עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מדבר על הדדליפט והרצפה? גם אני לא רואה סיבה, אבל הסבים שם מפחדים כנראה 😃 אין לי כוח וחשק להתחיל להסביר לאנשים שזה לא המכון הראשון שאני עושה בו דדליפט לא בקומת קרקע, ויש עוד המון אנשים חוץ ממני שעושים את זה וגם עם משקל הרבה יותר גבוה. אם לשים מזרונים דקים מתחת לפלטות זה מה שייתן לי את השקט להתאמן אז שיהיה, זה באמת לא מפריע לי.לא רואה סיבה שיקרה משהו
מקסימום אם אני לא אוכל להתאמן שם כמו שאני רוצה שיחזירו לי את הכסף ויגרשו...בסוף יגרשו אותך מהמכון 🤡
צחקתי, מה אתה עונה ברצינות? 😲מקסימום אם אני לא אוכל להתאמן שם כמו שאני רוצה שיחזירו לי את הכסף ויגרשו...
גירוש מהמכון זה עניין רציני ואין לצחוק עליוצחקתי, מה אתה עונה ברצינות? 😲
כן, לדעתי גם פחות מזה. בכל מקרה זה יתקזז עם העניין שהמוט קשיח ולא מתעקם בדדליפט כבד.לא נורא, סהכ קיצור של 1 סמ טווח תנועה במקרה גרוע.
תפסיק להיות כבד 📢גירוש מהמכון זה עניין רציני ואין לצחוק עליו
במקרה הגרוע אתה הופך להומלס שישן על בנץ׳ בתוך כלוב עם גג ניילון. לא רואה מה יחסר לך בחיים.😃גירוש מהמכון זה עניין רציני ואין לצחוק עליו
לא יכול, יותר מדי זמן לחטב.תפסיק להיות כבד 📢
וזה היה בצחוק:תפסיק להיות כבד 📢
גירוש מהמכון זה עניין רציני ואין לצחוק עליו
🤩לא יכול, יותר מדי זמן לחטב.
וזה היה בצחוק:
בנץ' 1+
TM=132.5
בנץ' - 100X5, 112.5X3, 125X2, 100X12 לא עבדתי עם ספוטר, בסט הכבד התמקמתי לא טוב ולא הצלחתי להוציא את המוט אז התמקמתי מחדש. קצת הרס לי את הסט, וגם העניין שאני עדיין לא רגיל לספסל והרצפה החלקה קצת מפריעה לעשות לג דרייב.
פרס - 70X6, 80X3X3
צ'ין אפס - 7,5,4 מ.ג 107.8
פייס פולס, טרייספס, בייספס
סקוואט 1+
TM=185
סקוואט - 140X5, 157.5X3, 175X1, 140X7 לא משהו. היה איזה בחור שביקש לעבוד מחוץ לכלוב לעשות סקוואט, לא חשבתי על זה שהכלוב צר ואם אני יוצא חצי צעד יותר מדי אז הפלטות שלי פוגעות בפלטות שלו מה שדי מוציא מהריכוז ומפריע. גם עוד לא התרגלתי לגמרי לציוד ולמקום החדש, גם התזונה לא 100%, בכללי יש כמה דברים בעדיפות גבוהה יותר אצלי מאשר אימונים ותזונה. בכללי אני סתם שמן חלש שסתם מתרץ את היותו שמן חלש 😆
דדליפט - 140X5, 160X3X3 ללא חגורה, ה 140 אחיזה רגילה
שחיה - 300 מטר, סביבות 12 דקות. לא זוכר מתי שחיתי פעם אחרונה, ממש נגמר לי האוויר בסוף.
ככה שיצא יומיים ו3 ימים בין האימונים, למשל ראשון וחמישי.באיזה ימים אתה חושב לעשות את זה?
גם אני לא... בינתיים זה רק מחשבה, אני גם לא רוצה שאימון יקח לי יותר משעה וחצי גג אז זה עלול להיות בעייתי לשלב נפח סקוואט ודד עם משהו ללחיצות.אני לא יודע איך תתאושש בין האימונים.
יש לי שאלה למי שעשה משהו דומה:
אני שוקל לרדת מ 531 ולעשות פעם בשבוע סקוואט 5×5 ופעם בשבוע דדליפט 5×5. מעניין אותי איך בונים התקדמות, הבנתי שבד"כ זה הולך בבלוקים ופעם בכמה זמן שוברים שיא ואז ריסט ומעלים חזרה וכך הלאה. השאלה כמה זמן כל בלוק, כמה לעלות כל שבוע וכו'. ומעניין גם מה אנשים עושים ללחיצות במקביל.
@White Walker @THE BEAR @.eliko b.e @DDT
קובע משקל בתרגיל עבור 5*5.יש לי שאלה למי שעשה משהו דומה:
אני שוקל לרדת מ 531 ולעשות פעם בשבוע סקוואט 5×5 ופעם בשבוע דדליפט 5×5. מעניין אותי איך בונים התקדמות, הבנתי שבד"כ זה הולך בבלוקים ופעם בכמה זמן שוברים שיא ואז ריסט ומעלים חזרה וכך הלאה. השאלה כמה זמן כל בלוק, כמה לעלות כל שבוע וכו'. ומעניין גם מה אנשים עושים ללחיצות במקביל.
@White Walker @THE BEAR @.eliko b.e @DDT
לא עדיף 125 140 155 165? שבוע שלישי נראלי דיי קל בשביל שבוע רביעיקובע משקל בתרגיל עבור 5*5.
נגיד עשיתי 180 5*3 בדדליפט. אני הורדתי ל165 5*5 כמטרה לחודש הקרוב.
לאחר מכן אני בונה התקדמות שבועית של 4 שבועות כאשר באימון האחרון אני מבצע את משקל המטרה.
בין הסטים אני מדלג ב7% מRM1.
בהמשך לדוגמא: RM1 =200 קילו
לכן אני אקפוץ כל שבוע 12.5-15 קילו.
שבוע 1 120
135
150
165.
הצלחת? תוסיף 5 קילו למטרה של חודש הבא (170)
לא הצלחת? כשל טכני או סתם עייפות נסה שבוע או שבועיים אחר כך.
כשל פיזי? חזור על הסייקל.
התקדמתי עם זה כבר 10 חודשים עם 3 כשלים בלבד בתרגילים שונים!
באימון הקל של השבוע אני עושה פאוז סקוואט או שלוש עשיריות סקוואט וגם בהם אני מתקדם באותה צורה.
גם אם זה ממש איטי, אבל אתה פתאום מוצא את עצמך עם עוד 50 קילו בנפח בלי לשים לב אחרי עשרה חודשים.
וגם רוב האימונים קלים מאוד, רק שבוע אחד קשה.