הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אני מעלה בהדרגה את הנפח בלי לעלות במשקל העבודה ובשלב מסוים אני חוזר ל5x5 עם משקל קצת יותר כבד ושוב עולה בהדרגה.

לא הייתי ממליץ על זה בסבבים הראשונים, 5x5 ועזר (אם יש צורך) זה די והותר.
כן, אני לא מתכוון לעשות דברים כאלה עכשיו, סתם מתעניין שיהיו רעיונות להמשך. בשבועות הקרובים אני מאמין שסקוואט בנץ' וצ'ין אפס ביום נפח זה יספיק לי בלי שום תרגיל עזר נוסף

יום שלישי 30/9/14 אימון התאוששות

סקוואט 2X5X80 הייתי עדיין ממש תפוס אז לא רציתי להרים יותר
פרס 2X5X75 הרגיש די כבד אבל עלה בלי יותר מדי בעיה
חתירה עם דאמבל 3X10X34
יד קדמית - פעם ראשונה שעשיתי כפיפות מרפקים כלשהם בחצי שנה האחרונה אם לא יותר...

סה"כ אימון קליל ונחמד, בשעה סיימתי אותו.
אגב לפני שבוע בערך הפסקתי עם הקריאטין (בעיקר בגלל שאני בחום הזה שותה הרבה מים גם בלי זה, וקשה לי לשתות כמויות אדירות כאלה של מים עם קריאטין) אז אולי צפויה היחלשות מסיימת... אני גם חושב על שם חדש ללוג, כי כרגע אני מעדיף להיות חזק מאשר חטוב, אז אם יש הצעות דברו אליי:37mv:

הדרך לרדת בגדול מתחילה כאן
נחמד, אבל שוב, אני לא מחטב (לא יודע מתי אעשה את זה) אז לא ממש מתאים בינתיים חשבתי על "השמנמן שמעדיף עוד פלטות על המוט מאשר קוביות בבטן"
אני במשמרת לילה אז יש עוד זמן לחשוב עד הבוקר:lol: טוב נראה לי "השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן" זה אחלה שם ללוג.😃
@incin תוכל לשנות?

יום חמישי 2/10/14 אימון עצימות

סקוואט 1X5X150
בנץ' 1X5X117.5 עבדתי בלי ספוטר, מצד אחד לא נוח ומבזבז אנרגיה להוציא את המוט, מצד שני לא צריך לדאוג שהספוטר יילחץ וייגע במוט
דדליפט 1X3X180 פלטה רביעית 🚬🤪🚬 בעיקרון בתכנון היה לתת חמישיה עם 170, אבל ברגע האחרון החלטתי לתת זוג עם 180. הזוג עלה טוב אז עשיתי שלשה.

סרטון דדליפט:

מדדתי היום בבוקר (יום ראשון 5/10/14) היקפים, לראות בהמשך אם אני גודל במקומות הנכונים או לא:37mv:, אז לפני שאני אשכח:
משקל גוף 108.1
טבור: 102
מותן: 114.5
ירך: 67
שוק: 41
כתפיים: 129
חזה: 115.5
זרוע: 39
אמה: 32
צוואר: 41 יום ראשון 5/10/14 שבוע 2 טקסס - אימון נפח

סקוואט 5X5X130 שבוע שעבר באימון עצימות הייתי עדיין תפוס מהנפח אז השבוע הורדתי 10 קילו וטוב שכך, כי זה משום מה הרגיש כבד...
בנץ' 5X5X110
צ'ין אפס 5X5 בלי משקל, (משקל עצמי במכון 109.4)
תאומים - סיימתי את שלושת התרגילים בשעה ארבעים וחמש אז עשיתי כמה סטים מהירים לתאומים, 6 סטים ב 7 דקות בערך.

חוץ מזה שהסקוואט הרגיש כבד (אתמול הלכתי ברגל לא מעט כי לא היה נעים לנסוע באוטו ביום כיפור), הרגשתי הרבה פחות סחוט מאשר בשבוע שעבר...
שאלה לגבי רצועות לשורש כף יד (@incin אתה אמור לדעת את זה): שמתי לב ששתי הרצועות הן אותו דבר כלומר אין ימין ושמאל, זה אמור להיות ככה?

שאלה לגבי רצועות לשורש כף יד (@incin אתה אמור לדעת את זה): שמתי לב ששתי הרצועות הן אותו דבר כלומר אין ימין ושמאל, זה אמור להיות ככה

אצלי יש שמאל וימין (APT Strangulators 24), אבל אני יודע שיש כאלו סימטריים לגמרי - אין בעיה 😃

לגבי תאומים - אם כבר אתה משלב ממליץ לעבוד בטווח חזרות מאוד גבוה (~30), בהתחלה 1-2 סטים ובהמשך אפשר להוסיף סטים/חזרות (זו לפחות ההמלצה של ביל סטאר בספר שלו).
גם בילדרים אומרים שהשריר הוא שריר יותר "סיבולתי" ולכן מגיב יותר טוב בחזרות גבוהות ולהצטברות חומצה לקטית (
Feel the BURN!
).

אני שילבתי בעבר הרחוק אבל ככל שאימון הנפח הפך להיות קשה יותר ויותר ירדתי מזה.

אבל אני יודע שיש כאלו סימטריים לגמרי - אין בעיה 😃
חשבתי אולי שלחו לי בטעות או משהו... בעיקרון זה לא בעייתי אני פשוט מלפף אותם לכיוונים שונים. אגב משום מה לא הצלחתי לעשות כמו שהראית לי בשבוע שעבר (זה נראה די פשוט אבל הסתבכתי), אז פשוט סגרתי אותם חזק אבל לא יותר מדי חזק...

לתאומים עשיתי משקל קל יחסית, 15-20 חזרות עם איזה חצי דקה מנוחה ביניהם, כמו שאמרת FEEL THE BURN:) פשוט אני רוצה שגם השוקיים יגדלו אם אני כבר גודל, כי הם נראים לי קטנים מדי יחסית לירכיים.

הייתי ממליץ לך לתת 5 סטים ליד קידמית ו 5 סטים לאחורית
של 5-15 חזרות תוסיף קצת מסה לידיים ..
יד אחורית כרגע אני לא הולך לעשות, היא עובדת לא מעט בלחיצות, בהמשך אולי אני אוסיף מקבילים באחיזה צרה או בנץ' באחיזה צרה... ליד קדמית לדעתי 5 סטים עכשיו זה הרבה, שבוע שעבר עשיתי 3 והרגשתי שמספיק, ואני עושה גם צ'ין אפס 5X5 שעובד על יד קדמית לא מעט. בהמשך אני אראה אם אני רוצה להוסיף עוד עבודה על ידיים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית