הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
ראק פול מעל הברך נהיה ממש נפוץ בזמן האחרון , יש מצב הכרת את הוריאציה הזאת אצל alphadestiny?
לא, לא יודע מי זה. רציתי תרגיל עזר לחזק את הנעילה של הדדליפט, האמת שאני עושה מעל הברך כי זה הכי נמוך שאני יכול להוריד את מוטות הבטחון אצלנו, אחרת אולי הייתי מתחיל מתחת לברך.

אני עושה מבמפרים. במכון זה יהיה קצת משחק בלגו בשטח ציבורי, אבל זה עובד.
רעיון טוב, נראה לי גם יותר מדמה דדליפט מאשר למשוך מעמודים (אפשר למתוח יותר טוב את המוט לפני ההרמה). אבל אין לנו במפרים, ולקחת מלא פלטות רגילות של 20 יכול להיות בעייתי.
עוד כמה שבועות כנראה אני עובר למכון אחר ליד המכון שאני עכשיו ושם יש במפרים, אנסה.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ה 22/06/17 - דדליפט

דדליפט - 180X5X5
פאוז סקוואט - 120X3X3
פרונט סקוואט - 100X6,5
בסט השני בחזרה האחרונה איבדתי יציבות בעליה ויצא לי צעד קדימה, בשלב הזה החלטתי שמספיק להיום. בכללי יש מצב אני אוריד משקל ואתחיל לעשות את התרגיל לחזרות גבוהות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך לעזאזל יש לי בנץ' כמעט כמו שלך ובפרס לחצתי לשיא 72.5 לחמישייה.... אני פשוט חלש בכתפיים(או שאתה פשוט חזק מאוד בכתפיים)?
נראה לי היחס בין הבנץ' לפרס אצלי הוא סביר, 2/3 פחות או יותר. כמה הבנץ' שלך?

נראה לי היחס בין הבנץ' לפרס אצלי הוא סביר, 2/3 פחות או יותר. כמה הבנץ' שלך?
כרגע לא יודע בדיוק אבל 125×3 בערך. יכול להיות שהכתפיים שלי חלשות מידי פשוט? הנקודה הכי קשה אצלי בבנץ' זה באמצע בדיוק... מוזר חשבתי ש70 פרס זה סבבה לבנץ' שלי...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ה 29/06/17 - בנץ' + כאב גב במקום דדליפט

אז ככה: בשבוע שעבר ב 180 דדליפט התחילו לי כאבים בגב תחתון שנשארו גם כמה ימים אחרי, ולא כאבים בשרירים. ביום ראשון באתי לסקוואט בזהירות, חשבתי אם יהיה בעייתי אז לעצור אבל הלך בסדר, לא הרגשתי שזה משפיע. היום בדדליפט התחלתי לעשות ובחימום הרגשתי את הכאב חוזר אז עצרתי. באסה, נראה מה עושים עם זה, הזמנתי תור לאורתופד בכל מקרה, גם ככה זה לעוד כמה שבועות רק.
אז עשיתי בנץ' היום במקום מחר:

סופרסט:
בנץ' - 127.5X5X3, 3X2
היה די כבר, אבל עשיתי הכל בלי ספוטר והוצאתי לבד אז בהתחשב בזה זה בסדר.
צ'ין אפס - 11.3X3X2, 5X3 מ.ג 110.8

סופרסט:
בנץ' - 100X3X6
צ'ין אפס - 8,6,5

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש מצב, אולי אני זקן מדי לחרא הזה 🙁
9c93abc839.jpg

תכלס מבאס החרא הזה, יש לי בזמן האחרון פציעות קטנות שעוברות עם קצת מתיחות או פואם רולר, אי אפשר להגיד פציעות אפילו. אבל הכאב גב הזה מרגיש לי שזה לא צחוק. מה סה"כ רציתי, להרים כבד, להיות חזק, להתקדם ולא להיפצע. זה כל כך הרבה לבקש? 🤬

תכלס מבאס החרא הזה, יש לי בזמן האחרון פציעות קטנות שעוברות עם קצת מתיחות או פואם רולר, אי אפשר להגיד פציעות אפילו. אבל הכאב גב הזה מרגיש לי שזה לא צחוק. מה סה"כ רציתי, להרים כבד, להיות חזק, להתקדם ולא להיפצע. זה כל כך הרבה לבקש? 🤬
כן 🙄

אתה פשוט זקן מדי, תתמודד עם זה. ניסית פילאטיס פעם?
וברצינות: אחרי שאתה חוזר מהרופא, תשתף עם המסקנות שלו. אני קיבלתי כבר כמה אבחנות על כל מיני כאבים שנראו לי מחסלי קריירה, ואני מיישם רק אחת מהן (של רופא שאני מאד מחשיב את מקצועיותו): "תמצא דרך לא להפסיק להתאמן".

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית