להגיע לטוטאל מעל 745, לא יודע אם זה ריאלי בשבילי 🙄
שנתיים של זה ואתה מגיע חופשי!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להגיע לטוטאל מעל 745, לא יודע אם זה ריאלי בשבילי 🙄
איפה מצאת תמונה שלי עושה מתח? 🤯![]()
![]()
שנתיים של זה ואתה מגיע חופשי!
אתה מסיע אותנו כמו פעם קודמת לא? 🙄745 ?
חח יא שוויצר . רגע אז אתה נוסע לתחרות בסוף ?
אתה מסיע אותנו כמו פעם קודמת לא? 🙄
צר לי לשמוע :(צריך להסתדר עם ההורים ... חוץ מזה , אני צריך לחשוב מה אני מבקש מעבודה שלי כי שישחררו אותי (הצבא ימח שמם פתאום נזכרו לקרוא אותי למילואים באותו פאקינג שבוע של התחרות , חבורת בני זונות ...לא נעים לי לעשות חרא של רושם על ההתחלה ולבקש עוד יום שאני לא אהיה בנוסף למילואים .לפעמים אני מרגיש כמו איזה פאון מסריח באיזה משחק שלא בא לי לשחק בו , במדינה הזאת) .
נראה לי כן. אני חושב שאפשרי לבקש יום חופש מעבודה חדשה חודש וקצת אחרי שהתחלתי שם.745 ?
חח יא שוויצר . רגע אז אתה נוסע לתחרות בסוף ?
נראה לי כן. אני חושב שאפשרי לבקש יום חופש מעבודה חדשה חודש וקצת אחרי שהתחלתי שם.
או יומיים כי יש את השקילה גם. אולי לשקילה פשוט אבקש לבוא כמה שעות באיחור או משהו.
חשבתי על זה אבל זה באסה כי צריך לקום ממש מוקדם ואז אחרי השקילה צריך לשבת שם כל היום. אם אפשר לארגן שם מיטה אז עוד בסדר 😃אפשר לבוא ב8 בבוקר ולהישקל שמה , ואז לטחון את כל הסניקרס מכל החבילות שי שיש שמה .
הבטן שלי מגיעה לארח לך חברה. 🤣אם אפשר לארגן שם מיטה אז עוד בסדר
חשבתי על זה אבל זה באסה כי צריך לקום ממש מוקדם ואז אחרי השקילה צריך לשבת שם כל היום. אם אפשר לארגן שם מיטה אז עוד בסדר 😃
הבטן שלך יכולה להיות אחלה כרית אבל צריך גם מיטההבטן שלי מגיעה לארח לך חברה. 🤣
זהו, לקום ב 6 בבוקר ולשבת/לעמוד כל היום אחרי זה לא נראה לי שיעשה טוב לביצועיםכן , זה חרא רציני , גם ביום רגיל שבאנו ב2 זה היה סיוט ... לבוא בבוקר זה בכלל למות .
טוב , אולי הם שוקלים בACT בשעות אחרי הצהריים , או תתארגן באזור שלך על משקל בשעות אחרי העבודה .
חח עוד לא התחלנו לעבוד כבר בעיות .
Kinda strange squat, seemed very easy during the entire movement except for that one little moment where u almost completely stopped. Any idea y it stopped there? The rest seemed way too easyyujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
13/10/15 - עצימות תחתון
קרא את שאר עדכון הלוג...
כמו שכתבתי אחרי זה, נראה לי זה בגלל שירדתי קצת גבוה מדי, כמה מילימטר אולי, וקיבלתי טיפה פחות באונס בתחתית. אבל לא בטוח שזאת הסיבה, תכלס זה לא הרגיש קל בכלל.Kinda strange squat, seemed very easy during the entire movement except for that one little moment where u almost completely stopped. Any idea y it stopped there? The rest seemed way too easy
Gj with getting Ur squat to where u used to b! *positive monitin*
דרך אגב דודי שי אמר לי ששכחת את המגנזיום שלך והוא שם אותו בתא אבדותאגב, אם כבר כולם פה - דיברתי אתמול עם עופר (המדריך) אחרי איזו ישיבת צוות שהיתה להם, מסתבר שמישהו מאיתנו (עופר אמר שזה אתה סיימון! @Savo ) התאמן להנאתו ואח"כ השאיר תלולית קטנה של מגנזיום שנשפכה לו מהשקית והלך הביתה כשהוא משאיר את המדריכים לנקות אחריו.
אם אתם רוצים שימשיכו לעזוב אותנו בשקט אל תעשו דברים כאלו - תמיד תחזירו פלטות, תציעו לאנשים לעבוד איתכם אם הם שואלים כמה סטים נשאר (הוא אמר לי גם את זה) ותשאירו את הסביבה נקייה ומסודרת כשאתם הולכים הביתה בלי להשאיר מגנזיום שנשפך מהשקית סתם ככה ליד הפלטפורמה.
@Savo
@Matty
@Koller
@berdan
@Tank
@godlin23
נארגן לו 72 בתולות?@incin תגיד לעופר שאנחנו נטפל ב סיימון כמו שמתפלים במחבלים.
דרך אגב דודי שי אמר לי ששכחת את המגנזיום שלך והוא שם אותו בתא אבדות
תבקש מאליק לכתוב לך אפליקציה שתזכור מה לקחת. שיהיה לך CHECK LISTאני תמיד שוכח שם משהו, יותר מדי דברים בידיים - צריך למצוא לזה איזשהוא פיתרון.
תודה על הדיווח 😃
ניראה לי הוא מעדיף בתולים 😃נארגן לו 72 בתולות?