Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

05/02/16 - עוד עצימות עליון

התכנון היה לעשות נפח בנץ', עם הפירמידה וזה. באתי למכון, המאמן אמר "היום עושים RM1 בבנץ'!" ניסיתי לסרב, אמרתי שאני קצת מצונן ולא במיטבי וכו'...הוא פינק אותי במנה של PREWORKOUT (לא יודע איזה), מפה לשם יש PR, פעמיים 😃

בנץ' - 144.5X1, 150X1PR!!!!!!!!!!!, 100X2X8 מבסוט רצח על הבנץ'. ה 144.5 עלה קשה, חשבתי שאין לי עוד, הוא אמר לי תעשה 150 ואל תדאג. ה 150 זה היה אני חושב הגריינדר הכי רציני שלי אי פעם, עלה ממש לאט אבל עלה 😃 לפני הסטים חשבתי אם לצלם או לא בסוף החלטתי שצילומים יהיו בתחרות 😃
צ'ין אפס - 8,8,6 מ.ג 110.8

סיפרתי למאמן על הגב תחתון וזה שאני לא עושה סקוואט, הוא עשה לי טיפול קצר אחרי שסיימתי את האימון, הוא טען שיש לי עצב תפוס (נראה לי זה נקרא ככה, PINCHED NERVE אם אני לא טועה. לפחות אני חושב שזה מה שהוא אמר). נראה שבוע הבא אם זה עזר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

פייי כל הכבוד יבגני לקחת אותי הגעת ל150 לפני אני גם בדרך לזה
ומאמן תותח לדעתי צריך ככה שידרבנו מתאמנים .

תודה 😃
ומאמן תותח לדעתי צריך ככה שידרבנו מתאמנים .
כן, אחלה גבר. המוטיבציה שהוא נתן לי והשיחות עידוד בזמן החימום עזרו ממש. וגם הפרהוורקאוט 😃

אתה לא יודע מה הוא יביא לך... לך תדע.
אתה מתכוון אסטרואידים? אז הרווחתי אם לקחתי אסטרואידים בחינם 😃
הם מוכרים תוספי תזונה במכון ויש שם גם "בר" שאפשר לקנות מנה בודדה של אפקת ניפוח וכאלה. אז הוא לקח מאחת הקופסאות שם והביא לי (חינם אגב)

הם מוכרים תוספי תזונה במכון ויש שם גם "בר" שאפשר לקנות מנה בודדה של אפקת ניפוח וכאלה. אז הוא לקח מאחת הקופסאות שם והביא לי (חינם אגב)
מהההה
גם אני רוצה. 😭

עכשיו נזכרתי שהוצאתי כוס של מאסל פארם בטעם עוגת גבינה אז אני לא מרגיש לגמרי מקופח

אששששש!!!!!!!
יבגני יא שור, 150 זה פשוט חזק ביותר!!
כל הכבוד 🤩🤩🤩🤯🤯🤯

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית