד יכלתה לדעת יותר טוב אז באמת איפה אתה עומד.
שבוע שעבר נשקלתי כמה פעמים כל יום, הבעיה ששכחתי כמה היה. אני ארשום כאן נראה לי כל יום את המשקל. ומיום רביעי הייתי אצל אמא שלי ואין שם משקל דיגיטלי אז נשקלתי רק היום.
כנראה שזה גם החוסר סבלנות שלי, מצד אחד אני רואה שהתחלתי קצת לקבל צורה מצד שני אתה יודע, כבר חודש אני מתמיד, יאללה איפה הקוביות 😆

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית