Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

18/10/15 - עצימות עליון

אימון במעלות

בנץ' - 132.5X2 PR ניסיתי שלשה ונכשלתי בשלישית. כל עוד אני מתקדם, גם בזוגות זה בסדר.
פרס - 80X5,5,5F,4F,4F טוב לא באמת ציפיתי להתקדם בנפח פרס 2.5 קילו כל שבוע לאורך הרבה זמן. שבוע הבא כמובן חוזר על המשקל בשאיפה ליותר חמישיות.
ריצה בחוץ - 20 דקות, 3.08 ק"מ

לא עשיתי שום דבר נוסף כי מיהרתי הביתה (הריצה הייתה אחרי שהגעתי הביתה, אחרת הייתי עושה מתח ומוותר על הריצה מן הסתם)

ספאם:
גיליתי היום שאני לא לוחץ נכון בבנץ' וגיליתי מכשיר פורץ דרך לירידה במשקל 🤦‍♂️...

קרא את שאר עדכון הלוג...

השאלה אם הספקת לאכול ביצים במלתחות
רק טונה 😃
אגב אתה מכיר את הבחור שדיברתי עליו לגבי הבנץ'? הוא גדול כזה ומאוד שמן.
אגב מה שמצחיק שהוא אומר שהוא מתאמן בשביל להתחזק ובשביל הבריאות, והוא איזה 40% שומן לפחות.

רק טונה 😃
אגב מה שמצחיק שהוא אומר שהוא מתאמן בשביל להתחזק ובשביל הבריאות, והוא איזה 40% שומן לפחות.

החברה האלה לא באמת מבינים רובם אין להם מושג מה הם עושים בכלל

רק טונה 😃
sqx3s.jpg

גרביים עד הברך וזקן? חולצה ארוכה תמיד?
חולצה ארוכה תמיד, כן. לגבי גרביים וזקן לא בטוח, נראה לי כן
פעם הבאה תגיד להם יאססססס ותמשיך הלאה
כמו שאמרתי, הבחור עם הסטפר אני מנסה לשמור איתו על קשר טוב כי אולי אצטרך את עזרתו 😃
ההוא בבנץ' תכלס הייתי ישר צריך לעשות את מה שאתה אומר 😃 אבל משום מה חשבתי שהוא מוכן גם להקשיב ולא רק לזרוק מידע.
במכון בטכניון כבר מלא זמן אף אחד לא בא אליי עם הערות/עצות, שכחתי את ההרגשה 😃
כל הכבוד על הPR
140 בדרך
כן, יגיע בקרוב 😃
החברה האלה לא באמת מבינים רובם אין להם מושג מה הם עושים בכלל
מה שטוב זה שעכשיו גם אני שומע עצות של מישהו מתוך נימוס או סתם כי אני נח בין סטים ואין לי מה לעשות אני יודע לסנן. כשאני אומר לסנן אני מתכוון לא לקחת ברצינות שום דבר שאף אחד במכון אומר לי אלא אם כן אני יודע בוודאות שהוא יודע על מה הוא מדבר. למשל אם @incin או @Tank יעירו לי משהו אני אקשיב להם כנראה 😃 לעומת זאת לפני שנתיים+ למשל הייתי מתייחס יותר מדי לדברים שאנשים מייעצים לי במכון, ובאותה תקופה גם היו מנסים לייעץ לי יותר...
אגב אותו בחור בבנץ' באמת חזק, בהתחלה הוא לחץ 140 לחזרות (עם ספוטר ששם ידיים ונשבע לו שהוא לא נגע) אז חשבתי "טוב זה לא חוכמה הספוטר מחזיק את המוט". אחר כך הוא שם 160 ולחץ לכמה חזרות (הספוטר שוב לא הוריד ידיים מהמוט ונשבע שהוא לא עזר בכלל) חשבתי "טוב גם אם הספוטר עוזר עדיין בחור חזק". אחר כך הוא שם 180 ועשה חזרה כשהספוטר כבר הודה שהוא עזר לו...
למזלי בסט הכבד שלי הגיע @Bill Plates ושמר עליי כמו שצריך 😁

שמע איזה יצורים מוזרים יש לך במעלות תעשה לי שם אימון נסיון מתישהו 😃

שמע איזה יצורים מוזרים יש לך במעלות תעשה לי שם אימון נסיון מתישהו 😃
כי בטכניון חסר יצורים מוזרים שאתה מוכן לנסוע עד מעלות? 🤣
תבוא, הם נותנים לעשות שם אימון ניסיון חינם. גם תראה שם לכולם מה זה רייג' 😃

כי בטכניון חסר יצורים מוזרים שאתה מוכן לנסוע עד מעלות? 🤣
בטכניון היצורים המוזרים לא מדברים איתי משום מה. אפילו לא מתקרבים אליי. אין לי עם מי לדבר על ברוסיינס חוץ מאלכס. אני מקווה שהמצב ישתנה כשאחזור לאשדוד. :(
תבוא, הם נותנים לעשות שם אימון ניסיון חינם. גם תראה שם לכולם מה זה רייג' 😃
חס וחלילה. אחרי זה יבטלו שם את האפשרות לאימון נסיון חינם 🤣🤣

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית