הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ג 09/05/17 - בנץ'

סופרסט:
בנץ' - 120X2X3, 6X2
קליל ונחמד. ניסיתי היום לשים כף רגל מלאה על הרצפה ולהקשית קצת פחות את הגב בעיקר כי לא ממש רואה טעם לעשות קשת הכי גדולה שאפשר. וואלה הלג דרייב הלך טוב אבל ממה שזכור לי בטכניקה כזאת במשקל מספיק כבד התחת עולה.
מתח - 7.5X6X2, 2X3 מ.ג 109.4 אני כותב בכללי מתח כי זה באחיזות שונות. פשוט יש כמה מקומות לעשות מתח במכון, הצ'ין אפס היחיד נמצא בקרוס שכמעט תמיד יש שם כמה אנשים, אז אני עושה איפה שפנוי, או צ'ין אפס או אחיזה ניטרלית או יש כזה בין לבין.

סופרסט:
בנץ' - 95X7,6,6
מתח - 4,4,5

בייספס

קרא את שאר עדכון הלוג...

טבטה 7.5 דקות?
אין לי מה לומר לך.
אני יכול רק להתפלל.
תגיד, כשאתה עושה ראק פולס זה כדי לחזק את הנעילה שלך, או במשולב עם הרמות חלקיות עד מתחת לברך, או במקום דד מלא? בקיצור, למה אתה עושה אותם ואיך אתה משלב אותם בתוכנית שלך?

כשאתה עושה ראק פולס זה כדי לחזק את הנעילה שלך
כן
או במשולב עם הרמות חלקיות עד מתחת לברך, או במקום דד מלא?
לא, ולא. יש 5X5 דדליפט בסוף השבוע.
איך אתה משלב אותם בתוכנית שלך?
בתחילת השבוע יש 5X5 סקוואט, אז פרס(בזמן האחרון אני מנסה דברים שאיכשהו יקדמו אותו) ואחרי זה אני עושה את הראק פולס. אגב בעיקרון ממה שראיתי ראק פולס בד"כ מתחילים מתחת לברך, רצית היום לעשות ככה אבל הגובה הכי נמוך שאני יכול לשים בכלוב זה בדיוק מעל הברך.
אה, לא ראיתי צורך לציין את זה, אבל זה מבוצע עם רצועות אחיזה

תודה.
צריך לנסות. חושש משימוש ברצועות כי נראה לי שאצלי יש צורך לחזק את עצם האחיזה.

תודה.
צריך לנסות. חושש משימוש ברצועות כי נראה לי שאצלי יש צורך לחזק את עצם האחיזה.
אפשר לעשות גם בלי רצועות, באחיזה משולבת, אלא אם אתה עושה עם משקל יותר גבוה מהדדליפט שלך ואז זה קצת בעיה.
אבל אני עובד על האחיזה ביום של 5X5 דדליפט, ובצ'ין אפס גם..

אפשר לעשות גם בלי רצועות, באחיזה משולבת, אלא אם אתה עושה עם משקל יותר גבוה מהדדליפט שלך ואז זה קצת בעיה.
זה בדיוק הפתרון בשבילי: לעשות את זה בלי רצועות באחיזה רגילה וככה זה גם אף פעם לא יהיה מעל המקס'

אבל אני עובד על האחיזה ביום של 5X5 דדליפט, ובצ'ין אפס גם..
את הצ'ינז נראה לי שאימצתי - חזרה לימי ss. קצת בעיה אצלי כשזה ב"מכון" הביתי אבל אולי נאלתר משהו...

(מסתכל על הנפח ולא יודע מה לומר)
על איזה נפח אתה מדבר? הסקוואט זה קל להתאוששות, הדדליפט זה 30 קילו מתחת למקסימום המתוכנן לבלוק הזה (למרות שבלי חגורה הורגש)

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום א 21/05/17 - סקוואט+פרס

סקוואט - 147.5X5X5 שוב היה לי כמו במכון בדניה שהמוט קצת התגלגל על הגב בתחילת העליה. יש מצב זה בגלל המוט כי אני לא שמתי לב שזה קרה מאז שעברתי מהמכון ההוא. אבדוק פעם הבאה עם מוט אחר.
פרס - 70X3X8
ראק פולס מעל הברך - 210X3X5

טבטה 7 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...
סעמק יש לי כאב בכתף ימין מאתמול אחרי האימון, שמורגש בחלק מהתנועות. לא בטוח ממה זה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית