עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה:)מזלט על הPRR:161bd:
גבר המשך כך חזק מאוד !
דרך אגב כמה אתה שוקל ?
גם לי קורה כל הזמן עליות וירידות במשקל ..תודה:)
היום בבוקר שקלתי 106.7 שזה די מוזר לי, כי ביום ראשון שקלתי 107 (ירדו 2.5 קילו משבוע שעבר כנראה בגלל המחלה של כמה ימים) ומיום ראשון חזרתי לאכול נורמלי אז חשבתי שאני אעלה בחזרה...
האמת שאין לי ממש תפריט מסויים. עד לפני כמה זמן הייתי סופר ערכים וקלוריות בלי תפריט מוגדר, פשוט סופר כל מה שאני אוכל, אבל זה די נמאס לי, אז עכשיו אני פשוט אוכל הרבה 😁גם לי קורה כל הזמן עליות וירידות במשקל ..
ודרך אגב איך נראה התפריט שלך ?
אני תאמת נלחם על כל קילו שאני מעלה שהתחלתי להתאמן לפני 3 שניםמשתדל אבל לא ממש להגזים כי אני צובר שומן די בקלות
ועכשיו 92? אחלה עליהאני תאמת נלחם על כל קילו שאני מעלה שהתחלתי להתאמן לפני 3 שנים
שקלתי רק 58 חחח ..
כן בכל התקופה שהתאמנתי עשיתי חיטוב 1 לפני שנה פלוס ירדתי מ 85 בערך ל 81 ומאז אני רק במסה !ועכשיו 92? אחלה עליה
יום ראשון 26/10/14 שבוע 5 טקסס - אימון נפח
סקוואט 5X5X120
בנץ' 5X5X100 לא קשה בטירוף, אבל לא קל מדי.
צ'ין אפס 5X5X5 משקל עצמי במכון 109.2. התחלתי להוסיף משקל למתח, הסט האחרון היה די קשה, נאבקתי לעלות חזרה אחרונה.
תאומים - 4 סטים.
סה"כ אימון בסדר, במיוחד לאור חוסר השינה היום. התחלתי למדוד זמני מנוחות, לוקח 3-3.5 דקות בין סטים, אז סיימתי את האימון בשעה ארבעים בערך.
יום שלישי 28/10/14 אימון התאוששות
משקל גוף בבוקר 108.5
סקוואט 2X5X80
פרס 4F, 3, 2X82.5 חשבתי לנסות חמישייה, אבל זה מה שיצא. כנראה גם בגלל שהיום יצא לי ללכת לא מעט עם תיק עם לפטופ על הגב וגם התזונה והשינה לא משהו בימים האחרונים, אבל כל זה סתם תירוצים:)
מסור 2X12X34
יד קדמית - 3 סטים מול המראה
יום חמישי 30/10/14 אימון עצימות
סקוואט 155X5PR
בנץ 122.5X3 לא הצלחתי חמישיה (לא ניסיתי כי השלישית עלתה ממש בקושי), אבל התקדמתי בחזרה אחת לעומת שבוע שעבר, כל התקדמות מבורכת
דדליפט 182.5X5PR
סך הכל היה אחלה אימון, למרות התנאים חרא שהייתי בהם כל השבוע הפתעתי את עצמי לטובה. האווירה במכון בטכניון הייתה ממש טובה, הודות ל@koller, @incin ועוד כמה שהיו שם, חגורות...