Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

12/11/15 - נפח עליון

בליאאאאאאאטטטטט החוסר שינה במשך השבוע מתחיל להשפיע לקראת סוף השבוע. אני רק שבועיים בעבודה וכבר בא לי להתפטר ולישון כל יום עד מתי שבא לי! @berdan זוכר לפני יומיים אמרתי לך שאני מרגיש ממש סבבה עם 5.5 שעות שינה בלילה, והשלמה של 8 שעות שינה בסופ"ש? אז זה היה רק בשבוע הראשון, השבוע אני מרגיש יותר גמור לקראת הסופ"ש, והזין זה שאני עובד גם מחר, חשבתי לדפוק שינה מחר ואז יהיה שישי שבת פנוי, טוב נו, מחר יהיה שנ"צ. כשהמשכורת הראשונה תגיע ההרגשה תשתפר (מקווה). טוב אחרי הפתיח המדכא נעבור לאימון:

בנץ' - 117.5X5,5,5,4,5 מהסט השלישי עבדתי בלי ספוטר, כי הספוטר הלך והגיעו שני בחורים שלא נראו לי בתור ספוטרים (היינו היחידים במכון, ועוד אישה באזור ההליכונים). בסט הרביעי החזרה הרביעית עלתה לאט מדי אז לא רציתי להסתכן. בחמישי ביקשתי מאחד הבחורים שיעזור לי להוציא את המוט והצלחתי 5 סבבה. נאלצתי אחרי החזרה הרביעית להגיד לו "לבד" כי הוא בא לשים ידיים וכנראה לעשות "איתך עחי, לא עוזר רק מייצב". בסט של נפח זה עוד בסדר, אם זה היה RM5 זה בעייתי כי מהאיבוד ריכוז אפשר להיכשל.
צ'ין אפס - 11X2X5, 9X5,3 משקל גוף במכון 110.2
מקבילים - 20X8,6
מסור - 37.5X2X12

אחד משני החבר'ה שהיו במכון (לא זה ששמר עליי, השני, לא שזה משנה משהו) אחרי הבנץ' התחיל לשאול אותי מה עוד אני עושה עם החזה באימון, סיפרתי לו בכמה מילים מה אני עושה, ושאני לא מפצל בדיוק לפי קבוצות שרירים אלא עושה עליון-תחתון והמטרה שלי היא בכלל כוח ולא פיתוח גוף. מה שמצחיק זה שהוא בא כשהייתי בסט השלישי של בנץ' והתחיל לעשות בייספס. כשסיימתי את האימון ראיתי שוא עדיין עושה בייספס (אחר כך נזכרתי שגם באמצע זה מה שהוא עשה). קיצר הבנאדם טחן את הבייספס שלו במשך איזה 45 דקות לפחות. אני לא בא לשפוט אף אחד אבל סתם רציתי לחלוק עם עוקביי היקרים...

קרא את שאר עדכון הלוג...

חח הזכרת לי בחור במכון שטוחן בייספס במשך חצי מאימון
ההבדל שהבחור הנ"ל עשה את זה במשך כל האימון 😃
עם חגורת בילדרים
כי צריך לשמור על הגב עחותי!
הבייספס שלו לפחות נראה טוב?
נראה לי שהיה לו שם וריד. וזהו.
האלו שצועקים עם דאמבלים ורודים. 🤢
דווקא הוא עשה משקל בסדר (יחסית, כמה כבר אפשר להעמיס על מוט בכסא כומר)

אתה מתכוון היה וריד אבל לא יד 🤣🤣
בדיוק 😃 לא רוצה להגזים כי לא אמת התמקדתי באיך נראה הבייספס אבל אם היה משהו מרשים או אפילו קצת גדול יחסית לשאר הגוף נראה לי הייתי שם לב.
טוב נו, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. הוא אולי מספר לאנשים "ראיתי איזה מישהו חדש במכון, הוא מרים הרבה משקל אבל אין לו אפילו ק!ב*1ת וורידים בידיים, אז מה שווה המשקל הזה שהוא מרים?"

בדיוק 😃 לא רוצה להגזים כי לא אמת התמקדתי באיך נראה הבייספס אבל אם היה משהו מרשים או אפילו קצת גדול יחסית לשאר הגוף נראה לי הייתי שם לב.
טוב נו, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. הוא אולי מספר לאנשים "ראיתי איזה מישהו חדש במכון, הוא מרים הרבה משקל אבל אין לו אפילו ק!ב*1ת וורידים בידיים, אז מה שווה המשקל הזה שהוא מרים?"
חחחח ליצנים בכל מקום
ויפה מאוד על הנפח !!!

ד״א העבודה בהנדסת מכונות?
לא ממש. כלומר כרגע בכלל לא.
קיבלו אותי להתחיל לעבוד בייצור וללמוד את השיט שם (עם משכורת גבוהה יותר ממה שהאחרים מקבלים שם, או לפחות ככה נאמר לי, אבל לא משהו בשמיים נגיד ככה) ותוך כמה חודשים לעבור להנדסה. הבעיה שאני רואה שה"הנדסה" שם זה לא ממש הנדסה וכנראה צריך לחפש כיוונים אחרים. הבנתי שלפחות להבין קצת בייצור יכול לעזור במידה מסויימת בתור מהנדס ככה שזה לא לגמרי בזבוז זמן שם.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

13/11/15 - נפח תחתון

סקוואט - 147.5X5X5 כבד פיזדץ, נשאר עם המשקל הזה שבוע הבא.
פלאנק - 20X1:00, 0:40

בעל המכון ראה אותי מסקביט ואמר יפה שאני יורד נמוך, עד הסוף וזה, נחמד שמדריך אומר את זה ולא "עחי אל תרד כל כך נמוך זה הורס את הברכיים". 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
פאק איזה תפוס אני ברגליים
לא זוכר מתי היה לי כל כך קשה לעלות 16 מדרגות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית