Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לדעתי יש לך 100 פרס !
אתה פשוט לא באת במיטבך לדוגמא כשעשיתי סינגלים 200 דדליפט לא התנתק לדעתי ביוםאחר זה היה עולה
כל הכבוד על ה 95 אתה עושה אחלה עבודה ואתה בהחלט חזק מאוד

לדעתי יש לך 100 פרס !
אתה פשוט לא באת במיטבך לדוגמא כשעשיתי סינגלים 200 דדליפט לא התנתק לדעתי ביוםאחר זה היה עולה
וואלה לא יודע. האמת יש מצב אני אנסה שוב ביום שישי, יש לי נפח בנץ' אז אולי לפני זה אני אעשה סינגל פרס, אולי אם זה יהיה בתחילת האימון ולא אחרי בנץ' זה יעלה. בכל מקרה גם אם לא אני לא אעשה סינגלים לא מתוכננים יותר בינתיים. היום זה סתם דפק לי את המשך האימון גם מנטלית וגם פיזית כי יצא שאיזה חצי שעה לפחות לא עשיתי כלום, סתם הסתובבתי במכון ניסיתי להיכנס למיינדסט המתאים.
כל הכבוד על ה 95 אתה עושה אחלה עבודה ואתה בהחלט חזק מאוד
תודה 😃
והנה הסרטון:

אני מכיר את הקטע הזה שאתה ממש קצת עוזר עם הברכיים. זה קורה ספונטני ולפעמים בלטי נשלט בכלל. זה קורה לי גם בסטים כבדים. אם זה ממש בקטנה זה לא נורא.

למה 101 ולא 100?
חיכיתי לשאלה הזאת 😃
שמתי פלטות של 45 ליברות (20.4 קילו). המוט שוקל 17.5 קילו, כלומר 2 פלטות יוצא 99 קילו. רציתי מספר תלת ספרתי אז שמתי עוד 2.5 ליברות בכל צד (2.25 קילו שתיהן).
אגב חישבתי שוב וזה 95 קילו, לא 94.5, סתם לפרוטוקול חח

חיכיתי לשאלה הזאת 😃
שמתי פלטות של 45 ליברות (20.4 קילו). המוט שוקל 17.5 קילו, כלומר 2 פלטות יוצא 99 קילו. רציתי מספר תלת ספרתי אז שמתי עוד 2.5 ליברות בכל צד (2.25 קילו שתיהן).
אגב חישבתי שוב וזה 95 קילו, לא 94.5, סתם לפרוטוקול חח
אני יודע שאין לי סיכוי להרים את זה אבל כל כך בא לי לנסות :( :(
אולי אם אני אביא לעצמי המון סטירות ה95 יעלה?

לא, אתה סתם תקבל סטירות.
latest

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

13/01/16 - נפח תחתון

סקוואט - 157X5X5
גלגל בטן - 2X12
ריצה - 8 קמ"ש, 20 דקות

הגב התחתון מתחיל קצת להדאיג אותי. ביום ראשון נראה לי עשיתי משהו לא טוב בדדליפט, הרגשתי קצת ביומיום את הגב התחתון. עכשיו מרגיש אותו יותר אחרי האימון, נראה מה אני עושה עם זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה עשית כדי שהם יתחילו לעבור?
לא ידוע בדיוק.. הרגשתי שהגב תחתון הורג אותי אז הלכתי למכון וניסיתי לעשות כמה שיותר PRים כדי שאני ארגיש שאני מתפרק.
יום אחריי זה הרגשתי נוראי לא יודע למה.

לא ידוע בדיוק.. הרגשתי שהגב תחתון הורג אותי אז הלכתי למכון וניסיתי לעשות כמה שיותר PRים כדי שאני ארגיש שאני מתפרק.
לקח לי איזה דקה להבין על מה אתה מדבר 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

מה עשית כדי שהם יתחילו לעבור?
קודם כל, תיקון ישיבה, הפסקות מישיבה, ישיבה מרובה בכללי יכולה לגרום לבעיות גב תחתון וסטטיסטית רוב האנשים הסובלים מבעיות גב תחתון הם אנשים העובדים בעבודה משרדית. שכיבה עם כרית אורטופדית עזרה גם כן לדעתי.
בנוסף לזה אני משתמש בפואם רולר מאז שבוע שעבר ולדעתי זה עוזר לי קצת גם כן (הגיע מEBAY).
בנוסף אל תסגור את החגורה יותר מדי צמוד, אני אישית מרגיש שזה מגביר לי את הכאבים בגב התחתון.
בינתיים 😃
אז עכשיו אני חצי קילו מעליך גם בנפח וגם בעצימות 😄
כשאני אחליט לפתוח לעצמי עמוד בויקיפדיה אני אדע למי לפנות 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית