Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לדעתך מיצית את טקסס?
אני אנסה לסחוט אותה קצת. כמו שאמר @Ori.S גם אם אני אכשל כל שבוע שני זה עדיין התקדמות של 2.5 קילו בשבועיים שזה יחסית בסדר.
תחשוב אולי על פנדלי בהמשך לדעתי ..
נראה, כשאחליט שסחטתי לגמרי את טקסס אז אחשוב מה הלאה.

כששואלים אותך אם יש לך חברה זה מה שצריך לענות
12096058_546902072153620_4727007073726911449_n.jpg

וזה לא פוגע בהתאוששות.. במיוחד אם קשה לך... ?
אני מניח שזה עלול להפריע להתאוששות, כל פעילות גופנית שאני עושה בנוסף לאימוני כוח, אבל אני כן רוצה לרוץ לפחות פעמיים בשבוע (כנראה שלא יותר כי זה באמת יהיה בעייתי).

אני מניח שזה עלול להפריע להתאוששות, כל פעילות גופנית שאני עושה בנוסף לאימוני כוח, אבל אני כן רוצה לרוץ לפחות פעמיים בשבוע (כנראה שלא יותר כי זה באמת יהיה בעייתי).
אז למה אתה לא דוחף אותם אחריי אימוני חזה? או איך זה עובד אצלך?

מחר יש לי נפח עליון ומחרתיים נפח תחתון, לכן מחר לא הייתי רץ כי אני לא רוצה לרוץ יום לפני אימון רגליים. בעיקרון רציתי אתמול ישר אחרי האימון (הייתי רץ יותר לאט כמובן וזה בסדר) אבל לא היה זמן. את הריצה השניה אני רוצה לעשות או בשישי או בשבת, כלומר ישר אחרי נפח סקוואט (אם יהיה כוח וחשק לזה, ממש לא בטוח) או יום אחרי.
אה וביום ראשון יש לי עצימות בנץ' אבל אחרי זה אני לא רוצה לרוץ כי ביום שלישי יש עצימות סקוואט ודדליפט ואני לא רוצה לעשות ריצה ארוכה גם יומיים לפני זה, מניסיון הרגליים עדיין תפוסות. אולי כשאני אתרגל לשילוב הזה אז יהיה אחרת.

מחר יש לי נפח עליון ומחרתיים נפח תחתון, לכן מחר לא הייתי רץ כי אני לא רוצה לרוץ יום לפני אימון רגליים. בעיקרון רציתי אתמול ישר אחרי האימון (הייתי רץ יותר לאט כמובן וזה בסדר) אבל לא היה זמן. את הריצה השניה אני רוצה לעשות או בשישי או בשבת, כלומר ישר אחרי נפח סקוואט (אם יהיה כוח וחשק לזה, ממש לא בטוח) או יום אחרי.

אה וביום ראשון יש לי עצימות בנץ' אבל אחרי זה אני לא רוצה לרוץ כי ביום שלישי יש עצימות סקוואט ודדליפט ואני לא רוצה לעשות ריצה ארוכה גם יומיים לפני זה, מניסיון הרגליים עדיין תפוסות. אולי כשאני אתרגל לשילוב הזה אז יהיה אחרת.
בקיצור-מסובך.

יש מלא אנקדוטות באינטרנט שאין בעיה לרוץ ולהסקוויט (חצי שעה פעמיים בשבוע זה לא באמת הרבה. יש מספיק לוחמי MMA , אגרוף שיכולים לרוץ כל יום שני במשך שעה ואז לתת בסקוואט . זה מיומנות חשובה , ובכללי עוזר לא להיות בטטה (מתי) . זה מה שהכריחו אותי לעשות בזמנו אגרוף , למרות שתמיד הייתה לי בעיה לרוץ (תמיד היה נגמר לי האוויר לפני כולם).
,אבל יש את הנושא של הברכיים . ריצה מכבידה על הברכיים (אם אין נעליים שבאמת בולמות ) ,זה יכול להשפיע על הסקוואט .
arthrogenic inhi-
bition,
suggesting, that joint pain inhibits full muscle activa-
tion
http://downloads.lww.com/woltersklu...81774222_Oatis/samples/Oatis_CH04_045-068.pdf

בליאד ,איזה העתקה עילגת . בכל מקרה , היה פה גם פעם סרט של איזה גרמני שהציג משהו דומה . איך השלד משפיע על הפעלת הכוח (תנוחות מסוימות , למשל בצוואר יכולות להוריד לך בכמות נכבדת הפעלת כוח ,מפרקים שמסובבים אותם למצב קיצוני או כאבים יכולים להשפיע בצורה דומה ) .
לכן, לפעמים אליפטיקל או סוג אחר של אירובי זה בנזונה (כמו בורפיז חח) .

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית