הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מי שעושה מעמידה=צריך להנהיג תמדינה
לא לא לא:stop-26:!!!
בין דוד שלי מצליח (חוב לראק:crazy:), ואתה ממש לא רוצה שהוא יהיה ינהיג את המדינה...
אבל
זה באמת מרשים, ועל זה אין ספק

חשבתי שהתכוונת לעמידה:up:
פעם, כשהייתי חזק, כשדידלפטתי באזור 200 זכור לי שיכלתי כמה חזרות בודדות מעמידה, אולי 3 לא זוכר בדיוק. עכשיו אני לא מנסה אפילו

שדידלפטתי באזור 200 זכור לי שיכלתי כמה חזרות בודדות מעמידה
חיה רעה:193ek:
נ.ב. מזל שהרב שלי לא גולש פה בפורום...הוא צוחק על זה שכשאתה רוצה להחמיא למישהוא אתה קורא לו "חיה", ואם בכלל אתה רוצה לגמור עליו את ההלל אתה מוסיף "רעה"😉
פעם, כשהייתי חזק, כשדידלפטתי באזור 200 זכור לי שיכלתי כמה חזרות בודדות מעמידה, אולי 3 לא זוכר בדיוק. עכשיו אני לא מנסה אפילו
חיה רעה:193ek:
נ.ב. מזל שהרב שלי לא גולש פה בפורום...הוא צוחק על זה שכשאתה רוצה להחמיא למישהוא אתה קורא לו "חיה", ואם בכלל אתה רוצה לגמור עליו את ההלל אתה מוסיף "רעה"😉
נ.ב. מקווה שזה בסדר שהזכרתי את המילה "רב" בלוג שלך...😉

שכשאתה רוצה להחמיא למישהוא אתה קורא לו "חיה", ואם בכלל אתה רוצה לגמור עליו את ההלל אתה מוסיף "רעה
🤣🤣🤣
נ.ב. מקווה שזה בסדר שהזכרתי את המילה "רב" בלוג שלך...😉
אני מבין שזה בצחוק, אבל ברצינות, לא חסר אנשים שהם נגד דת בשביל הפרנציפ של להתנגד לדת, כאלה שנגיד אם ליד הבית ספר של הבן שלהם יעמידו דוכן של הנחת תפילין הם יתחילו לזיין את המוח לכל אחד בכל מקום אפשרי כמה זה לא תקין שגורמים לילדים להיחשף לזה (ולכאלה לא תהיה בעיה אם יעמוד מחוץ לבית ספר גבר בלבוש של אישה ויספר משהו על להט"בים), מבין את הסגנון?
אז אני לא כזה, אני חילוני אבל חופשי אתה יכול להזכיר את הרב שלך:79nb:😁
אגב תציע לרב שלך להירשם לפורום אולי הוא יתחיל להרים ואז תתאמנו ביחד והוא ישמור עליך

אגב תציע לרב שלך להירשם לפורום אולי הוא יתחיל להרים ואז תתאמנו ביחד והוא ישמור עליך
חוקוס הגויים:stop-26:😆
אני מבין שזה בצחוק, אבל ברצינות, לא חסר אנשים שהם נגד דת בשביל הפרנציפ של להתנגד לדת, כאלה שנגיד אם ליד הבית ספר של הבן שלהם יעמידו דוכן של הנחת תפילין הם יתחילו לזיין את המוח לכל אחד בכל מקום אפשרי כמה זה לא תקין שגורמים לילדים להיחשף לזה (ולכאלה לא תהיה בעיה אם יעמוד מחוץ לבית ספר גבר בלבוש של אישה ויספר משהו על להט"בים), מבין את הסגנון?
אני מסכים שאם היה מפריע לאנשים ההנחות תפילין האלה אז היה צריך להפסיק אותם, אבל כנראה שלאנשים לא אכפת...לעומת זאת הרבה אנשים לא מעוניינים בלהט"ב גם אם מנסים להראות זאת המציאות.
נ.ב. לפני שסוקלים אותי (@elchonon תסביר להם איך עושים את זה:79nb:), יש לשים לב שלא דיברתי כלל על האם להט"ב זה טוב או רע, רק ציינתי עובדה.
נ.ב. לנ.ב. אלחנן שמת לב שלאחרונה אני מתייג אותך הרבה?😕

חוקוס הגויים:stop-26:😆

אני מסכים שאם היה מפריע לאנשים ההנחות תפילין האלה אז היה צריך להפסיק אותם, אבל כנראה שלאנשים לא אכפת...לעומת זאת הרבה אנשים לא מעוניינים בלהט"ב גם אם מנסים להראות זאת המציאות.
נ.ב. לפני שסוקלים אותי (@elchonon תסביר להם איך עושים את זה:79nb:), יש לשים לב שלא דיברתי כלל על האם להט"ב זה טוב או רע, רק ציינתי עובדה.
נ.ב. לנ.ב. אלחנן שמת לב שלאחרונה אני מתייג אותך הרבה?😕
מאוד מחמיא לי:wub:

מאוד מחמיא לי:wub:
מרגע שראיתי שאתה מתחיל להפוך לי גלגלים, הבנתי שאתה צריך עזרה למזלך הגעתי מוקדם...עוד היו תופסים אותך מפמפם בייספס ל15 כדי לעבוד גם על המייצבים...😆😆😆

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 07/12/20

היוש לכולם, חזרתי 😃
לא התאמנתי מאז העדכון האחרון, חודשיים וחצי, מסיבות בריאותיות. עכשיו אתחיל לחזור לאט לאט. מתחיל מכלום משקל בהכל:

סקוואט - 20X3X5
בנץ' - 20X3X10
דדליפט - 20X2X5
חתירה - 20X2X10

אימון של 10-15 דקות, עשיתי קצת הליכה אחרי זה, לא מעניין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
בהצלחה, מקווה שהכל עכשיו בסדר.
הפסקת גם עם הריצות?
שמרת על תזונה?
יש שינוי מבחינה ויזואלית?
בהצלחה חביבי
בריאות איתנה וחזקה
תהנה מהדומס 😃 🤯
תודה רבה לכם 😃
כן הפסקתי עם כל פעילות בתקופה הזאת. על תזונה לא שמרתי רק ניסיתי לא להגזים בכמויות.
ירדתי איזה 5 קילו בתקופה הזאת, מבחינה ויזואלית נראה קטן יותר וגם מרגיש בבגדים שירדה מסת שריר.
ירדתי איזה קילו
5 קילו, התפספסה לי הספרה 5 😁

העיקר הבריאות והתסרוקת חביבי
תן בראש
לאט ובטוח
מחכים בצפייה לדדליפט 200

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית