הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 26/12/16

סקוואט 1+
TM=185

סקוואט - 140X5, 157.5X3, 175X1, 140X6
שוב שכחתי את השרוולים בבית. קרה לי כבר כמה פעמים וכל פעם אני לא מאמין כמה הסקוואט קשה יותר בלי שרוולים. כבר ה140 הרגיש הרבה יותר קשה ממה שאמור להיות.
8 דקות טבטה של דד רומני, פ.סקוואט שניהם 40 קילו, גלגל בטן.

ריצה - 3 ק"מ, 17 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כמה שאלות
כמה סבבים כבר עשית מתחילת התכנית ובכמה העלת את הTM כבר?
לפי מה שאני רואה לא משתמש בג'וקרים, נכון?
מרוצה סה''כ? מתכוון להמשיך איתה?

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 01/01/17

דדליפט 5+
TM=225

דדליפט - 145X5, 170X5, 190X6, 145X10
ה 190 נראה לי זה שיא ל6. אז ככה: בערך ב 13:00 הייתי בבלאק ואכלתי מנה מהתפריט מוגזמים שנקראת TREX מטורף, למי שלא מכיר זה המבורגר 450 גרם עם חזה אווז, גבינה, והמון בצל מקורמל (שזה בצל מטוגן בסוג של בצק או פירורים או משהו, ממש ממש שמן). האימון התחיל בסביבות 17:00, חשבתי ש 4 שעות זה מספיק זמן בשביל הארוחה הזאת לרדת, מסתבר שטעיתי. ה 190 התחיל די סבבה, חשבתי שיש לי 7-8 חזרות כמו שרציתי. החל מהחזרה הרביעית הרגשתי רצון להקיא כל עליה, רצון שהתגבר עם כל חזרה והוציא אותי גם מהריכוז, אז זה הפך להיות קשה וחזרה 6 נאבקתי לנעול אז עצרתי. לכן גם את ה 145 עשיתי בלי חגורה.
כאן הפסקתי כי הייתי צריך להתארגן ללכת לאכול ולשתות לכבוד השנה החדשה וזה...
שתהיה לכולם שנה מקסימה!!!

קרא את שאר עדכון הלוג...
כמה שאלות
כמה סבבים כבר עשית מתחילת התכנית ובכמה העלת את הTM כבר?
לפי מה שאני רואה לא משתמש בג'וקרים, נכון?
מרוצה סה''כ? מתכוון להמשיך איתה?
לא זוכר כמה סבבים עשיתי, עושה את התכנית כמה חודשים בודדים. לגבי TM, עדיין לא הגעתי לשיאים של משקלים. ה RM1 האמיתיים שלי הם: סקוואט 190, דדליפט 235, בנץ' 149 (140 תחרותי), פרס 95. בסבב שהתחלי היום יש לי סקוואט 190, דדליפט 225, בנץ' 137.5, פרס 92.5, ובאימון 1+ הרי עושים 95% מזה כלומר יקח לי עוד כמה סבבים להגיע למשקלים שהם יותר מה RM1 בפועל.
ג'וקרים כמעט ולא עשיתי, רק בסבב האחרון בדדליפט ובפרס.
תראה, אני לא יכול להגיד לך שהתחזקתי יותר מדי, אם בכלל, בתקופה שאני עושה את התכנית. אבל אני לא ממש יכול להגיד אם התכנית טובה או לא כי: א. התזונה שלי לא ממש טובה, אני מנסה לא לעלות במשקל ואם אפשר לרדת (בשומן יותר נכון) שזה עלול להפריע להתקדמות אופטימלית.
ב. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ולא 4. לפעמים גם 3 לא יוצא אבל בד"כ 3 אימונים אני משתדל לעשות. מה שכן לפעמים לא מתאפשר לעשות עוד עבודה חוץ מהסטים העיקריים שזה אומר מעט נפח.
ג. אני עושה ריצות ו/או מטקונים או דברים בסגנון.
ד. עברתי מכון לפני חודש ומשהו, ממה שאני מרגיש זה משפיע בעיקר על הבנץ', אני מתרגל לספסל החדש אבל לא התרגלתי לגמרי.
קיצר אפשר להגיד במילה אחת "תירוצים" על כל מה שכתבתי, ואני אקבל את זה, פשוט בשבילי הליפטינג זה תחביב בגדול ויש לי דברים בחיים שמעסיקים אותי קצת יותר כרגע.
מה שכן, לדעתי זו תכנית שסבבה להריץ בתקופות כאלה כי אם אין לך זמן/כוח או משהו אתה יכול לקצר את האימון ואם יש אפשרות אתה יכול גם להרים כבד וגם להכניס עוד נפח וכו', כלומר אתה יכול לשמר את הכוח גם בתקופה פחות אופטימלית.
נגיד בטקסס זה בעיה כי אתה צריך לשבור שיאים כל שבוע ואם אתה לא אוכל או ישן כמו שצריך או שאתה לא מוכן מנטלית או שבא לך להשקיע קצת בשיט של סיבולת אתה פשוט לא תתאושש ולא תתקדם.
מקווה שהסברתי את עצמי עם החפירה הזאת 😃
פאק כתבתי כאן מגילה... ככה זה ברוח השנה החדשה 😆

עדכון לוג: 03/01/17

סקוואט 5+
TM=190

סקוואט - 122.5X5, 142.5X5, 160X5, 122.5X10
לא משהו הסקוואט, היה קשה כבר מהסט הראשון. גם היה עדין דומס בזוקפים ובהאמסטרינגס מהדדליפט בשבת ואולי גם מהריצה בראשון. קיצר חרא והיום הייתי עם שרוולים וחגורה אז אין תירוץ ששכחתי משהו.
טבטה 4 דקות, הפסקה, עוד 4 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חחח איך שורדים 13 חזרות בפרס
מה לא עושים בשביל טווח חזרות של היפרטרופיה מירבית משולבת עם חיטוב 😁
האמת שאחרי חזרה 10 עצרתי למעלה ואיבדתי יציבות אז התחלתי לסדר את העמידה ולהתייצב כשהמוט מעל הראש.

עדכון לוג: 09/01/17

דדליפט 3+
TM=225

דדליפט - 157.5X3, 180X3, 202.5X4, 157.5X10
חרא שינה, חרא מצב רוח, לפחות זה עלה וזהו.
סקוואט - 100X2X5

קרא את שאר עדכון הלוג...
עברת יא מניוק? להזכיר לך איזה אנטריקוטים יש בדבאח? תחזור זריז...
עברתי לפני איזה חודשיים. יש מצב שאצטרך לעבור שוב עכשיו 🤢

עדכון לוג: 14/01/17

סקוואט 3+
TM=190

סקוואט - 132.5X3, 152.5X3, 170X3
דדליפט - 150X5,8,8
הסט של ה 5 היה עם רצועות ובלי חגורה, הרצועות ממש הרסו לי את הסט, מעדיף בלי, או באחיזה רגילה או משולבת. שני הסטים הבאים היו עם חגורה ובאחיזה משולבת.
אליפטי - 15 דקות

בכללי המצב באימונים לא משהו, כבר כמה חודשים לא ממש מתקדם אם בכלל. הייתי מאשים את התכנית אבל אני לא ממש יכול כי התזונה רחוקה ממושלמת, וגם ההתאוששות לא תמיד טובה. בינתיים אמשיך עם 5/3/1, אבל שוקל בעתיד אולי להתחיל לעבוד בסקוואט ודדליפט בבלוקים של 5X5 כמו שדיברתי כאן עם @.eliko b.e לפני כמה זמן, אליחי אם כן אז אני אחפור לך קצת בפרטי תתכונן לזה 😃, ובבנץ' אולי לנסות את הפבורן. הבעיה העיקרית היא שזה ידרוש ממני או לעשות 4 אימונים בשבוע או 3 אימונים ממש ארוכים, ולא ממש בא לי, אבל נראה. תכלס זו גם אני מניח אחת הסיבות לחוסר התקדמות, 3 אימונים בשבוע של שעה ורבע- שעה וחצי מפסיקים להספיק מתישהו מבחינת כמות הנפח שאפשר להכניס לשם עם זמני מנוחה מספיקים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית