Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כשתגיע כבר למשקלים כבדים לא ניראלי תצליח לעשות סופר סטים 🤣
האמת שהיה לי ממש כבד בסקוואט ובפרס, עם כמה גריינדים. אבל זה לא בדיוק סופרסטים, זה סקוואט-מנוחה-פרס-מנוחה וכו', פשוט להערכתי (לא מדדתי) זה פחות מנוחה מאשר בין סטים של אותה ההרמה
כרגע אני עושה את זה בגלל לחץ של זמן, אם אני אראה שזה ממש לא הולך אולי אשנה את התכנית קצת, חשבתי על סט אחד כבד ושאר הסטים נגיד עם 90-95%.
אבל בינתיים אמשיך כמו שעכשיו ונראה איך זה יילך

האמת שהיה לי ממש כבד בסקוואט ובפרס, עם כמה גריינדים. אבל זה לא בדיוק סופרסטים, זה סקוואט-מנוחה-פרס-מנוחה וכו', פשוט להערכתי (לא מדדתי) זה פחות מנוחה מאשר בין סטים של אותה ההרמה
כרגע אני עושה את זה בגלל לחץ של זמן, אם אני אראה שזה ממש לא הולך אולי אשנה את התכנית קצת, חשבתי על סט אחד כבד ושאר הסטים נגיד עם 90-95%.
אבל בינתיים אמשיך כמו שעכשיו ונראה איך זה יילך
אה מזל..חשבתי שהפכת לבאדי בלנדר

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 06/03/21

סקוואט קל - 80X2X5
דדליפט - 80X1X5, 107.5X1X5
בנץ' - 92.5X4X5
צ'ין אפס עם גומיה ירוקה - 3X8
בייספס במוט דבליו - 40X9,8

צ'ין אפס ב"סופרסט" עם בנץ'. הצ'ין אפס קשה באופן מפתיע למרות שזו הגומה הכי חזקה כלומר הכי עוזרת, מצד שני למעלה היא כמעט לא עוזרת. הבנץ' סבבה לגמרי.
הדדליפט מתחיל להיות קשה באחיזה רגילה, בקרוב מאוד אצטרך לשנות אחיזה. הזמנתי רצועות, לא החלטתי אם לעשות עם רצועות או איזה משולבת. הקטע שלי עם משולבת (כמו הרבה אנשים נראה לי) זה שתמיד היה לי נוח בפוזיציה אחת, יד ימין החוצה יד שמאל פנימה ולא יכלתי לעשות הפוך. אז 3 האפשרויות כשאתקע עם האחיזה הרגילה הן - ללמוד למשוך גם בפוזיציה ההפוכה ולהחליף כל פעם, להמשיך באותה פוזיציה תמיד כמו שעשיתי בעבר, או לעבור לרצועות (נוריד את עניין תחרויות הפאוורליפטינג מהפרק).
מה חושבים ולמה?

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני חושב שתנסה להחליף בין הידיים כל פעם ובמקרה הכי גרוע תשאר רק בדרך אחת. אני ניסיתי כמה להחליף עם אחיזה משולבת להחליף בין הידיים וכשיד שמאל פונה החוצה מתחיל להיות מוזר כל התנועה אז אני נשאר יד ימין החוצה ושמאל פנימה מאז.
גם במקרה הכי גרוע ואתה רוצה להמשיך עם אחיזה רגילה, תעשה הוק גריפ(כואב אבל עוזר)
אתה משתמש במגנזיום? מוזר שבמשקל כזה מתחיל להיווצר בעיות עם האחיזה.

עדיין אין בעיות עם האחיזה, אבל עוד מעט יהיו, אני חושב מה לעשות כשזה יגיע.

עדיין אין בעיות עם האחיזה, אבל עוד מעט יהיו, אני חושב מה לעשות כשזה יגיע.
לפי הבנתי,גם מקריאה וגם מסרטוני יוטיוב.
כולם אומרים פה אחד,לא להשתמש ברצועות.
אני גם עד כה הייתי משתמש ברצועות,וכרגע עובד על זה שלא להשתמש,מבחינת אחיזה שום דבר לא מסתדר לי,פרט לאחיזה ״רגילה״.

לפי הבנתי,גם מקריאה וגם מסרטוני יוטיוב.
כולם אומרים פה אחד,לא להשתמש ברצועות.
אני גם עד כה הייתי משתמש ברצועות,וכרגע עובד על זה שלא להשתמש,מבחינת אחיזה שום דבר לא מסתדר לי,פרט לאחיזה ״רגילה״.
בגדול כן עדיף לא להשתמש ברצועות.
אם יש לך עבודה על אחיזה כבר בלי קשר לדדליפט אז, פציעה ביד או שפשוט לאחיזה יש fatigue מדבר כזה או אחר אז אפשר להשתמש.
שוב, עדיף לא להשתמש

קודם כל מגנזיום. בנאדם בגודל ובכוח שלך לא אמור להתרגש מלהחזיק 110 דדליפט. באיזור 140 תצטרך לחשוב על זה יותר.

תמשיך עם אחיזה רגילה כמה שאתה מצליח. כשזה מתחיל להגביל אותך תעבור או להוק גריפ או למשולבת (לא צריך להחליף ידיים כל חזרה במשולבת). עדיף הוק גריפ, אבל זה טיפה יותר כואב להתרגל.

לא הייתי משתמש ברצועות אלא אם כן אתה מבצע הרבה נפח של משיכות בשבוע ואז הייתי מבצע את הנפח עם רצועות ואת הדדליפט הכבד ללא. או שאתה בן 60-70 והמחיר של לחזק אחיזה פוגע בחיזוק שאר הגוף.

בקיצור, אחיזה חזקה זה חלק מהתרגיל, לא הייתי מוותר על זה.

קודם כל מגנזיום. בנאדם בגודל ובכוח שלך לא אמור להתרגש מלהחזיק 110 דדליפט. באיזור 140 תצטרך לחשוב על זה יותר.
ברור שמגנזיום. שוב, כרגע אין בעיה להחזיק, מתעניין לכתהיה בעיה.
(לא צריך להחליף ידיים כל חזרה במשולבת)
חשבתי על כל סט לא כל חזרה. אבל בעבר זה לא הסתדר לי כמו שאמרתי ותמיד עשיתי בפוזיציה אחת. אני חושב על העניין של חוסר פרופורציה פשוט

חוסר פורפורציה הזה זה דיי שטויות לדעתי, הייתי יותר דואג מזה שביד ההפוכה המוט מתרחק טיפה מהגוף. אם לא הולך הוק גריפ, הייתי עושה משולבת ולא מחליף בין הידיים, אבל זה אני.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 11/03/21

אתמול:
אימון אחרון לגיל 37 🤡🤡🤡

סקוואט - 107.5X3,5,5
פרס - 67.5X1X4, 60X6,6,5
פנדליי רואו - 77.5X4X5
מקבילים עם גומיה שחורה- 2X10

אני עייף ובחוסר שינה לא קטן מתחילת השבוע אז האימון היה לא כמתוכנן, לא נורא.
היום חוגגים:crazy:🤡🍻🍻🍻

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית