הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 07/06/16

דדליפט - 210X4 PR הרביעית עלתה לאט מדי, לא הלכתי על החמישית. נראה אם אני מעלה משקל או חוזר על זה ומנסה חמישיה. בכללי לא אוהב חמישיות מקסימליות בדדליפט.
פרס - 77.5X4X5
מתח - 6,5,5
מ.ג 112.3

קומפלקסים לקינוח - דדליפט, קלין, פרונט סקוואט, פוש פרס, סקוואט, פוש פרס מאחורי הראש, חתירה. כל הרמה 5 חזרות. עשיתי 3 סטים. לא עשיתי על זמן, רק להשלים את זה.
80+80 קפיצות חבל.

חשבתי על זה קצת והחלטתי לא ללכת על טקסס בלחיצות אלא על משהו בסגנון של המודל פירמידה של ריפטו (רק את הנפח), או שזה בדיוק המודל ולא משהו בסגנון, פשוט בספר יש דוגמה לסקוואט, לא לרוטציה בין לחיצות. אז אני חשבתי על דבר כזה: כל אימון לעשות 5X5 וכל אימון רוטציה בין בנץ' לפרס ולהוסיף 2.5 קילו כל אימון, ככה:
אימון ראשון: 5X5 בנץ'
אימון שני: 5X5 פרס
אימון שלישי: 5X5 בנץ' +2.5 קילו
שבוע הבא: אימון ראשון:5X5 פרס +2.5 קילו
אימון שני: 5X5 בנץ' +2.5 קילו
אימון שלישי: 5X5 פרס +2.5 קילו
לעשות ככה משהו כמו 4 שבועות (לפי הרגשה אולי למשוך יותר או פחות), אח"כ שבוע קל, ריסט וחזרה לעוד סבב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

28 סבבים?! 😱
כן, זה די מהיר בכללי הסבבים האלה. סבב זה חזרה אחת מכל דבר, וזה תנועות שזורמות אחת עם השניה. שבוע שעבר עשיתי 30 סבבים עם 20 קילו.

זכרתי משקלים יותר לכיוון ה150 לנפח עבודה גבוה. בכל מקרה ס!ס
תודה 🤯
לנפח המקסימום היה 157.5 ל 5X5. מאז שחזרתי לשפוף התחלתי מ 60 קילו פעמיים בשבוע 3X5 עם התקדמות כל אימון (כמעט SS רק בלי סקוואט באמצע השבוע). כרגע מקווה עוד שבועיים להגיע ל 180 ל 3X5 ואז נראה, אם זה ירגיש כבר כבד מדי אז כנראה אתחיל לינארית או טקסס. אני גם קצת מגביל את עצמי מבחינת אוכל, רוצה לרדת ממש לאט או לפחות לא לעלות במשקל גוף (אוכל סבבה, לא רעב, אבל לא טוחן כמויות ברמה של לסחוט עוד כמה קילו בשלבי סיום של SS).

גם הפרס חזק בלאט
משתדל 😃 למרות שיש שיגידו שעל מ.ג 110 זה חלש, אבל אני מעדיף להתעלם מהם 😁
וזה עם חגורה ורצועות שורש כף יד אז זה בכלל כלום משקל שאני תכלס מרים.
אה עוד משהו ששמתי לב, הפרס היום הרגיש הרבה יותר טוב משבוע שעבר, אותו משקל והיום היה סט אחד יותר. נראה לי לעשות דדליפט בתחילת האימון לא עושה לי כזה טוב להרמות שבאות אחרי. תכלס כמעט בכל התכניות כוח שעשיתי (SS, לינארית, טקסס), הסקוואט היה בתחילת האימון, ולא הרגשתי שזה פוגע בהרמות שאחרי, והדדליפט היה בסוף, שבסופו הרגשתי מת. קיצר אני אתחיל לדדלפט בסוף האימון מעכשיו.

משתדל 😃 למרות שיש שיגידו שעל מ.ג 110 זה חלש, אבל אני מעדיף להתעלם מהם
אתה לא מתחרה עם אף אחד בפרס, רטיו זה בכלל לא העניין, הפרס חזק נקודה, לעשות כמעט 80 פרס לנפח 5x5 זה בהחלט מרשים.
והדדליפט היה בסוף, שבסופו הרגשתי מת. קיצר אני אתחיל לדדלפט בסוף האימון מעכשיו.
לעשות דדליפט בתחילת אימון זה נוראי בעיני, אלא אם כן זה אימון דדליפט בעיקרו, והשאר עזר

דניס נתן 87.5 לסינגל בלי מגנזיום אפילו יא ע!מו
אני נתתי 95 לסינגל! ודניס בטוח מוזרק! וגם אם לא, הוא צעיר ממני באיזה עשור יש לו יותר טסט בגוף אז זה לא השוואה הוגנת 😆
אתה לא מתחרה עם אף אחד בפרס, רטיו זה בכלל לא העניין, הפרס חזק נקודה, לעשות כמעט 80 פרס לנפח 5x5 זה בהחלט מרשים.
תודה אחי, סתם צחקתי לגבי רטיו וזה 😃
לעשות דדליפט בתחילת אימון זה נוראי בעיני, אלא אם כן זה אימון דדליפט בעיקרו, והשאר עזר
כן, אני נוטה להסכים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית