עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃כל הכבוד איבגני על הנפח
התחלתי מ 8 קמ"ש, עליתי בהדרגה, אחרי איזה 3-4 דקות הגעתי ל 10 והמשכתי ככה. באמצע שמתי על 11 לכמה דקות וחזרתי ל 10.על איזה מהירות שמת המסילה ?
הייתי מת. 😕yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
16/10/15 - נפח תחתון
קרא את שאר עדכון הלוג...
לא קל, אבל זה הרג אותי הרבה פחות מאשר הדדליפט שעשיתי שבוע שעבר אחרי הנפח.הייתי מת. 😕
ככה צריך להרגיש בדרך למכון לפני שבירת PRים! (רוסית)
ככה צריך להרגיש בדרך למכון לפני שבירת PRים! (רוסית)
גם נכון 🤣🤣ככה אני מרגיש כשאני חוזר מהמכון אחרי שבירת PR
אימון במעלות
בנץ' - 132.5X2 PR ניסיתי שלשה ונכשלתי בשלישית. כל עוד אני מתקדם, גם בזוגות זה בסדר.
פרס - 80X5,5,5F,4F,4F טוב לא באמת ציפיתי להתקדם בנפח פרס 2.5 קילו כל שבוע לאורך הרבה זמן. שבוע הבא כמובן חוזר על המשקל בשאיפה ליותר חמישיות.
ריצה בחוץ - 20 דקות, 3.08 ק"מ
לא עשיתי שום דבר נוסף כי מיהרתי הביתה (הריצה הייתה אחרי שהגעתי הביתה, אחרת הייתי עושה מתח ומוותר על הריצה מן הסתם)
ספאם:
גיליתי היום שאני לא לוחץ נכון בבנץ' וגיליתי מכשיר פורץ דרך לירידה במשקל 🤦♂️...
רק טונה 😃השאלה אם הספקת לאכול ביצים במלתחות
רק טונה 😃
אגב אתה מכיר את הבחור שדיברתי עליו לגבי הבנץ'? הוא גדול כזה ומאוד שמן.
אגב מה שמצחיק שהוא אומר שהוא מתאמן בשביל להתחזק ובשביל הבריאות, והוא איזה 40% שומן לפחות.
רק טונה 😃
אגב אתה מכיר את הבחור שדיברתי עליו לגבי הבנץ'? הוא גדול כזה ומאוד שמן.
אגב מה שמצחיק שהוא אומר שהוא מתאמן בשביל להתחזק ובשביל הבריאות, והוא איזה 40% שומן לפחות.
חולצה ארוכה תמיד, כן. לגבי גרביים וזקן לא בטוח, נראה לי כןגרביים עד הברך וזקן? חולצה ארוכה תמיד?
כמו שאמרתי, הבחור עם הסטפר אני מנסה לשמור איתו על קשר טוב כי אולי אצטרך את עזרתו 😃פעם הבאה תגיד להם יאססססס ותמשיך הלאה
כן, יגיע בקרוב 😃כל הכבוד על הPR
140 בדרך
מה שטוב זה שעכשיו גם אני שומע עצות של מישהו מתוך נימוס או סתם כי אני נח בין סטים ואין לי מה לעשות אני יודע לסנן. כשאני אומר לסנן אני מתכוון לא לקחת ברצינות שום דבר שאף אחד במכון אומר לי אלא אם כן אני יודע בוודאות שהוא יודע על מה הוא מדבר. למשל אם @incin או @Tank יעירו לי משהו אני אקשיב להם כנראה 😃 לעומת זאת לפני שנתיים+ למשל הייתי מתייחס יותר מדי לדברים שאנשים מייעצים לי במכון, ובאותה תקופה גם היו מנסים לייעץ לי יותר...החברה האלה לא באמת מבינים רובם אין להם מושג מה הם עושים בכלל
כי בטכניון חסר יצורים מוזרים שאתה מוכן לנסוע עד מעלות? 🤣שמע איזה יצורים מוזרים יש לך במעלות תעשה לי שם אימון נסיון מתישהו 😃
בטכניון היצורים המוזרים לא מדברים איתי משום מה. אפילו לא מתקרבים אליי. אין לי עם מי לדבר על ברוסיינס חוץ מאלכס. אני מקווה שהמצב ישתנה כשאחזור לאשדוד. :(כי בטכניון חסר יצורים מוזרים שאתה מוכן לנסוע עד מעלות? 🤣
חס וחלילה. אחרי זה יבטלו שם את האפשרות לאימון נסיון חינם 🤣🤣תבוא, הם נותנים לעשות שם אימון ניסיון חינם. גם תראה שם לכולם מה זה רייג' 😃