Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
זורמים זורמים 😃 יש גם תופעה ממש נחמדה של חרמנות חזקה אחרי האימון, שזה משהו יחסית חדש מאז שהתחלתי להתאמן עם יותר חזרות ופחות משקל, כשהתאמנתי בעצימות גבוהה יותר (יותר משקל פחות חזרות) זה לא היה. אני ואישתי אוהבים את התופעה:37mv:

טסוסטרון חביבי

דוגמן לכל דבר ועניין
לא דוגמן ולא מטרה, די שמן (לא שמן במונחים של אדם ממוצע שרק רוצה שהבגדים יישבו עליו סבבה כן שמן בקטע שלא רואים שום חיטובים). נראה לי פעם עם 10 קילו יותר הייתי על אותו אחוז שומן בערך 😳 או אולי עכשיו נוח לי לזכור את זה ככה והייתי הרבה יותר שמן

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 10/08/21

אתמול:

סקוואט - 45X3X6
פרס - 45X10,10,8,7
פנדליי רואו - 60X9,8,8,8
מקבילים עם גומיה שחורה - 9,8,8,8

התחלתי אימון ב 22:20 אחרי לילה של בערך שלוש וחצי שעות שינה רצופות ועוד שעתיים שינה עם התעוררויות (התינוקת מרבע לארבע בבוקר כל פעם בכתה וזה...). קיצר שילוב של מעט קלוריות, מעט שינה, משקל גוף נמוך (יחסית לפעם) ושעה מאוחרת גורמים גם למשקלי נוצה להרגיש כבד. אבל לא נורא המטרה כרגע זה להוריד שומן.
מקווה שהיום ייצא לי לישון מוקדם, הבעיה שבערב אני ערני ומתבאס ללכת לישון מוקדם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עם כללל זה ובחרת להתאמן
זה ראוי לשבח
תודה 😃
עד שהתפניתי לאימון חשבתי לוותר בסוף אמרתי אני אצא נראה איך זה ילך...
בכללי אגב אני בגישה שלפעמים עדיף באמת לוותר על אימון ולנוח אקסטרא, אבל אתמול לא הרגיש לי אחת מהפעמים האלה

נראה לי שהמשקל הדיגיטלי אצלי מתחיל להשתגע, עליתי עליו הראה לי משקל מסויים, אחרי 5 דקות הלכתי להשתין אחרי זה עליתי שוב הראה לי 400 גרם יותר. זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לקטעים דומים, נראה לי צריך משקל חדש.
למישהו יש נסיון עם משקלים דיגיטליים שמודדים אחוזי שומן? אני יודע שהאחוז שומן שם לא מדוייק בכלל אבל השאלה אם המגמה שלו יכולה להיות אינדיקציה?
אם יש למישהו מוצר ספציפי להמליץ זה גם טוב, ראיתי אחד בעליאקספרס ב 70 שקל שנראה סבבה, עם מדידת א.ש, מתחבר לאפליקציה בטלפון גם...

חח המשקל שלי נע בטולרנס של קילו פה קילו שם.
אני אי שם בין 63~65 גרם. אני חושב שזה תלוי במסת הנוזלים בגוף אפרופו להשתין.
היה לחברים שלי משקל מודד אחוז שומן, זה מבוסס על פולס חשמלי שמוזרם דרך הרגליים ומודד התנגדות להערכה. הבנתי שרמת הדיוק שם מאוד נמוכה.
אני אישית מנסה להשתמש בשיטת הסקינפולד עם קליפר בשלוש נקודות. יש מלא מחשבונים אונליין.

אולי לאחרים כאן יש ניסיון יותר טוב עם משלים דיגיטלים כאלה.

חח המשקל שלי נע בטולרנס של קילו פה קילו שם.
אני אי שם בין 63~65 גרם. אני חושב שזה תלוי במסת הנוזלים בגוף אפרופו להשתין.
כן מובן לי שזה תלוי במסת נוזלים, אבל אני לא מדבר על שקילה מיום אחד ליום אחר או שקילה בבוקר לעומת ערב וכו' - שם צפוי שיהיו הבדלים, אני מדבר על שקילה בהפרש של דקות, שהמסה לא אמורה להשתנות או במקרה שתיארתי שהלכתי להשתין אז אני אמור לשקול קצת פחות והמשקל מזייף.
היה לחברים שלי משקל מודד אחוז שומן, זה מבוסס על פולס חשמלי שמוזרם דרך הרגליים ומודד התנגדות להערכה. הבנתי שרמת הדיוק שם מאוד נמוכה.
אני אישית מנסה להשתמש בשיטת הסקינפולד עם קליפר בשלוש נקודות. יש מלא מחשבונים אונליין.
כן רמת הדיוק נמוכה מאוד אני יודע, גם לא כזה משנה לי האחוז עצמו, אני מתכוון שנגיד אם היום מראה לי 21% שומן, שבוע הבא 20.2%, שבוע אחרי זה 19.7% נגיד וכו', אז נגיד לא משנה לי שזה לא האחוז האמיתי אבל מעניין האם מזה אפשר להסיק שאחוז השומן באמת יורד או לא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית