נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
משקלים יפים! תגיד אתה יודע כמה בערך המשקל עבודה בהפבורן מנבא סינגל? אני עכשיו גם ב115 בהפבורן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה.משקלים יפים! תגיד אתה יודע כמה בערך המשקל עבודה בהפבורן מנבא סינגל? אני עכשיו גם ב115 בהפבורן.
סקוואט - 150X5X5 היה לא קל אבל דווקא די סביר יחסית למה שחשבתי. כנראה שאעלה ל 157.5 במקום 155 בססב הבא, רוצה לעלות כמה שאפשר עד התחרות. גיליתי שהמוט מתגלגל לי על הגב, המדריך אמר לי את זה בסט הרביעי (מדריך סבבה, ליפטר רוסי) וצילם בסט החמישי כשהייתי מודע וניסיתי למנוע את זה ועדיין היה קצת גלגול. אני די בטוח שזה בגלל המוטות פח שיש לנו כי לא היה לי את זה עד שעברתי למכון הזה.
פרס - 85X4,3, 80X5,5,4 אין שיא לנפח בפרס, אולי סבב הבא.
טבטה - 8 דקות, 16 סבבים - פוש פרס, פרונט סקוואט, סקוואט, דד רומני, חתירה - 30 קילו.
סופרסט:
בנץ' - 120X8X2
צ'ין אפס - 5X8X2 מ.ג 109.1
סופרסט:
בנץ' - 92.5X3X6
פולי עליון - 12X3X6
סקוואט - 60X2X5 הייתי תפוס רצח מהאימון של שלשום אז חשבתי להסקביט קצת להזרים דם לשרירים. לא עשיתי יותר מ 60 כי הייתי עם נעלי ריצה וזה חרא גם עם 60.
פייספולס
ידיים
כי זה בצפון, קרוב לבית. בעיקרון חשבתי ללכת לאדטו בדצמבר וכנראה שאעשה את זה באמת, אבל ראיתי שיש תחרות בצפון אז נדלקתי.תהיתי למה מתחרה אצל וולארי במקום אדטו למרות שהתחרות של אדטו יותר לטובתך. (מבחינת זמן, כי הרגע התחלת תוכנית והתחרות עוד חודשיים וחצי ואצל אדטו 3 חודשים וחצי)
תראה הפעם עשיתי הסט של ה 7 חזרות בלי ספוטר אז עשיתי כל עוד ידעתי בוודאות שיש לי את החזרה. לא הייתי בטוח שהשמינית תעלה אז עצרתי, יכול להיות שהייתה עולה.אני מבין שקפצת ב5 קילו בבנץ' בגלל שבסט האחרון נטט 7. בכללי אתה נותן שם ממש הכל על גבול הכשל? או שומר חזרה בטנק? כי אני גם מגיע לסוף סבב עוד מעט.
אני עושה 3 סטים של פושדאון עם חבל, עם משקל לא גבוה כי הטרייספס גם ככה גמור אחרי הלחיצות. לא חושב שזה ישפיע לרעה.אגב אתה גם מוסיף עבודה על טרייספס בסוף אימוהי בנץ' כי זה יכול להיות יותר מדי נפח בשבילו אם הוא עובד גם בבנץ' כבד להרבה סטים פעמיים בשבוע וגם בפרס באמצע השבוע.
פאוז סקוואט - 120X3X3 צריך להקפיד להביא את השרוולים גם לסקוואטים הקלים.
דדליפט - 175X5X5 יש סרטון של הסט האחרון, גב לא ישר, פריצת דיסק וכו'...
פרונט סקוואט - 90X3X3
פאוור שרגס - 220X2X5, 225X1X5 יש סרטון של הסט הראשון. נראה לי מיותר מבחינתי לעשות את השראג כי התמקדתי בשראג ולא התיישרתי עד הסוף. בסטים הבאים התמקדתי רק בלהתיישר ולנעול, נראה לי אמשיך ככה, זה יוצא פשוט ראק פולס כשהמוט קצת מעל הברך בהתחלה. אני חושב שזה יהיה יותר יעיל כל כל המטרה שלי בתרגיל הזה היא לשפר את הנעילה בדדליפט.
טבטה - היי בר סקוואט 40 קילו, דד רומני 40 קילו, גלגל בטן - 8 דקות.
האימון היה במקום אתמול, עכשיו יש לי מחר סקוואט ופרס. לפחות הפרס לא כבד אז יהיה טוב.
סופרסט:
בנץ' - 120X4X2, 1X3, 3X2
צ'ין אפס - 5X7X2, 1X3 מ.ג 109.8
סופרסט:
בנץ' - 92.5X7,6,6
פולי עליון - 12X7,6,6
בייספס
סקוואט - 120X5X5 ללא חגורה
פרס - 70X5X5 ללא חגורה
דפיסיט דדליפט - 90X3X5 תגידו @Idan Golani @.eliko b.e אני עומד על 2 פלטות של 20, יש תמונה, זה בסדר או מספיק פלטה אחת?
טבטה 9 דקות
מאיזו בחינה? שהסטאפ שונה ופחות דומה לדדליפט כבר?יותר מדי טווח תנועה זה כבר מאבד מהאפקטיביות של התרגיל
אכן לא הכי נוחה אבל זה מה שיש 😃אבל איך אתה מצליח לעמוד עליה? לא ניראת הכי נוחה בעולם
המעגל החיצוני בעובי גדול יותר ממה שבפנים והוא שוכב על הרצפה במלואו אז זה כן יציב. עמדתי עליהן באמצע איפה שהכיתוב.נראה שיש חוסר יציבות על הפלטה הזאת כי היא לא שטוחה לגמרי...
ניסיתי עם פלטה אחת והרגיש לי קל מדי אז שמתי עוד פלטה במקום להוסיף משקל 😆לפי דעתי זה כבר too much,
מאיזו בחינה? שהסטאפ שונה ופחות דומה לדדליפט כבר?
אכן לא הכי נוחה אבל זה מה שיש 😃
המעגל החיצוני בעובי גדול יותר ממה שבפנים והוא שוכב על הרצפה במלואו אז זה כן יציב. עמדתי עליהן באמצע איפה שהכיתוב.
ניסיתי עם פלטה אחת והרגיש לי קל מדי אז שמתי עוד פלטה במקום להוסיף משקל 😆
על הנעל הוא לא השתפשף אבל עכשיו שאני חושב על זה באמת לא ממש הצלחתי להצמיד אותו לגוףבדיוק, וגם בד"כ עם טווח תנועה כזה גדול בניתוק של המוט מהקרקע מאוד קשה להצמיד את המוט לגוף כי הוא כבר משתפשף לך על הנעל/רגל...מיותר לציין שזה לא רעיון טוב שהמוט בורח קדימה גם אם זה רק בכמה סנטימטרים בתחילת התנועה.
דווקא עשיתי על פלטה ממש גבוהה (באמפר של 25 קילו) 140 לשמיניות והיה לי סבבה לגמרי. זה בערך הגובה של שתי פלטות...