- פותח/ת השרשור
- #3,901
עד שאני אהיה שוב שמן מדי לטעמי...הפסקה עד התחרות ואז אתה ממשיך בחיטוב?
או שהפסקה לנצח? 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד שאני אהיה שוב שמן מדי לטעמי...הפסקה עד התחרות ואז אתה ממשיך בחיטוב?
או שהפסקה לנצח? 😆
אני יודע... צריך פלוס קלורי בישביל להתקדם במשקלים.....
אם אתה יודע שזה נובע מפחמימה גבוהה מה אכפת לך?
לך תאכל משהו במקום להטריל אצל יבגני בלוג. זה באמת יהיה ל"בריאות".
נהדר, רק שזה לא סותר את מה שאמרתי.הגוף שלך קצת יותר מורכב בשביל להגיד דבר כמו "אתה חייייב פלוס קלורי",אתה יכול להתחזק גם כשאתה שורף יותר ממה שאתה מכניס.לא צריך להיות בינארי ולחשוב שמערכת מורכבת כמו גוף עובדת בצורה כזאת.
קנאיה שאני כן יודע שלהיות שמן זה פשוט לא אתלטי...מתי.
745יבגני שאלה לא קשורה
אבל מעניינת אותי כמה קיבלת ב פסיכומטרי
ובמה אתה עושה תואר?
אימון במעלות
בנץ' - 112.5X5X5 עצירה על החזה בחזרה אחרונה בכל סט. חשבתי לעשות 6 סטים אבל החזרות האחרונות היו ממש קשות בסטים האחרונים ובסט אחרון זה בקושי עלה בחזרה האחרונה אז עצרתי אחרי 5 סטים.
צ'ין אפס - 6.25X5X5 המשקל במכון נעלם אז לא יודע כמה שקלתי באימון.
מקבילים - 17.5X3X8
מסור - 42.5X3X8
טרייספס עם חבל - 42.5X15,12
בייספס עם מוט - 30X15,12
טוב אז עכשיו אני רגוע, אני לא היחיד שבוכה 😁שמע, אתה יכול לספר לי סיפורים על איך שאתה בוכה בפינה שאני עוקף אותך בסקוואט אבל אין לך מושג כמה אני בוכה שאתה מתקדם כל כך טוב בבנץ' בזמן שהכתף שלי פצועה מחודש יוני והיום כאב לי ללחוץ 45 קילו... כל הכבוד לעשות 5X5 עם 112.5 קילו וגם עצירות בחזרה האחרונה זה הרבה מעבר למה שהייתי יכול לעשות אפילו בשיא.
מאוד מקווה שתצליח!!אגב יש סיכוי טוב שאני אשים 140 ביום ראשון, נראה לי אפשרי ללחוץ סינגל עם זה
גם אני 😃 זו נקודת ציון חשובה, להיכנס למועדון ה 3 פלטות בשלושת הגדולים.מאוד מקווה שתצליח!!
3 פלטות בנץ' (בתקווה)גם אני 😃 זו נקודת ציון חשובה, להיכנס למועדון ה 3 פלטות בשלושת הגדולים.
2 פלטות בטן הולך?3 פלטות בנץ' (בתקווה)
4 פלטות סקוואט
5 פלטות דד ליפט
אתה נמצא בהרבה מועדונים 😃
שלב הבא 2 פלטות פרס!
יצאתי משם בזמן החיטוב, צריך עוד 5 קילו על המוט כדי לחזור, מאמין שיגיע בקרוב5 פלטות דד ליפט
זה דווקא נראה די רחוק. אבל ביום ראשון יש 80 קילו לנפח, גם משהו 🙄שלב הבא 2 פלטות פרס!
פלטה וחצי80 קילו
כשאתה מגיע למועדון מסוים אתה לא יכול לעזוב אותו, גם אם נחלשת, אם נכנסת אליו אתה שם 😃יצאתי משם בזמן החיטוב, צריך עוד 5 קילו על המוט כדי לחזור, מאמין שיגיע בקרוב
כה זה עוד רחוק לדעתי. אם אני זוכר נכון בנץ' של 145-150 נותן פרס של 100 (לפי אלה שראיתי בפורום). אלברו לדוגמא נתן פרס 110 על בנץ' 160-165 בערך.זה דווקא נראה די רחוק. אבל ביום ראשון יש 80 קילו לנפח, גם משהו 🙄
אה סבבה אז אני אהיה במועדון ה 5 פלטות דדליפט גם בגיל 80 עם מקל הליכה (או כסא גלגלים כי מכל הדדליפט והסקוואט כנראה לא אוכל ללכת)כשאתה מגיע למועדון מסוים אתה לא יכול לעזוב אותו, גם אם נחלשת, אם נכנסת אליו אתה שם 😃
משהו כזה, בד"כ הפרס הוא 2/3 מהבנץ'כה זה עוד רחוק לדעתי. אם אני זוכר נכון בנץ' של 145-150 נותן פרס של 100 (לפי אלה שראיתי בפורום). אלברו לדוגמא נתן פרס 110 על בנץ' 160-165 בערך.
מנסיון אישי, אפשר לשנות את הפרופורציה הזאת כי לדעתי פרס זה התרגיל שבו רייג' הכי עוזר לך מכל תרגילי הבסיס. עם רייג' טוב אתה יכול להוסיף הרבה לפרס שלך.משהו כזה, בד"כ הפרס הוא 2/3 מהבנץ'
בד״כ נכון אבל יש הרבה יוצאים מן הכלל,אה סבבה אז אני אהיה במועדון ה 5 פלטות דדליפט גם בגיל 80 עם מקל הליכה (או כסא גלגלים כי מכל הדדליפט והסקוואט כנראה לא אוכל ללכת)
משהו כזה, בד"כ הפרס הוא 2/3 מהבנץ'
אצלי דווקא היחס הוא כזה בערך, בנץ' 135, פרס 87.5 (מאמין שיהיה לי את ה 90 עכשיו)בד״כ נכון אבל יש הרבה יוצאים מן הכלל,
כמוני עם 97.5 ו-85 🏋️😅
סקוואט - 142.5X5X5
ריצה על הליכון - 5 ק"מ, 30:25 דקות