Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא רואה סיבה שיקרה משהו
אתה מדבר על הדדליפט והרצפה? גם אני לא רואה סיבה, אבל הסבים שם מפחדים כנראה 😃 אין לי כוח וחשק להתחיל להסביר לאנשים שזה לא המכון הראשון שאני עושה בו דדליפט לא בקומת קרקע, ויש עוד המון אנשים חוץ ממני שעושים את זה וגם עם משקל הרבה יותר גבוה. אם לשים מזרונים דקים מתחת לפלטות זה מה שייתן לי את השקט להתאמן אז שיהיה, זה באמת לא מפריע לי.

לא נורא, סהכ קיצור של 1 סמ טווח תנועה במקרה גרוע. גם אצלנו החדכ בקומה שניה מעל סופר-פארם. כשאתה נמצא שם ומישהו מדדלפט כבד(אני:sarcastic:), נשמע מלמטה כאילו יש סוללת כיפת ברזל בבניין. המנהל רב איתי על זה פעם, אבל מאז התדרדר חדר הכושר והיום לאף אחד לא אכפת מה קורה שם.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 25/11/16

בנץ' 1+
TM=132.5

בנץ' - 100X5, 112.5X3, 125X2, 100X12
לא עבדתי עם ספוטר, בסט הכבד התמקמתי לא טוב ולא הצלחתי להוציא את המוט אז התמקמתי מחדש. קצת הרס לי את הסט, וגם העניין שאני עדיין לא רגיל לספסל והרצפה החלקה קצת מפריעה לעשות לג דרייב.
פרס - 70X6, 80X3X3
צ'ין אפס - 7,5,4 מ.ג 107.8
פייס פולס, טרייספס, בייספס

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 27/11/16

סקוואט 1+
TM=185

סקוואט - 140X5, 157.5X3, 175X1, 140X7
לא משהו. היה איזה בחור שביקש לעבוד מחוץ לכלוב לעשות סקוואט, לא חשבתי על זה שהכלוב צר ואם אני יוצא חצי צעד יותר מדי אז הפלטות שלי פוגעות בפלטות שלו מה שדי מוציא מהריכוז ומפריע. גם עוד לא התרגלתי לגמרי לציוד ולמקום החדש, גם התזונה לא 100%, בכללי יש כמה דברים בעדיפות גבוהה יותר אצלי מאשר אימונים ותזונה. בכללי אני סתם שמן חלש שסתם מתרץ את היותו שמן חלש 😆
דדליפט - 140X5, 160X3X3 ללא חגורה, ה 140 אחיזה רגילה

שחיה - 300 מטר, סביבות 12 דקות. לא זוכר מתי שחיתי פעם אחרונה, ממש נגמר לי האוויר בסוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש לי שאלה למי שעשה משהו דומה:
אני שוקל לרדת מ 531 ולעשות פעם בשבוע סקוואט 5×5 ופעם בשבוע דדליפט 5×5. מעניין אותי איך בונים התקדמות, הבנתי שבד"כ זה הולך בבלוקים ופעם בכמה זמן שוברים שיא ואז ריסט ומעלים חזרה וכך הלאה. השאלה כמה זמן כל בלוק, כמה לעלות כל שבוע וכו'. ומעניין גם מה אנשים עושים ללחיצות במקביל.
@White Walker @THE BEAR @.eliko b.e @DDT

באיזה ימים אתה חושב לעשות את זה? אני לא יודע איך תתאושש בין האימונים.

באיזה ימים אתה חושב לעשות את זה?
ככה שיצא יומיים ו3 ימים בין האימונים, למשל ראשון וחמישי.
אני לא יודע איך תתאושש בין האימונים.
גם אני לא... בינתיים זה רק מחשבה, אני גם לא רוצה שאימון יקח לי יותר משעה וחצי גג אז זה עלול להיות בעייתי לשלב נפח סקוואט ודד עם משהו ללחיצות.

אני שוקל לרדת מ 531 ולעשות פעם בשבוע סקוואט 5×5 ופעם בשבוע דדליפט 5×5. מעניין אותי איך בונים התקדמות, הבנתי שבד"כ זה הולך בבלוקים ופעם בכמה זמן שוברים שיא ואז ריסט ומעלים חזרה וכך הלאה. השאלה כמה זמן כל בלוק, כמה לעלות כל שבוע וכו'. ומעניין גם מה אנשים עושים ללחיצות במקביל.

בדרך כלל אני מתחיל עם בערך 60%+- מהסינגל שלי (ל- 5X5) ומוסיף למוט 5 קילו כל שבוע.
אני מתקדם עד שיש לי כשל באחד הסטים ואז עובר או ל 3X3 או ל 1X5 ל- 4 שבועות.
לאחר מכן, שבוע התאוששות ואז עושה סינגל חדש.
בכל סבב כזה שעשיתי הצלחתי להוסיף משקל למוט.

לגבי הלחיצות, כל פעם עשיתי משהו אחר, לא מצאתי קורולציה בין מה שאני עושה ללחיצות לבין ה 5X5 בדדליפט וסקוואט.

קובע משקל בתרגיל עבור 5*5.
נגיד עשיתי 180 5*3 בדדליפט. אני הורדתי ל165 5*5 כמטרה לחודש הקרוב.
לאחר מכן אני בונה התקדמות שבועית של 4 שבועות כאשר באימון האחרון אני מבצע את משקל המטרה.
בין הסטים אני מדלג ב7% מRM1.
בהמשך לדוגמא: RM1 =200 קילו
לכן אני אקפוץ כל שבוע 12.5-15 קילו.
שבוע 1 120
135
150
165.

הצלחת? תוסיף 5 קילו למטרה של חודש הבא (170)
לא הצלחת? כשל טכני או סתם עייפות נסה שבוע או שבועיים אחר כך.
כשל פיזי? חזור על הסייקל.

התקדמתי עם זה כבר 10 חודשים עם 3 כשלים בלבד בתרגילים שונים!

באימון הקל של השבוע אני עושה פאוז סקוואט או שלוש עשיריות סקוואט וגם בהם אני מתקדם באותה צורה.

גם אם זה ממש איטי, אבל אתה פתאום מוצא את עצמך עם עוד 50 קילו בנפח בלי לשים לב אחרי עשרה חודשים.
וגם רוב האימונים קלים מאוד, רק שבוע אחד קשה.

קובע משקל בתרגיל עבור 5*5.
נגיד עשיתי 180 5*3 בדדליפט. אני הורדתי ל165 5*5 כמטרה לחודש הקרוב.
לאחר מכן אני בונה התקדמות שבועית של 4 שבועות כאשר באימון האחרון אני מבצע את משקל המטרה.
בין הסטים אני מדלג ב7% מRM1.
בהמשך לדוגמא: RM1 =200 קילו
לכן אני אקפוץ כל שבוע 12.5-15 קילו.
שבוע 1 120
135
150
165.

הצלחת? תוסיף 5 קילו למטרה של חודש הבא (170)
לא הצלחת? כשל טכני או סתם עייפות נסה שבוע או שבועיים אחר כך.
כשל פיזי? חזור על הסייקל.

התקדמתי עם זה כבר 10 חודשים עם 3 כשלים בלבד בתרגילים שונים!

באימון הקל של השבוע אני עושה פאוז סקוואט או שלוש עשיריות סקוואט וגם בהם אני מתקדם באותה צורה.

גם אם זה ממש איטי, אבל אתה פתאום מוצא את עצמך עם עוד 50 קילו בנפח בלי לשים לב אחרי עשרה חודשים.
וגם רוב האימונים קלים מאוד, רק שבוע אחד קשה.
לא עדיף 125 140 155 165? שבוע שלישי נראלי דיי קל בשביל שבוע רביעי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית