Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
יום ראשון 19/10/14
הייתי חולה שבוע שעבר מהחג עד אתמול אז לא עשיתי אימון עצימות (איכשהו הרגיש לי לא הרעיון הכי חכם לעשות אימון עם חום 38.2).
היום בבוקר המשקל גוף היה 107, 2.5 קילו פחות משבוע שעבר, לא אכלתי כמעט כלום 4 ימים בגלל המחלה. אתמול בבוקר בכלל שקלתי 105.5, אחר כך התחיל לחזור לי התיאבון. היום אני כבר מרגיש בריא לגמרי אז חזרתי לאימונים.

אימון נפח:

סקוואט 5X5X110 עוד בחימום הרגשתי שלא הולך יותר מדי טוב אז לא רציתי לשים משקל גבוה מדי, וגם ה 110 לא היה קל. היום פעם ראשונה סגרתי את החגורה בחור השישי, תמיד אני סוגר בחמישי ולפני החיטוב הייתי סוגר ברביעי לפעמים (טוב שהחגורה שלי עם פרונג ולא לבר אחרת הייתי מסתובב ומחפש מברג).
בנץ' 5X5X100 הרגיש סבבה לגמרי, לא קשה מדי לא קל מדי
צ'ין אפס 5X5 בלי משקל, משקל עצמי במכון 107.7
תאומים 4 סטים

העניין שלא הייתי מצונן בכלל, רק חום ועוד כמה דברים...

יום שלישי 21/10/14 אימון התאוששות

סקוואט 2X5X80
פרס 3X3X82.5 סוג של שיא, בלינארית עשיתי את המשקל הזה לסט אחד של 3, הפעם 3 סטים, באחרון כמעט נכשלתי אבל עלה בסוף.
מסור 3X12X35
יד קדמית 3X10

עריכה: דפדפתי בלוג עכשיו, עניין אותי אם באמת עשיתי 3 חזרות פרס עם 82.5, ועשיתי אז 2 חזרות, כך שאני יכול להגיד בלב שלם שהיום זה היה PR:sporty074-39:

מזלט על הPRR:161bd:
גבר המשך כך חזק מאוד !
דרך אגב כמה אתה שוקל ?
תודה:)
היום בבוקר שקלתי 106.7 שזה די מוזר לי, כי ביום ראשון שקלתי 107 (ירדו 2.5 קילו משבוע שעבר כנראה בגלל המחלה של כמה ימים) ומיום ראשון חזרתי לאכול נורמלי אז חשבתי שאני אעלה בחזרה...

תודה:)
היום בבוקר שקלתי 106.7 שזה די מוזר לי, כי ביום ראשון שקלתי 107 (ירדו 2.5 קילו משבוע שעבר כנראה בגלל המחלה של כמה ימים) ומיום ראשון חזרתי לאכול נורמלי אז חשבתי שאני אעלה בחזרה...
גם לי קורה כל הזמן עליות וירידות במשקל ..
ודרך אגב איך נראה התפריט שלך ?

גם לי קורה כל הזמן עליות וירידות במשקל ..
ודרך אגב איך נראה התפריט שלך ?
האמת שאין לי ממש תפריט מסויים. עד לפני כמה זמן הייתי סופר ערכים וקלוריות בלי תפריט מוגדר, פשוט סופר כל מה שאני אוכל, אבל זה די נמאס לי, אז עכשיו אני פשוט אוכל הרבה 😁

משתדל אבל לא ממש להגזים כי אני צובר שומן די בקלות

יום חמישי 23/10/14 אימון עצימות (מפגש הפורום בטכניון:37mv:)

סקוואט 4X155 PR התכנון היה לתת 5 אבל הרביעית בקושי עלתה, לא נורא, גם 4 זה שיא.
בנץ' 2X122.5 הבנץ' היה חלש משום מה, חשבתי על זה אולי בגלל הפרס הכבד ביום שלישי... אני אנסה שבוע הבא את המשקל הזה שוב ואז אראה מה הולך...
דדליפט 4X182.5 PR התכנון גם היה 5, אבל נכשלתי בחמישית...
פמפומי יד קדמית מול המראה 🏋️

הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:

https://www.lbs.co.il/logs/public/

כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
19036_Screenshot_2.png

כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:

1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:

19035_Screenshot_1.png

ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
19037_Screenshot.png

2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.

בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.

אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:

19040_Screenshot_6.png

לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:

19038_Screenshot_4.png

אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:

19039_Screenshot_5.png

אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).

תהנה 😃

yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:

עדכון לוג: 26/10/14

יום ראשון 26/10/14 שבוע 5 טקסס - אימון נפח

סקוואט 5X5X120
בנץ' 5X5X100
לא קשה בטירוף, אבל לא קל מדי.
צ'ין אפס 5X5X5 משקל עצמי במכון 109.2. התחלתי להוסיף משקל למתח, הסט האחרון היה די קשה, נאבקתי לעלות חזרה אחרונה.
תאומים - 4 סטים.

סה"כ אימון בסדר, במיוחד לאור חוסר השינה היום. התחלתי למדוד זמני מנוחות, לוקח 3-3.5 דקות בין סטים, אז סיימתי את האימון בשעה ארבעים בערך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/10/14

יום שלישי 28/10/14 אימון התאוששות
משקל גוף בבוקר 108.5

סקוואט 2X5X80
פרס 4F, 3, 2X82.5
חשבתי לנסות חמישייה, אבל זה מה שיצא. כנראה גם בגלל שהיום יצא לי ללכת לא מעט עם תיק עם לפטופ על הגב וגם התזונה והשינה לא משהו בימים האחרונים, אבל כל זה סתם תירוצים:)
מסור 2X12X34
יד קדמית - 3 סטים מול המראה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/10/14

יום חמישי 30/10/14 אימון עצימות

סקוואט 155X5PR
בנץ 122.5X3 לא הצלחתי חמישיה (לא ניסיתי כי השלישית עלתה ממש בקושי), אבל התקדמתי בחזרה אחת לעומת שבוע שעבר, כל התקדמות מבורכת
דדליפט 182.5X5PR
סך הכל היה אחלה אימון, למרות התנאים חרא שהייתי בהם כל השבוע הפתעתי את עצמי לטובה. האווירה במכון בטכניון הייתה ממש טובה, הודות ל@koller, @incin ועוד כמה שהיו שם, חגורות...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית