הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
יוגיניוס אמר שאני ליצן, ונעלבתי!
ליתר דיוק לא אמרתי שאתה ליצן, אמרתי שאתה מתאמן כמו ליצן.
ייתכן ויש דרכים יעילות יותר לפיתוח היפרטרופיה בצורה אידאלית מאשר תוכניות כוח. בדגש על ייתכן(כי תכלס, צריך מחקר שמוכיח ככה וככה)
אני לא חושב שתכניות כוח הן הדרך הכי יעילה לפתח היפרטרופיה למתאמן בינוני/מתקדם, אבל חלק מהאלמנטים של תכניות כוח כן (למשל לעשות נפח עם משקל כבד). והבחור כאן הוא לא בינוני ולא מתקדם, הוא מתאמן מתחיל שחושב שצריך להתאמן כמו דוגמני פיטס בשביל להיראות כמוהם.
האחוז שומן שלו גם גדול פי 3.
אז מה?
@ברק , מתי הוא מדד את האחוז שומן שלך?

ליתר דיוק לא אמרתי שאתה ליצן, אמרתי שאתה מתאמן כמו ליצן.

אני לא חושב שתכניות כוח הן הדרך הכי יעילה לפתח היפרטרופיה למתאמן בינוני/מתקדם, אבל חלק מהאלמנטים של תכניות כוח כן (למשל לעשות נפח עם משקל כבד). והבחור כאן הוא לא בינוני ולא מתקדם, הוא מתאמן מתחיל שחושב שצריך להתאמן כמו דוגמני פיטס בשביל להיראות כמוהם.

מסכים איתך, אבל קשה לשים את האצבע על המתאמן הבנוני/מתקדם.
מכיוון שנניח שאני לוקח שני אנשים בעלי גנטיקה זהה לחלוטין, וכמובן שומרים על תנאים זהים בכולם למעט תוכנית אימונים.
האם עדיף לתת לבנאדם לעשות 3 חודשים SS ועוד 3 חודשי טקסס וחצי שנה בילדינג ?
או לתת 3 חודשים SS ו9 חודשי בילדינג ?
אני מניח שקשה להניח את האצבע על מה יהיה עדיף מבחינת מסת שריר.

מסכים איתך, אבל קשה לשים את האצבע על המתאמן הבנוני/מתקדם.
מכיוון שנניח שאני לוקח שני אנשים בעלי גנטיקה זהה לחלוטין, וכמובן שומרים על תנאים זהים בכולם למעט תוכנית אימונים.
האם עדיף לתת לבנאדם לעשות 3 חודשים SS ועוד 3 חודשי טקסס וחצי שנה בילדינג ?
או לתת 3 חודשים SS ו9 חודשי בילדינג ?
אני מניח שקשה להניח את האצבע על מה יהיה עדיף מבחינת מסת שריר.
קודם כל תלוי מה אתה מחשיב כ "בילדינג". אם זה משהו כמו שהאל היווני כאן עושה (יש לו לוג, תסתכל, מצחיק שם) אז אני לא יודע למי זה טוב (אין לי מושג מה טוב לדוגמן פיטנס שמתאמן כבר שנים, הגיע לרמה טובה ולוקח חומרים).
אבל נגיד למישהו שמיצה SS והמטרה שלו זה נטו היפרטרופיה כנראה שלא הייתי ממליץ על טקסס למשל כי אני לא רואה טעם לעשות את האימוני עצימות שם אם המטרה שלך היא לא כוח. אפשר נגיד לבנות תכנית עם נפח דומה לנפח של טקסס כי זה כן יביא לעליה במסת שריר ולהוסיף דברים אחרים במקום האימוני עצימות.

קודם כל תלוי מה אתה מחשיב כ "בילדינג". אם זה משהו כמו שהאל היווני כאן עושה (יש לו לוג, תסתכל, מצחיק שם) אז אני לא יודע למי זה טוב (אין לי מושג מה טוב לדוגמן פיטנס שמתאמן כבר שנים, הגיע לרמה טובה ולוקח חומרים).
אבל נגיד למישהו שמיצה SS והמטרה שלו זה נטו היפרטרופיה כנראה שלא הייתי ממליץ על טקסס למשל כי אני לא רואה טעם לעשות את האימוני עצימות שם אם המטרה שלך היא לא כוח. אפשר נגיד לבנות תכנית עם נפח דומה לנפח של טקסס כי זה כן יביא לעליה במסת שריר ולהוסיף דברים אחרים במקום האימוני עצימות.

יכול להיות שאתה צודק, בכל אופן זה גנטי.
אני לדוגמה מגיב ממש טוב לאימוני כוח, ובנוסף מוסיף בעצימות עוד כמה תרגילי עזר 😃

יכול להיות שאתה צודק, בכל אופן זה גנטי.
גנטיקה זה פקטור חשוב ביותר. בדיוק דיברנו עם @Bill Plates לפני כמה ימים, שאפשר לראות אנשים במכון שמתאמנים כמו ליצנים ורואים תוצאות בגלל שיש להם גנטיקה טובה. ואז כל החברים מקשיבים להם, עושים את אותה ליצנות ולא רואים תוצאות.

נערך לאחרונה:
האחוז שומן שלו גם גדול פי 3.
אז מה?
בתמונה הייתי בערך 20 אחוז. ההיקף היה מעל ל 45 קר.עצרתי את העליה בידיים חודש לפני כי איבדתי פרופורציות.

ככה נראים בסוף מסה מלוכלכת, כשאתה תצליח להגיע להיקף כזה עם פיצול מלוכלך או נקי תחזור אלי.

בסוף החיטוב אעלה לכאן תמונות עדכניות. נראה לי שזה ישתיק אנשים מהסוג שלך.

נערך לאחרונה:
yujinius עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600״:

עדכון לוג: 06/05/16

סקוואט ללא - 130X3X5 מתחיל להיות קשה בלי חגורה, בכל מקרה אמשוך עוד עד שאראה שלא יכול בכלל להתקדם ללא.
בנץ' - 115X7X5 עצירה בהכל.
צ'ין אפס - 8,8,6 מ.ג 112.9
ריצה בחוץ - 20 דקות, מהירות ממוצעת 8.7 קמ"ש המכון נסגר אז רצתי בחוץ.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה לראות שאתה ממשיך לשמור על אימונים אירובים 🚴 ולא מזניח את החלק הזה.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600״:

עדכון לוג: 10/05/16

דדליפט ללא- 150X5, 172.5X5, 195X5 ה 195 היה קשה, החזרה האחרונה בקושי ננעלה. נראה איך ילך ה 200 שבוע הבא, רוצה להצליח אותו לפחות בלי חגורה ואחר כנראה אצטרך להתחיל לחגור.
המכון היום עבד על 19:00 אז לא היה לי זמן לעשות שום דבר נוסף, יצאתי לריצה בחוץ
ריצה - 20 דקות, מהירות ממוצעת 8.4 קמ"ש

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית