Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
יש מצב אתה נועל יותר מידי מרפקים בבנץ אם כן שנייה לפני נעילה תוריד תמוט לעוד חזרה פעם עשיתי את זה וזה עושה בעיות במיוחד בנפח
תראה אם זה יעזור
יכול להיות בחזרות אחרונות. בנפח בדרך כלל 3-4 חזרות ראשונות אני מפמפם מהר וחזרה-שתיים אחרונות אני לוקח איזה שניה מנוחה עם מרפקים נעולים.
בכל מקרה כנראה גם המשקל גבוה לי מדי לנפח...

יכול להיות בחזרות אחרונות. בנפח בדרך כלל 3-4 חזרות ראשונות אני מפמפם מהר וחזרה-שתיים אחרונות אני לוקח איזה שניה מנוחה עם מרפקים נעולים.
בכל מקרה כנראה גם המשקל גבוה לי מדי לנפח...
כמה אתה בנפח ? 115 אם אני לא טועה

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

25/10/15 - עצימות עליון

אימון רע, יום רע, הכל חרא

בנץ' - 140X2XF רציתי לנסות 140 שייצא לפחות דבר טוב אחד מהיום המסריח הזה, שני נסיונות, שני כשלים. בנוסף הכאב בכתף ובמרפק התחיל לחזור.
פרס - 80X4F הכאב התחיל להתגבר במהלך הסט אז עצרתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא נורא אם לא יהיו לנו אימונים חרא לא נדע להעריך את האימונים הטובים, מנוחה טובה הרבה חמאת בוטנים והכאבים יעלמו

קח שבוע קל או כמה ימים בחמישי או בראשון לדעתי תנסה שוב 140
ותחיל ריסט אחכ ללחיצות

אפקט הטנק חזר? לא הייתי צריך לשמור עליך היום...
זה לא אפקט הטנק, זה אפקט ה"הייתה לי קשה לי חמישייה אחת עם המשקל הזה אבל היי, אני אעשה עוד 4 כאלה בכיף עכשיו" מיום חמישי.
קח שבוע קל או כמה ימים בחמישי או בראשון לדעתי תנסה שוב 140
ותחיל ריסט אחכ ללחיצות
עד יום חמישי אין לי לחיצות, בחמישי אמור להיות נפח, נראה מה יהיה עד אז. אתחיל לקחת כורכום (עזר לי לכאבי מרפק פעמיים, לא מעניין אותי שזה ברו-סיינס) ולעשות פואם רולר לכתף, מתישהו זה עזר לי לכאבים דומים שווה לנסות.

זה לא אפקט הטנק, זה אפקט ה"הייתה לי קשה לי חמישייה אחת עם המשקל הזה אבל היי, אני אעשה עוד 4 כאלה בכיף עכשיו" מיום חמישי.

עד יום חמישי אין לי לחיצות, בחמישי אמור להיות נפח, נראה מה יהיה עד אז. אתחיל לקחת כורכום (עזר לי לכאבי מרפק פעמיים, לא מעניין אותי שזה ברו-סיינס) ולעשות פואם רולר לכתף, מתישהו זה עזר לי לכאבים דומים שווה לנסות.
חמישי נפח עליון או תחתון ?
לדעתי או יום חמישי או בראשון תנסה שוב כנס ברייג עוזר מנסיון

AKA אני חושב שקוראים לי אלברו.
לא בדיוק. פשוט העליתי 2.5 קילו לנפח כל שבוע
חמישי נפח עליון או תחתון ?
לדעתי או יום חמישי או בראשון תנסה שוב כנס ברייג עוזר מנסיון
חמישי נפח עליון, כנראה שאעשה את הנפח, אולי אוריד קצת משקל, ואראה איך הכתף והמרפק מרגישים. בכל מקרה כנראה שאני אתקדם בעצימות לפי התכנון וזהו, ה 140 יגיע...

לא בדיוק. פשוט העליתי 2.5 קילו לנפח כל שבוע

חמישי נפח עליון, כנראה שאעשה את הנפח, אולי אוריד קצת משקל, ואראה איך הכתף והמרפק מרגישים. בכל מקרה כנראה שאני אתקדם בעצימות לפי התכנון וזהו, ה 140 יגיע...
סבבה איך שמתאים לך 😃

אני תמיד מתלונן.. זה בקבוע.
והספיק לי חיטוב אחד. 😭
זהו, לא תחטב יותר בחיים?
אם ככה אז תפסיק להעלות תמונות של בן וג'רי
מן הסתם שתצטרך לעשות עוד אחד בסוף המסה לא?
אחרת סתם תהיה שמן.
או שהוא יהיה כמוני ויהפוך שומן לשריר 😆

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית