הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
משקלים יפים! תגיד אתה יודע כמה בערך המשקל עבודה בהפבורן מנבא סינגל? אני עכשיו גם ב115 בהפבורן.

משקלים יפים! תגיד אתה יודע כמה בערך המשקל עבודה בהפבורן מנבא סינגל? אני עכשיו גם ב115 בהפבורן.
תודה.
אין לי מושג, האמת לא כזה מעניין אותי, מבחינתי סינגל הוא משקל שעשיתי לסינגל ולא חישוב כזה או אחר.
באפריל יש תחרות אז אני אוכל להגיד כמה המשקל בתכנית לעומת הסינגל..

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ב 13/02/17 - סקוואט+פרס

סקוואט - 150X5X5 היה לא קל אבל דווקא די סביר יחסית למה שחשבתי. כנראה שאעלה ל 157.5 במקום 155 בססב הבא, רוצה לעלות כמה שאפשר עד התחרות. גיליתי שהמוט מתגלגל לי על הגב, המדריך אמר לי את זה בסט הרביעי (מדריך סבבה, ליפטר רוסי) וצילם בסט החמישי כשהייתי מודע וניסיתי למנוע את זה ועדיין היה קצת גלגול. אני די בטוח שזה בגלל המוטות פח שיש לנו כי לא היה לי את זה עד שעברתי למכון הזה.
פרס - 85X4,3, 80X5,5,4 אין שיא לנפח בפרס, אולי סבב הבא.
טבטה - 8 דקות, 16 סבבים - פוש פרס, פרונט סקוואט, סקוואט, דד רומני, חתירה - 30 קילו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יום ד 15/02/17 - בנץ'

סופרסט:
בנץ' - 120X8X2
צ'ין אפס - 5X8X2 מ.ג 109.1

סופרסט:
בנץ' - 92.5X3X6
פולי עליון - 12X3X6

סקוואט - 60X2X5
הייתי תפוס רצח מהאימון של שלשום אז חשבתי להסקביט קצת להזרים דם לשרירים. לא עשיתי יותר מ 60 כי הייתי עם נעלי ריצה וזה חרא גם עם 60.
פייספולס
ידיים

קרא את שאר עדכון הלוג...

תהיתי למה מתחרה אצל וולארי במקום אדטו למרות שהתחרות של אדטו יותר לטובתך. (מבחינת זמן, כי הרגע התחלת תוכנית והתחרות עוד חודשיים וחצי ואצל אדטו 3 חודשים וחצי)

תהיתי למה מתחרה אצל וולארי במקום אדטו למרות שהתחרות של אדטו יותר לטובתך. (מבחינת זמן, כי הרגע התחלת תוכנית והתחרות עוד חודשיים וחצי ואצל אדטו 3 חודשים וחצי)
כי זה בצפון, קרוב לבית. בעיקרון חשבתי ללכת לאדטו בדצמבר וכנראה שאעשה את זה באמת, אבל ראיתי שיש תחרות בצפון אז נדלקתי.
אה וגם ביום שישי אז יותר נוח מבחינת לא להפסיד ימי עבודה וזה..

אני מבין שקפצת ב5 קילו בבנץ' בגלל שבסט האחרון נטט 7. בכללי אתה נותן שם ממש הכל על גבול הכשל? או שומר חזרה בטנק? כי אני גם מגיע לסוף סבב עוד מעט.
אגב אתה גם מוסיף עבודה על טרייספס בסוף אימוהי בנץ' כי זה יכול להיות יותר מדי נפח בשבילו אם הוא עובד גם בבנץ' כבד להרבה סטים פעמיים בשבוע וגם בפרס באמצע השבוע.

נערך לאחרונה:
אני מבין שקפצת ב5 קילו בבנץ' בגלל שבסט האחרון נטט 7. בכללי אתה נותן שם ממש הכל על גבול הכשל? או שומר חזרה בטנק? כי אני גם מגיע לסוף סבב עוד מעט.
תראה הפעם עשיתי הסט של ה 7 חזרות בלי ספוטר אז עשיתי כל עוד ידעתי בוודאות שיש לי את החזרה. לא הייתי בטוח שהשמינית תעלה אז עצרתי, יכול להיות שהייתה עולה.
אגב אתה גם מוסיף עבודה על טרייספס בסוף אימוהי בנץ' כי זה יכול להיות יותר מדי נפח בשבילו אם הוא עובד גם בבנץ' כבד להרבה סטים פעמיים בשבוע וגם בפרס באמצע השבוע.
אני עושה 3 סטים של פושדאון עם חבל, עם משקל לא גבוה כי הטרייספס גם ככה גמור אחרי הלחיצות. לא חושב שזה ישפיע לרעה.

יום ו 17/02/17 - דדליפט

פאוז סקוואט - 120X3X3 צריך להקפיד להביא את השרוולים גם לסקוואטים הקלים.
דדליפט - 175X5X5 יש סרטון של הסט האחרון, גב לא ישר, פריצת דיסק וכו'...
פרונט סקוואט - 90X3X3
פאוור שרגס - 220X2X5, 225X1X5
יש סרטון של הסט הראשון. נראה לי מיותר מבחינתי לעשות את השראג כי התמקדתי בשראג ולא התיישרתי עד הסוף. בסטים הבאים התמקדתי רק בלהתיישר ולנעול, נראה לי אמשיך ככה, זה יוצא פשוט ראק פולס כשהמוט קצת מעל הברך בהתחלה. אני חושב שזה יהיה יותר יעיל כל כל המטרה שלי בתרגיל הזה היא לשפר את הנעילה בדדליפט.

טבטה - היי בר סקוואט 40 קילו, דד רומני 40 קילו, גלגל בטן - 8 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפי דעתי זה כבר too much, יותר מדי טווח תנועה זה כבר מאבד מהאפקטיביות של התרגיל, מספיק פלטה אחת, אבל איך אתה מצליח לעמוד עליה? לא ניראת הכי נוחה בעולם
נראה שיש חוסר יציבות על הפלטה הזאת כי היא לא שטוחה לגמרי...

יותר מדי טווח תנועה זה כבר מאבד מהאפקטיביות של התרגיל
מאיזו בחינה? שהסטאפ שונה ופחות דומה לדדליפט כבר?
אבל איך אתה מצליח לעמוד עליה? לא ניראת הכי נוחה בעולם
אכן לא הכי נוחה אבל זה מה שיש 😃
נראה שיש חוסר יציבות על הפלטה הזאת כי היא לא שטוחה לגמרי...
המעגל החיצוני בעובי גדול יותר ממה שבפנים והוא שוכב על הרצפה במלואו אז זה כן יציב. עמדתי עליהן באמצע איפה שהכיתוב.
לפי דעתי זה כבר too much,
ניסיתי עם פלטה אחת והרגיש לי קל מדי אז שמתי עוד פלטה במקום להוסיף משקל 😆

טוב אני אשים באימון הבא באמת פלטה אחת ואתחיל להוסיף משקל.
תודה לכם

מאיזו בחינה? שהסטאפ שונה ופחות דומה לדדליפט כבר?

אכן לא הכי נוחה אבל זה מה שיש 😃

המעגל החיצוני בעובי גדול יותר ממה שבפנים והוא שוכב על הרצפה במלואו אז זה כן יציב. עמדתי עליהן באמצע איפה שהכיתוב.

ניסיתי עם פלטה אחת והרגיש לי קל מדי אז שמתי עוד פלטה במקום להוסיף משקל 😆

בדיוק, וגם בד"כ עם טווח תנועה כזה גדול בניתוק של המוט מהקרקע מאוד קשה להצמיד את המוט לגוף כי הוא כבר משתפשף לך על הנעל/רגל...מיותר לציין שזה לא רעיון טוב שהמוט בורח קדימה גם אם זה רק בכמה סנטימטרים בתחילת התנועה.

בדיוק, וגם בד"כ עם טווח תנועה כזה גדול בניתוק של המוט מהקרקע מאוד קשה להצמיד את המוט לגוף כי הוא כבר משתפשף לך על הנעל/רגל...מיותר לציין שזה לא רעיון טוב שהמוט בורח קדימה גם אם זה רק בכמה סנטימטרים בתחילת התנועה.
על הנעל הוא לא השתפשף אבל עכשיו שאני חושב על זה באמת לא ממש הצלחתי להצמיד אותו לגוף

דווקא עשיתי על פלטה ממש גבוהה (באמפר של 25 קילו) 140 לשמיניות והיה לי סבבה לגמרי. זה בערך הגובה של שתי פלטות...

דווקא עשיתי על פלטה ממש גבוהה (באמפר של 25 קילו) 140 לשמיניות והיה לי סבבה לגמרי. זה בערך הגובה של שתי פלטות...

גם אני בזמנו עשיתי על פלטת הבאמפר, והיה לי נורא קשה להצמיד את המוט לגוף....אבל אתה מיוחד אליחי 😛
יאללה, זז לאימון נעדכן עוד מעט את הלוג הקטלני 😁

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית