הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אני חושב שברומני האמות רק משמשות ״מתלה״
בדדליפט הרגיל,יש להם דגש הרבה יותר גדול,גם האחיזה/נעילה,והם גם משמשות בעקיפין למשיכה.

@elchonon תשתף אתה על התחושה של הקוואדס בשילוב אימונים וריצות... ועל ההתאוששות.
לא הייתי משלב ריצה אם אתה מנסה ממש להתקדם בסקוואט מהר, אבל אם אתה רק מנסה לשמור על כושר, ריצה זה מיומנות ששווה לוותר על קצת משקל בסקוואט בשבילה.

בשביל התאוששות, אני חושב שכדאי שיהיה תוכנית ריצה, ולא סתם לרוץ. עם התקדמות הדרגתית בריצה לא תחוש בעיה. וגם הטכניקה של הריצה עושה הבדל משמעותי, במילים פשוטות, "לרוץ בשקט". לא לתת לפסיעות להרעיש, זה מבטיח פחות לחץ על המפרקים.

לא כל כך הרגשתי קוואדס, יותר האמסטרינגס וגלוטאוס.

אם שמת עמבה זה לא יעבור גם עוד 2-3 אימונים
עמבה אבל זה לא בגרעפסים, מזיעים אותה 🤣
וברור ששמתי עמבה
בהליכה, אפילו מהירה, לא תרגיש כמעט את הקוואדס. מדבר מניסיוני האישי בלבד.
הליכה זה תמיד מרגיש לי כמו דרך להגיע ממקום למקום או בזבוז זמן, קשה לי לראות את זה כאימון.

יכול להטיב עימך קלורית ונפשית.

חח, מישהי נכנסה למשרד ואז אחרי ששאלתי אותה 'צריכה משהו' הסתכלתי על המסך וראיתי שכתוב 'צריכה משהו'.

אני חייב עזרה.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 25/03/21

אתמול:

דדליפט - 125X1X5, 100X2X5
בנץ' - 100X1X5, 90X2X8, 80X1X8
צ'ין אפס - 1X5, עם גומיה ירוקה - 3X8
בייספס במוט דבליו - 40X10,9

בדדליפט בסט הכבד הדבר שהקשה עליי זו האחיזה (אחיזה רגילה עדיין), אימון הבא עוד לא החלטתי או שאעשה משולבת או רצועות ואת הסטים היותר קלים באחיזה רגילה. הוק גריפ ניסיתי בסטים של 100 ולא אהבתי.
בנץ' סבבה, רציתי מנוחות קצרות יותר אז הורדתי משקל

קרא את שאר עדכון הלוג...

מקצוען.
הקפצה של 25 קילו ?
איך אתה מצליח,ואוו שאפו
לא אחי, אחרי חימום עשיתי 125, הורדתי משקל ועשיתי עוד 2 סטים. אימון שעבר עשיתי 120, כלומר עלייה של 5 קילו

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית