עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה לא יודע. האמת יש מצב אני אנסה שוב ביום שישי, יש לי נפח בנץ' אז אולי לפני זה אני אעשה סינגל פרס, אולי אם זה יהיה בתחילת האימון ולא אחרי בנץ' זה יעלה. בכל מקרה גם אם לא אני לא אעשה סינגלים לא מתוכננים יותר בינתיים. היום זה סתם דפק לי את המשך האימון גם מנטלית וגם פיזית כי יצא שאיזה חצי שעה לפחות לא עשיתי כלום, סתם הסתובבתי במכון ניסיתי להיכנס למיינדסט המתאים.לדעתי יש לך 100 פרס !
אתה פשוט לא באת במיטבך לדוגמא כשעשיתי סינגלים 200 דדליפט לא התנתק לדעתי ביוםאחר זה היה עולה
תודה 😃כל הכבוד על ה 95 אתה עושה אחלה עבודה ואתה בהחלט חזק מאוד
חיכיתי לשאלה הזאת 😃למה 101 ולא 100?
אני יודע שאין לי סיכוי להרים את זה אבל כל כך בא לי לנסות :( :(חיכיתי לשאלה הזאת 😃
שמתי פלטות של 45 ליברות (20.4 קילו). המוט שוקל 17.5 קילו, כלומר 2 פלטות יוצא 99 קילו. רציתי מספר תלת ספרתי אז שמתי עוד 2.5 ליברות בכל צד (2.25 קילו שתיהן).
אגב חישבתי שוב וזה 95 קילו, לא 94.5, סתם לפרוטוקול חח
לא, אתה סתם תקבל סטירות.אולי אם אני אביא לעצמי המון סטירות ה95 יעלה?
לא, אתה סתם תקבל סטירות.
כי יבגני הלך למכון שמשתמשים בפאונדים כדי להרגיש אמריקהלמה 101 ולא 100?
אני קצת מבולבל.. מקודם נשר הייתה ניו יורק עכשיו מעלות זה אמריקה?כי יבגני הלך למכון שמשתמשים בפאונדים כדי להרגיש אמריקה
אם כבר מעלות זה ניו יורק... יש להם אפילו גרסא של האמפייר סטייט... מה יש בנשר, אולי מפעל מלטאני קצת מבולבל.. מקודם נשר הייתה ניו יורק עכשיו מעלות זה אמריקה?
סקוואט - 157X5X5
גלגל בטן - 2X12
ריצה - 8 קמ"ש, 20 דקות
הגב התחתון מתחיל קצת להדאיג אותי. ביום ראשון נראה לי עשיתי משהו לא טוב בדדליפט, הרגשתי קצת ביומיום את הגב התחתון. עכשיו מרגיש אותו יותר אחרי האימון, נראה מה אני עושה עם זה.
תודהתרגיש טוב אחי, תאכל טוב ותנוח טוב..
גב תחתון, ממש למטה. לא בשריר אלא מן כאב בעמוד שדרה או משהואיפה הכאב בדיוק?<
מכיר את ההרגשה. גם לי יש כאבי גב תחתון...yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
13/01/16 - נפח תחתון
קרא את שאר עדכון הלוג...
לא נשמע טוב.גב תחתון, ממש למטה. לא בשריר אלא מן כאב בעמוד שדרה או משהו
מה עשית כדי שהם יתחילו לעבור?מכיר את ההרגשה. גם לי יש כאבי גב תחתון...
בינתיים 😃תגיד זה השיא שלך לנפח?
אכן לא כזה טוב..לא נשמע טוב.
רק בריאות.
לא ידוע בדיוק.. הרגשתי שהגב תחתון הורג אותי אז הלכתי למכון וניסיתי לעשות כמה שיותר PRים כדי שאני ארגיש שאני מתפרק.מה עשית כדי שהם יתחילו לעבור?
לקח לי איזה דקה להבין על מה אתה מדבר 🤣🤣🤣🤣🤣🤣לא ידוע בדיוק.. הרגשתי שהגב תחתון הורג אותי אז הלכתי למכון וניסיתי לעשות כמה שיותר PRים כדי שאני ארגיש שאני מתפרק.
יום אחריי זה הרגשתי נוראי לא יודע למה.
קודם כל, תיקון ישיבה, הפסקות מישיבה, ישיבה מרובה בכללי יכולה לגרום לבעיות גב תחתון וסטטיסטית רוב האנשים הסובלים מבעיות גב תחתון הם אנשים העובדים בעבודה משרדית. שכיבה עם כרית אורטופדית עזרה גם כן לדעתי.מה עשית כדי שהם יתחילו לעבור?
אז עכשיו אני חצי קילו מעליך גם בנפח וגם בעצימות 😄בינתיים 😃
כשאני אחליט לפתוח לעצמי עמוד בויקיפדיה אני אדע למי לפנות 😉לא ידוע בדיוק.. הרגשתי שהגב תחתון הורג אותי אז הלכתי למכון וניסיתי לעשות כמה שיותר PRים כדי שאני ארגיש שאני מתפרק.
יום אחריי זה הרגשתי נוראי לא יודע למה.