הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תיזהר, בסוף אתה תגיע לאחוז שומן יותר גבוה משלי במסה הזאת

תאכלס בחורה לימדה אותי שגלידה זה מה שאוכלים בחיטוב, בגלידה האיכותית JOYA ו "בן אנד גרי" יש סה"כ 200~ קלוריות ל 100 גרם.

לא יודע, האינטרנט אמר שזה ציטוט של ארנולד ואני מאמין לאינטרנט
הציטוט יחסית מיוחס אליו, אבל אני יודע שההקשר שמביאים אותו זה כאשר בחורה שמנה אומרת שהיא BIG BONED.

הציטוט יחסית מיוחס אליו, אבל אני יודע שההקשר שמביאים אותו זה כאשר בחורה שמנה אומרת שהיא BIG BONED.
כן יש גם את זה
n51ae5a595a8f8.jpg

תאכלס בחורה לימדה אותי שגלידה זה מה שאוכלים בחיטוב, בגלידה האיכותית JOYA ו "בן אנד גרי" יש סה"כ 200~ קלוריות ל 100 גרם.
טוב זזתי לסופר לקנות גלידות איכותיות

לרגליים באמת שלא רואה סיבה להוסיף תרגילים, אבל אני מסתכל על עצמי ועל רוב האנשים שבאים לחדר כושר, שכן רוצים ידיים גדולות, ואישית לא ראיתי גדילה בידיים ללא הוספת תרגילי עזר, כן יכול להיות שאני חלש והבנץ שלי נמוך, אבל המתח שלי לא רע, והידיים שלי כן קטנות, קיצור זה לדעתי דיי אינדיבודואלי, וכל בחורה שהכרתי אמרה לי שהיא מסתכלת על ידיים כתפיים וגב, כאשר כתפיים לרוב בשבילם זה גב רחב.

אישית לא עושה את זה בשביל שגברים יגידו לי ואו איזה סקוואט/דדליפט/בנץ כל דבר אחר חזק יש לך (אין לי אבל זה לא העניין).
מה שאכפת לי זה שבחורה תראה אותי ותגיד אני רטובה כך אותי עכשיו 😃.
עכשיו ברצינות התחלתי ללכת לחדר כושר בשביל בחורות, עכשיו זה פשוט סוג של אהבה (כמו של יבגני בדדליפט), ואני כן רוצה להיראות "טוב" וזה מה שחושב לי בסופו של דבר, וגם זה שאני בעבודה יושב כל היום אז זה קצת חילוץ עצמות בשבילי. תוכניות ה"כוח" שאני עושה הם רק בגלל שהאימון בשבילי יותר מהנה ומעניין מאשר לעשות AB.
אני אוהב את הנוסחה הזאת:
1) נרשם למכון, עושה FBW + לומד טכניקות של תרגילי בסיס (3 חודשים)
2) עושה SS ומגיע למשקלי עבודה מכובדים בשלושת תרגילי הבסיס + פרס (לדעתי לפחות 70-80 בנץ', 100 סקוואט ו120 דד ליפט)
3) עכשיו שאתה מספיק חזק ולא עובד עם משקלים של ילדה בגן אתה בוחר מטרה, להמשיך לעבוד על כוח או להתחיל לעשות פיצול FBW/AB או משהו אחר ומוסיף בידוד לשרירים קטנים.
4) Results

אגב גם אני התחלתי להתאמן בשביל בחורות אז אני מבין אותך לגמרי. פשוט במקרה שלי המצב כל כך אבוד שגם זה לא עוזר אז עברתי לליפטינג 😆

אתה רוצה להגיד לי שלא ידעתה על זה לפני ?
אתה מדבר על הגלידות? האמת לא טרחתי לבדוק. פשוט דבר ראשון אני מעדיף לאכול מאכלים שמשביאים אותי ליותר זמן, ודברים מתוקים גורמים לי להיות רעב מהר מאוד. דבר שני יש לי בעיה עם מתוקים, אם אני מתחיל קשה לי להפסיק. דבר שלישי הסוכר בדם היה לי קצת גבוה בבדיקות דם האחרונות אז בנוסף לחיטוב אני מעדיף לאכול כמה שפחות דברים כמו גלידות, עוגות וכו' (וגם בגלל הסיבה השניה)

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

19/04/15 - סקוואט

סקוואט - 175X1 התכנון היה שלשה, אבל זה עלה יותר מדי לאט ולא רציתי לרדת לעוד חזרה. טוב, ההיחלשות התחילה. גם היה שם את המדריך המפטרל שפשוט כל סט שלי בהה בי, וראיתי אותו במראה וזה הוציא אותי מריכוז. גם לאלון הוא עשה את זה.
דדליפט - 160X3X5 שינו את המקום של הדדליפט, ועכשיו אי אפשר לעשות את השינוי גובה כמו שהיינו עושים בשביל שהמוט יהיה טיפה גבוה יותר (מתקזז עם הגובה של האולסטאר במקום למשוך עם סליפרס). כלומר אפשר לעשות את זה אבל המדריכים לא מרשים להזיז את הריבועים האלה של הגומי על...

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה בכלל אכפת לך מהמדריך המפטרל אני לא שם לב אפילו שהוא קיים.

למה בכלל אכפת לך מהמדריך המפטרל אני לא שם לב אפילו שהוא קיים.
סתם תרוץ למה אני כזה חלש 😭
מה שטוב זה שאני מרוצה מהנעלי ריצה החדשות שלי, פעם ראשונה ניסיתי אותן היום 😃
אה ועוד קטע, מישהו רצה לעשות פרס מאחורי הראש בישיבה בכלוב, ואמרו לו שאסור להכניס ספסל לכלוב, רק לראק מותר 🤦‍♂️

אה ועוד קטע, מישהו רצה לעשות פרס מאחורי הראש בישיבה בכלוב, ואמרו לו שאסור להכניס ספסל לכלוב, רק לראק מותר 🤦‍♂️
אני כאן כדי לעודד אותך ולומר שהרטיו שלך יישמר אם לא יגדל במשך הזמן, אז תתעודד 🤩

בפעם הבאה שאתה פוגש אותו תשאל אותו איזה היגיון יש לעשות פרס בישיבה מאחורי הראש..

בפעם הבאה שאתה פוגש אותו תשאל אותו איזה היגיון יש לעשות פרס בישיבה מאחורי הראש..
הלו הלו זה חבר, גם יבגני ניראה לי מכיר אותו דדי טוב.
ממה שאני יודע הוא לא יכול לעשות פרס רגיל.

אני לא שמעתי בחיים על מישהו שלא יכול לעשות פרס אבל יכול לעשות פרס מאחורי הראש. מה לעזאזל יש לו

אני לא שמעתי בחיים על מישהו שלא יכול לעשות פרס אבל יכול לעשות פרס מאחורי הראש. מה לעזאזל יש לו
כן, מכיר אותו גם. האמת לא יודע אם הוא יכול או לא יכול לעשות פרס רגיל. אני לא נוהג להתערב לאנשים בצורת אימון שלהם אז לא שאלתי אותו. אגב הוא עושה את זה עם 80 קילו לחזרות

כן, מכיר אותו גם. האמת לא יודע אם הוא יכול או לא יכול לעשות פרס רגיל. אני לא נוהג להתערב לאנשים בצורת אימון שלהם אז לא שאלתי אותו. אגב הוא עושה את זה עם 80 קילו לחזרות
לרוב זה ל 2-3 כאשר אני שומר אליו 😃
אבל הוא נהיה חלש בזמן האחרון פעם היה עושה בנץ גם של 110+ , עכשיו התחתן והתחיל לזרוק 😃 וגם קצת השמין, אישתו מתלוננת 😃
אבל את האמת הוא נרשם לאיגרוף בהדר, אז הבנתי שעכשיו כבר אין לו כוחות להתאמן כל כך אצים.

לרוב זה ל 2-3 כאשר אני שומר אליו 😃
בסדר, לא אמרתי כמה חזרות 😃
אבל הוא נהיה חלש בזמן האחרון פעם היה עושה בנץ גם של 110+ , עכשיו התחתן והתחיל לזרוק 😃 וגם קצת השמין, אישתו מתלוננת 😃
אבל את האמת הוא נרשם לאיגרוף בהדר, אז הבנתי שעכשיו כבר אין לו כוחות להתאמן כל כך אצים.
הוא היה מתאגרף גם כאן בטכניון, שמעתי היה רציני
משקל גוף הבוקר - 108.2 (לא רוצה לעשות עדכון על זה) 0.5 ק"ג פחות מאתמול

בסדר, לא אמרתי כמה חזרות 😃

הוא היה מתאגרף גם כאן בטכניון, שמעתי היה רציני
משקל גוף הבוקר - 108.2 (לא רוצה לעשות עדכון על זה) 0.5 ק"ג פחות מאתמול
אתה רואה, וכולם צועקים לך תוריד פחמימה, כולם חראות רוצים שתסבול כמוהם 😃

קיצור ממה שהבנתי צריך לכתוב איזה אצומה למנהל החדר כושר, תאכלס הייתי שמח אם הייו מתיעצים עם מתאמנים, נגיד לבקש שלפחות נוכל להמליץ להם מה עדיף, כי אני דיי בטוח שבמחיר שהם קנו את הכלוב המעפן הזה יכלו להביא כלוב יותר טוב שמתאים ליותר דברים.

קיצור ממה שהבנתי צריך לכתוב איזה אצומה למנהל החדר כושר, תאכלס הייתי שמח אם הייו מתיעצים עם מתאמנים, נגיד לבקש שלפחות נוכל להמליץ להם מה עדיף, כי אני דיי בטוח שבמחיר שהם קנו את הכלוב המעפן הזה יכלו להביא כלוב יותר טוב שמתאים ליותר דברים.
אני אישית מסכים איתך, אבל מהצד של ההנהלה למה שהם יתייעצו עם קבוצה של איזה 6 אנשים מתוך כל המכון? ואם יתייעצו עם כולם מה כל אחד מעדיף אז לא נראה לי שזה ייגמר טוב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית