עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לא לא:stop-26:!!!מי שעושה מעמידה=צריך להנהיג תמדינה
אבלמי שעושה מעמידה=צריך להנהיג תמדינה
זה באמת מרשים, ועל זה אין ספקמי שעושה מעמידה=צריך להנהיג תמדינה
פעם, כשהייתי חזק, כשדידלפטתי באזור 200 זכור לי שיכלתי כמה חזרות בודדות מעמידה, אולי 3 לא זוכר בדיוק. עכשיו אני לא מנסה אפילוחשבתי שהתכוונת לעמידה:up:
חיה רעה:193ek:שדידלפטתי באזור 200 זכור לי שיכלתי כמה חזרות בודדות מעמידה
פעם, כשהייתי חזק, כשדידלפטתי באזור 200 זכור לי שיכלתי כמה חזרות בודדות מעמידה, אולי 3 לא זוכר בדיוק. עכשיו אני לא מנסה אפילו
נ.ב. מקווה שזה בסדר שהזכרתי את המילה "רב" בלוג שלך...😉חיה רעה:193ek:
נ.ב. מזל שהרב שלי לא גולש פה בפורום...הוא צוחק על זה שכשאתה רוצה להחמיא למישהוא אתה קורא לו "חיה", ואם בכלל אתה רוצה לגמור עליו את ההלל אתה מוסיף "רעה"😉
🤣🤣🤣שכשאתה רוצה להחמיא למישהוא אתה קורא לו "חיה", ואם בכלל אתה רוצה לגמור עליו את ההלל אתה מוסיף "רעה
אני מבין שזה בצחוק, אבל ברצינות, לא חסר אנשים שהם נגד דת בשביל הפרנציפ של להתנגד לדת, כאלה שנגיד אם ליד הבית ספר של הבן שלהם יעמידו דוכן של הנחת תפילין הם יתחילו לזיין את המוח לכל אחד בכל מקום אפשרי כמה זה לא תקין שגורמים לילדים להיחשף לזה (ולכאלה לא תהיה בעיה אם יעמוד מחוץ לבית ספר גבר בלבוש של אישה ויספר משהו על להט"בים), מבין את הסגנון?נ.ב. מקווה שזה בסדר שהזכרתי את המילה "רב" בלוג שלך...😉
חוקוס הגויים:stop-26:😆אגב תציע לרב שלך להירשם לפורום אולי הוא יתחיל להרים ואז תתאמנו ביחד והוא ישמור עליך
אני מסכים שאם היה מפריע לאנשים ההנחות תפילין האלה אז היה צריך להפסיק אותם, אבל כנראה שלאנשים לא אכפת...לעומת זאת הרבה אנשים לא מעוניינים בלהט"ב גם אם מנסים להראות זאת המציאות.אני מבין שזה בצחוק, אבל ברצינות, לא חסר אנשים שהם נגד דת בשביל הפרנציפ של להתנגד לדת, כאלה שנגיד אם ליד הבית ספר של הבן שלהם יעמידו דוכן של הנחת תפילין הם יתחילו לזיין את המוח לכל אחד בכל מקום אפשרי כמה זה לא תקין שגורמים לילדים להיחשף לזה (ולכאלה לא תהיה בעיה אם יעמוד מחוץ לבית ספר גבר בלבוש של אישה ויספר משהו על להט"בים), מבין את הסגנון?
מאוד מחמיא לי:wub:חוקוס הגויים:stop-26:😆
אני מסכים שאם היה מפריע לאנשים ההנחות תפילין האלה אז היה צריך להפסיק אותם, אבל כנראה שלאנשים לא אכפת...לעומת זאת הרבה אנשים לא מעוניינים בלהט"ב גם אם מנסים להראות זאת המציאות.
נ.ב. לפני שסוקלים אותי (@elchonon תסביר להם איך עושים את זה:79nb:), יש לשים לב שלא דיברתי כלל על האם להט"ב זה טוב או רע, רק ציינתי עובדה.
נ.ב. לנ.ב. אלחנן שמת לב שלאחרונה אני מתייג אותך הרבה?😕
מרגע שראיתי שאתה מתחיל להפוך לי גלגלים, הבנתי שאתה צריך עזרה למזלך הגעתי מוקדם...עוד היו תופסים אותך מפמפם בייספס ל15 כדי לעבוד גם על המייצבים...😆😆😆מאוד מחמיא לי:wub:
היוש לכולם, חזרתי 😃
לא התאמנתי מאז העדכון האחרון, חודשיים וחצי, מסיבות בריאותיות. עכשיו אתחיל לחזור לאט לאט. מתחיל מכלום משקל בהכל:
סקוואט - 20X3X5
בנץ' - 20X3X10
דדליפט - 20X2X5
חתירה - 20X2X10
אימון של 10-15 דקות, עשיתי קצת הליכה אחרי זה, לא מעניין.
רק בריאות חביביyujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 07/12/20
קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה 😍רק בריאות חביבי
שמח שחזרת
yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 07/12/20
קרא את שאר עדכון הלוג...
בהצלחה, מקווה שהכל עכשיו בסדר.
הפסקת גם עם הריצות?
שמרת על תזונה?
יש שינוי מבחינה ויזואלית?
תודה רבה לכם 😃בהצלחה חביבי
בריאות איתנה וחזקה
תהנה מהדומס 😃 🤯
5 קילו, התפספסה לי הספרה 5 😁ירדתי איזה קילו
המצח והמפרצים גודלים לאט אבל בטוח 😕 עכשיו עם תספורת מארינס, מכונה על 6 למעלה ו 0 בצדדים ומאחורה ככה שתסרוקת אין ממש 🤣תסרוקת
זה כן, יהיה טוב:RockOn:העיקר הבריאות
תודה 😃😍חזל"ש נעים, רק בריאות.
סקוואט - 25X3X5
פרס - 20X3X5 לא עשיתי פרס נראה לי איזה שנה
דדליפט - 25X2X5
מסור - 12.5X2X10
איך אתה מרגיש לעומת איך שהייתה(שלא הרגשת טוב?yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 09/12/20
קרא את שאר עדכון הלוג...