Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אני יודע... צריך פלוס קלורי בישביל להתקדם במשקלים.....

אם אתה יודע שזה נובע מפחמימה גבוהה מה אכפת לך?

לך תאכל משהו במקום להטריל אצל יבגני בלוג. זה באמת יהיה ל"בריאות".

הגוף שלך קצת יותר מורכב בשביל להגיד דבר כמו "אתה חייייב פלוס קלורי",אתה יכול להתחזק גם כשאתה שורף יותר ממה שאתה מכניס.לא צריך להיות בינארי ולחשוב שמערכת מורכבת כמו גוף עובדת בצורה כזאת.

מה שאני כן יודע שלהיות שמן זה פשוט לא אתלטי...מתי.

הגוף שלך קצת יותר מורכב בשביל להגיד דבר כמו "אתה חייייב פלוס קלורי",אתה יכול להתחזק גם כשאתה שורף יותר ממה שאתה מכניס.לא צריך להיות בינארי ולחשוב שמערכת מורכבת כמו גוף עובדת בצורה כזאת.
נהדר, רק שזה לא סותר את מה שאמרתי.
לא אמרתי שאי אפשר להתחזק במינוס קלורי, אבל עד כמה שזכור לי לגוף הרבה יותר נוח להתחזק ולגדול בפלוס קלורי. ולא צריך להיות גאון בישביל להבין את זה.
ה שאני כן יודע שלהיות שמן זה פשוט לא אתלטי...מתי.
קנאי
ברור שהגוף יכול להתייעל מבחינה עצבית גם במינוס קלורי אבל למה? כל המטרה זה לקבל את המקסימום. שהוא יקבל בפלוס קלורי. (כשהמטרה היא משקל על המוט לתחרות)

יבגני שאלה לא קשורה
אבל מעניינת אותי כמה קיבלת ב פסיכומטרי
ובמה אתה עושה תואר?

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

15/10/15 - נפח עליון

אימון במעלות

בנץ' - 112.5X5X5 עצירה על החזה בחזרה אחרונה בכל סט. חשבתי לעשות 6 סטים אבל החזרות האחרונות היו ממש קשות בסטים האחרונים ובסט אחרון זה בקושי עלה בחזרה האחרונה אז עצרתי אחרי 5 סטים.
צ'ין אפס - 6.25X5X5 המשקל במכון נעלם אז לא יודע כמה שקלתי באימון.
מקבילים - 17.5X3X8
מסור - 42.5X3X8
טרייספס עם חבל - 42.5X15,12
בייספס עם מוט - 30X15,12

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע, אתה יכול לספר לי סיפורים על איך שאתה בוכה בפינה שאני עוקף אותך בסקוואט אבל אין לך מושג כמה אני בוכה שאתה מתקדם כל כך טוב בבנץ' בזמן שהכתף שלי פצועה מחודש יוני והיום כאב לי ללחוץ 45 קילו... כל הכבוד לעשות 5X5 עם 112.5 קילו וגם עצירות בחזרה האחרונה זה הרבה מעבר למה שהייתי יכול לעשות אפילו בשיא.

שמע, אתה יכול לספר לי סיפורים על איך שאתה בוכה בפינה שאני עוקף אותך בסקוואט אבל אין לך מושג כמה אני בוכה שאתה מתקדם כל כך טוב בבנץ' בזמן שהכתף שלי פצועה מחודש יוני והיום כאב לי ללחוץ 45 קילו... כל הכבוד לעשות 5X5 עם 112.5 קילו וגם עצירות בחזרה האחרונה זה הרבה מעבר למה שהייתי יכול לעשות אפילו בשיא.
טוב אז עכשיו אני רגוע, אני לא היחיד שבוכה 😁
סתם, מקווה שבקרוב תחלים ותחזור לתת לי פייט גם בבנץ' 😉
אגב יש סיכוי טוב שאני אשים 140 ביום ראשון, נראה לי אפשרי ללחוץ סינגל עם זה

5 פלטות דד ליפט
יצאתי משם בזמן החיטוב, צריך עוד 5 קילו על המוט כדי לחזור, מאמין שיגיע בקרוב
שלב הבא 2 פלטות פרס!
זה דווקא נראה די רחוק. אבל ביום ראשון יש 80 קילו לנפח, גם משהו 🙄
פלטה וחצי

יצאתי משם בזמן החיטוב, צריך עוד 5 קילו על המוט כדי לחזור, מאמין שיגיע בקרוב
כשאתה מגיע למועדון מסוים אתה לא יכול לעזוב אותו, גם אם נחלשת, אם נכנסת אליו אתה שם 😃
זה דווקא נראה די רחוק. אבל ביום ראשון יש 80 קילו לנפח, גם משהו 🙄
כה זה עוד רחוק לדעתי. אם אני זוכר נכון בנץ' של 145-150 נותן פרס של 100 (לפי אלה שראיתי בפורום). אלברו לדוגמא נתן פרס 110 על בנץ' 160-165 בערך.

כשאתה מגיע למועדון מסוים אתה לא יכול לעזוב אותו, גם אם נחלשת, אם נכנסת אליו אתה שם 😃
אה סבבה אז אני אהיה במועדון ה 5 פלטות דדליפט גם בגיל 80 עם מקל הליכה (או כסא גלגלים כי מכל הדדליפט והסקוואט כנראה לא אוכל ללכת)
כה זה עוד רחוק לדעתי. אם אני זוכר נכון בנץ' של 145-150 נותן פרס של 100 (לפי אלה שראיתי בפורום). אלברו לדוגמא נתן פרס 110 על בנץ' 160-165 בערך.
משהו כזה, בד"כ הפרס הוא 2/3 מהבנץ'

מנסיון אישי, אפשר לשנות את הפרופורציה הזאת כי לדעתי פרס זה התרגיל שבו רייג' הכי עוזר לך מכל תרגילי הבסיס. עם רייג' טוב אתה יכול להוסיף הרבה לפרס שלך.

אה סבבה אז אני אהיה במועדון ה 5 פלטות דדליפט גם בגיל 80 עם מקל הליכה (או כסא גלגלים כי מכל הדדליפט והסקוואט כנראה לא אוכל ללכת)

בד״כ נכון אבל יש הרבה יוצאים מן הכלל,
כמוני עם 97.5 ו-85 🏋️😅

בד״כ נכון אבל יש הרבה יוצאים מן הכלל,
כמוני עם 97.5 ו-85 🏋️😅
אצלי דווקא היחס הוא כזה בערך, בנץ' 135, פרס 87.5 (מאמין שיהיה לי את ה 90 עכשיו)
אבל אצלך זה יחס נורא מוזר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית