עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביטוי אהבה בין זוג נשוי, ראוי שהילדים ילמדו את זה:sarcastic:18+
בבקשה
*לבריאות
זורמים זורמים 😃 יש גם תופעה ממש נחמדה של חרמנות חזקה אחרי האימון, שזה משהו יחסית חדש מאז שהתחלתי להתאמן עם יותר חזרות ופחות משקל, כשהתאמנתי בעצימות גבוהה יותר (יותר משקל פחות חזרות) זה לא היה. אני ואישתי אוהבים את התופעה:37mv:
כנראה.. אבל כשעשיתי אימונים יותר של ליפטינג זה לא היהטסוסטרון חביבי
אתמול:
סקוואט - 40X3X6
פרס - 40X4X10
חתירה - 60X4X8
מקבילים עם גומיה שחורה - 4X8
ריצה - 1.9 ק"מ, 15:00 דקות
משקל גוף - 97.4 ממוצע שבועי
דוגמן לכל דבר וענייןyujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 06/08/21
קרא את שאר עדכון הלוג...
מטרהyujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 06/08/21
קרא את שאר עדכון הלוג...
דוגמן לכל דבר ועניין
לא דוגמן ולא מטרה, די שמן (לא שמן במונחים של אדם ממוצע שרק רוצה שהבגדים יישבו עליו סבבה כן שמן בקטע שלא רואים שום חיטובים). נראה לי פעם עם 10 קילו יותר הייתי על אותו אחוז שומן בערך 😳 או אולי עכשיו נוח לי לזכור את זה ככה והייתי הרבה יותר שמןמטרה
הבלגן בצפון היותר רחוק הבנתי, אנחנו בסדראיך המצב כרגע אצלכם? (צפון)
נו,מטרה
דדליפט - 45X3X6
בנץ' - 60X4X10
מתח עם גומיה ירוקה - 6,6,6,5
בייספס, בטן
אתמול:
סקוואט - 45X3X6
פרס - 45X10,10,8,7
פנדליי רואו - 60X9,8,8,8
מקבילים עם גומיה שחורה - 9,8,8,8
התחלתי אימון ב 22:20 אחרי לילה של בערך שלוש וחצי שעות שינה רצופות ועוד שעתיים שינה עם התעוררויות (התינוקת מרבע לארבע בבוקר כל פעם בכתה וזה...). קיצר שילוב של מעט קלוריות, מעט שינה, משקל גוף נמוך (יחסית לפעם) ושעה מאוחרת גורמים גם למשקלי נוצה להרגיש כבד. אבל לא נורא המטרה כרגע זה להוריד שומן.
מקווה שהיום ייצא לי לישון מוקדם, הבעיה שבערב אני ערני ומתבאס ללכת לישון מוקדם...
תודה 😃עם כללל זה ובחרת להתאמן
זה ראוי לשבח
כן מובן לי שזה תלוי במסת נוזלים, אבל אני לא מדבר על שקילה מיום אחד ליום אחר או שקילה בבוקר לעומת ערב וכו' - שם צפוי שיהיו הבדלים, אני מדבר על שקילה בהפרש של דקות, שהמסה לא אמורה להשתנות או במקרה שתיארתי שהלכתי להשתין אז אני אמור לשקול קצת פחות והמשקל מזייף.חח המשקל שלי נע בטולרנס של קילו פה קילו שם.
אני אי שם בין 63~65 גרם. אני חושב שזה תלוי במסת הנוזלים בגוף אפרופו להשתין.
כן רמת הדיוק נמוכה מאוד אני יודע, גם לא כזה משנה לי האחוז עצמו, אני מתכוון שנגיד אם היום מראה לי 21% שומן, שבוע הבא 20.2%, שבוע אחרי זה 19.7% נגיד וכו', אז נגיד לא משנה לי שזה לא האחוז האמיתי אבל מעניין האם מזה אפשר להסיק שאחוז השומן באמת יורד או לאהיה לחברים שלי משקל מודד אחוז שומן, זה מבוסס על פולס חשמלי שמוזרם דרך הרגליים ומודד התנגדות להערכה. הבנתי שרמת הדיוק שם מאוד נמוכה.
אני אישית מנסה להשתמש בשיטת הסקינפולד עם קליפר בשלוש נקודות. יש מלא מחשבונים אונליין.