עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כששואלים אותך אם יש לך חברה זה מה שצריך לענות
![]()
עד שאני רואה התראה שהגבת לי בלוג זה דווקא על הספאם 😭שנון 😃
27:30 דקות
4.46 ק"מ
אז מחר הולכים לרוץ?דווקא נחמד לרוץ כשקריר כזה.
אה,עד לפה.אז מחר הולכים לרוץ?
🏳️🏳️אה,עד לפה.
אמרתי שזה נחמד,לא אמרתי שזה נחמד לי.
כן נחמד. אבל היה לי קשה לרוץ משום מה, יש סיכוי כלשהו שזה קשור לסקוואט ודדליפט שעשיתי אתמול...דווקא נחמד לרוץ כשקריר כזה.
קשה בשרירים או מבחינת סיבולת לב ריאה?כן נחמד. אבל היה לי קשה לרוץ משום מה, יש סיכוי כלשהו שזה קשור לסקוואט ודדליפט שעשיתי אתמול...
בשרירים בעיקר, הרגשתי שהרגליים מעדיפות להיות מונחות על מיטה נוחה במקום לרוץקשה בשרירים או מבחינת סיבולת לב ריאה?
וזה לא פוגע בהתאוששות.. במיוחד אם קשה לך... ?בשרירים בעיקר, הרגשתי שהרגליים מעדיפות להיות מונחות על מיטה נוחה במקום לרוץ
אני מניח שזה עלול להפריע להתאוששות, כל פעילות גופנית שאני עושה בנוסף לאימוני כוח, אבל אני כן רוצה לרוץ לפחות פעמיים בשבוע (כנראה שלא יותר כי זה באמת יהיה בעייתי).וזה לא פוגע בהתאוששות.. במיוחד אם קשה לך... ?
אז למה אתה לא דוחף אותם אחריי אימוני חזה? או איך זה עובד אצלך?אני מניח שזה עלול להפריע להתאוששות, כל פעילות גופנית שאני עושה בנוסף לאימוני כוח, אבל אני כן רוצה לרוץ לפחות פעמיים בשבוע (כנראה שלא יותר כי זה באמת יהיה בעייתי).
מחר יש לי נפח עליון ומחרתיים נפח תחתון, לכן מחר לא הייתי רץ כי אני לא רוצה לרוץ יום לפני אימון רגליים. בעיקרון רציתי אתמול ישר אחרי האימון (הייתי רץ יותר לאט כמובן וזה בסדר) אבל לא היה זמן. את הריצה השניה אני רוצה לעשות או בשישי או בשבת, כלומר ישר אחרי נפח סקוואט (אם יהיה כוח וחשק לזה, ממש לא בטוח) או יום אחרי.אז למה אתה לא דוחף אותם אחריי אימוני חזה? או איך זה עובד אצלך?
אה וביום ראשון יש לי עצימות בנץ' אבל אחרי זה אני לא רוצה לרוץ כי ביום שלישי יש עצימות סקוואט ודדליפט ואני לא רוצה לעשות ריצה ארוכה גם יומיים לפני זה, מניסיון הרגליים עדיין תפוסות. אולי כשאני אתרגל לשילוב הזה אז יהיה אחרת.אז למה אתה לא דוחף אותם אחריי אימוני חזה? או איך זה עובד אצלך?
בקיצור-מסובך.מחר יש לי נפח עליון ומחרתיים נפח תחתון, לכן מחר לא הייתי רץ כי אני לא רוצה לרוץ יום לפני אימון רגליים. בעיקרון רציתי אתמול ישר אחרי האימון (הייתי רץ יותר לאט כמובן וזה בסדר) אבל לא היה זמן. את הריצה השניה אני רוצה לעשות או בשישי או בשבת, כלומר ישר אחרי נפח סקוואט (אם יהיה כוח וחשק לזה, ממש לא בטוח) או יום אחרי.
אה וביום ראשון יש לי עצימות בנץ' אבל אחרי זה אני לא רוצה לרוץ כי ביום שלישי יש עצימות סקוואט ודדליפט ואני לא רוצה לעשות ריצה ארוכה גם יומיים לפני זה, מניסיון הרגליים עדיין תפוסות. אולי כשאני אתרגל לשילוב הזה אז יהיה אחרת.
לא ממש, בקצרה - בחמישי, ראשון ושני אני לא רוצה לרוץ כדי לא לפגוע באימון שיש יום-יומיים אחרי זה. בשאר הימים אני מנסה לדחוף שתי ריצות.בקיצור-מסובך.