פרט!אני בצבא שברתי שיאים איתו:)
לא הרגשתי ירידה בכוח בתרגילים אחרים, אבל אולי זה בגלל אני לא עושה דדליפט:)
כמה משקל ולכמה לחיצות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרט!אני בצבא שברתי שיאים איתו:)
200 פאונד ל-26 לחיצות/32 שניות.פרט!
כמה משקל ולכמה לחיצות
דד רומני לא נחשבאני בצבא שברתי שיאים איתו:)
טוב בוביולכן רשמתי שאני לא עושה דדליפט. חבוב.
לא הייתי משלב ריצה אם אתה מנסה ממש להתקדם בסקוואט מהר, אבל אם אתה רק מנסה לשמור על כושר, ריצה זה מיומנות ששווה לוותר על קצת משקל בסקוואט בשבילה.@elchonon תשתף אתה על התחושה של הקוואדס בשילוב אימונים וריצות... ועל ההתאוששות.
עמבה אבל זה לא בגרעפסים, מזיעים אותה 🤣אם שמת עמבה זה לא יעבור גם עוד 2-3 אימונים
הליכה זה תמיד מרגיש לי כמו דרך להגיע ממקום למקום או בזבוז זמן, קשה לי לראות את זה כאימון.בהליכה, אפילו מהירה, לא תרגיש כמעט את הקוואדס. מדבר מניסיוני האישי בלבד.
אני מרגיש סבבה בשני הנושאים. רוצה לחזור לרוץ בעיקר בשביל הכושר.יכול להטיב עימך קלורית ונפשית.
אל תשחק אותה, עמוק בפנים אתה קצת חולה נפש 😆אני מרגיש סבבה בשני הנושאים. רוצה לחזור לרוץ בעיקר בשביל הכושר.
לא קצת ולא עמוק בפנים, לא אמרתי שאני לא חולה נפש אמרתי שאני מרגיש סבבה עם זה 🤣אל תשחק אותה, עמוק בפנים אתה קצת חולה נפש 😆
אתמול:
דדליפט - 125X1X5, 100X2X5
בנץ' - 100X1X5, 90X2X8, 80X1X8
צ'ין אפס - 1X5, עם גומיה ירוקה - 3X8
בייספס במוט דבליו - 40X10,9
בדדליפט בסט הכבד הדבר שהקשה עליי זו האחיזה (אחיזה רגילה עדיין), אימון הבא עוד לא החלטתי או שאעשה משולבת או רצועות ואת הסטים היותר קלים באחיזה רגילה. הוק גריפ ניסיתי בסטים של 100 ולא אהבתי.
בנץ' סבבה, רציתי מנוחות קצרות יותר אז הורדתי משקל
לא אחי, אחרי חימום עשיתי 125, הורדתי משקל ועשיתי עוד 2 סטים. אימון שעבר עשיתי 120, כלומר עלייה של 5 קילומקצוען.
הקפצה של 25 קילו ?
איך אתה מצליח,ואוו שאפו
פספסתי את העדכון הקודם...לא אחי, אחרי חימום עשיתי 125, הורדתי משקל ועשיתי עוד 2 סטים. אימון שעבר עשיתי 120, כלומר עלייה של 5 קילו
זה לא גומר על האגודלים לאורך זמן?אתה צריך להתרגל להוק גריפ. זה אחלה אחיזה
לא.. בסופו של דבר אתה מתרגל ולא מרגיש את זה כ"כ כמו בפעמים הראשונותזה לא גומר על האגודלים לאורך זמן?
טוב נראה אולי אני אתן לזה עוד נסיוןלא.. בסופו של דבר אתה מתרגל ולא מרגיש את זה כ"כ כמו בפעמים הראשונות