הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
  • פותח/ת השרשור
יום רביעי 3/9/14 אימון B

LIGHT SQUAT 4*5 - 75, 95, 115, 115
PRESS 4*5 - 45, 55, 65, 77.5
DEADLIFT 4*5 - 115, 135, 155, 175
40 דקות אליפטי

סה"כ אחלה אימון, הצלחתי להרים גם את החזרה החמישית בפרס אחרי שבועיים של כשל. גם הדדליפט עלה לעומת שבוע שעבר, אמנם טכניקה לא משהו אבל נעלתי 5 חזרות.
עשיתי 40 דקות אירובי היום ובאימון קודם כי כנראה השבוע לא אוכל לעשות אימון שלישי אז לפחות להשלים אירובי בשני האימונים.

סרטון פרס ודדליפט:

• פותח/ת השרשור
יום ראשון 7/9/14 אימון A
היום עשיתי מנוי במכון חדש ליד הבית (עכשיו אני מנוי בשלושה מקומות שונים איזה כיף לי:s85:), התאמנתי שם לראשונה, סה"כ אחלה מקום, התאמנתי בכיף שלי בלי זיוני שכל וגם פעם ראשונה שאני במכון שיש בו כלוב עם מוטות בטחון שאפשר לשנות את הגובה שלהם.

SQUAT 4*5 - 75, 95, 115, 135, 2*155
BENCH PRESS 4*5 - 60, 75, 90, 105, 4*122.5
CHIN-UPS 3*5 - 0, 0, 11.5
30 דקות אליפטי
תאומים
בטן

הסקוואט תקוע, לא ציפיתי לשיפור כי גם הסופ"ש עשיתי טיולים ברגל, וגם הטיול באגם על סירת פדאלים לא עזר להתאוששות הרגליים:37mv:, כרגע אני לא מתכוון לרדת מ 155 אלא פשוט לעשות כמה שאני יכול עם זה.
מהבנץ' אני מרוצה, גם עוד חזרה לעומת שבוע שעבר וגם השתפרתי בלג דרייב, התחת לא עלה מהספסל באף חזרה.
המתח הרגיש די כבד... יום שני 8/9/14

משקל גוף 109, ירידה של 0.7 ק"ג

• פותח/ת השרשור
לאיזה משקל אתה מתכוון להגיע בחיטוב ?
ומשקלים מכובדים מאוד 😃
תודה 😃
רוצה להגיע ל 100 קילו, ואז כבר להחליט מה הלאה לפי איך שאני אראה במשקל הזה. לא מאמין שאני ארצה לרדת מתחת ל 100 כי אני ארגיש שחיף 🤣

תרד עוד קילו ואנחנו נהיה זמנית באותו משקל 😃

• פותח/ת השרשור
יום שלישי 9/9/14 אימון B

PRESS 3*5 - 50, 60, 70, 3*80
DEADLIFT 3*5 - 115, 135, 155, 2*177.5
(בלי אירובי, אשלים באימון הבא)

אימון חלש, אני לא רגיל להתאמן ב 10:30 בבוקר אחרי ארוחה אחת קטנה, אבל זה היה או זה או לעשות את האימון מחר ושוב להפסיד אימון שלישי...

יום שלישי 9/9/14 אימון B

PRESS 3*5 - 50, 60, 70, 3*80
DEADLIFT 3*5 - 115, 135, 155, 2*177.5
(בלי אירובי, אשלים באימון הבא)

אימון חלש, אני לא רגיל להתאמן ב 10:30 בבוקר אחרי ארוחה אחת קטנה, אבל זה היה או זה או לעשות את האימון מחר ושוב להפסיד אימון שלישי...
בקטנה גבר קח את זה בקלילות ..
לרוב האנשים קשה בבוקר במיוחד עם משקלים כאלה !

• פותח/ת השרשור
יום חמישי 11/9/14 אימון C

SQUAT 4*5 - 75, 95, 115, 135, 2*155, 8*115
(?)BENCH PRESS 4*5 - 60, 75, 90, 105, 3*127.5
CHIN-UPS 2*5 - 0, 0, 3*15, 8*0
DIPS 7*27.5, 8*25
30 דקות אליפטי

הסקוואט תקוע, בבנץ' הספוטר שם ידיים, הוא אמר לי שהוא לא נגע אבל אני לא יודע אם להאמין לו (היה לי לפני כמה זמן שהספוטר נשבע שהוא לא נגע אבל 117.5 הרגיש פתאום נורא קל), סעמק עם האנשים האלה, מה לא מובן במילים "אם אני לא ממש נתקע ומגיע למצב שהמוט מתחיל לרדת חזרה במקום לעלות, לא צריך לגעת"!!! פעם הבאה נראה לי אני אשקיע יותר בתדרוך הספוטר, אגיד לו גם שלא רק שלא ייגע אלא גם שלא ישים ידיים. נראה אולי חמישי הבא אני בכל זאת אנסה לתת כמה שאפשר עם 130 (המספר הזה מרגש אותי,הוא קרוב ל 3 פלטות:))

• פותח/ת השרשור
יום ראשון 14/9/14

משקל גוף היום 108.8, ירידה של 200 גרם:cray:. דווקא ביום חמישי נשקלתי ושקלתי פחות (לא זוכר בדיוק).כנראה בגלל היציאה של יום שישי, שילוב של הרבה אלכוהול והרבה אוכל עתיר קלוריות של פאבים זה לא טוב בכלל לחיטוב (או לאורח חיים של אימונים בכלל). אני אנסה להישקל מחר, אם זה נוזלים שעלו מהאכילה המרובה אז אולי חלק ירד באירובי היום...

אימון A
SQUAT 4*5 - 75, 95, 115, 135, 2*155
BENCH PRESS 4*5 - 60, 75, 90, 105, 3*122.5
CHIN-UPS 3*5 - 0, 0, 15FAIL
DIPS 2*8*25
40 דקות אליפטי

בסקוואט אין שינוי, בבנץ' אני די בטוח שהיה לי עוד אבל ההרגשה הכללית באימון לא הייתה טובה (השתפרה דווקא אחרי המתח אז החלטתי לעשות גם מקבילים) אז הסתפקתי ב 3. במתח לראשונה נכשלתי בחזרה החמישית. יום שני 15/9/14 שאני לא אאבד ספירה בהמשך, שבוע 6 לחיטוב

אז היום נשקלתי שוב, והמשקל 108.4, אני מניח שזה חלק מהנוזלים שעלו מהאוכל של סופ"ש וירדו באירובי אתמול (סיימתי אירובי מזיע בטירוף כמעט בלי מקום יבש על החולצה). עכשיו אני מרגיש יותר טוב עם עצמי:37mv:

• פותח/ת השרשור
יום שלישי 16/9/14 אימון B

LIGHT SQUAT 3*5 - 75, 95, 115
PRESS 4*5 - 50, 60, 70, 80
DEADLIFT 3*5 - 115, 135, 155, 3*177.5
40 דקות אליפטי
בטן

בסקוואט החלטתי להוריד סט אחד של 115 כי אני מרגיש שהרגליים לא מתאוששות טוב בין האימונים (גם העליתי את זמן האירובי בכל אימון).
הפרס התקדם, החזרה החמישית עלתה ממש בקושי אבל עלתה. בחזרה הרביעית בדדליפט הרגשתי שהגב נורא מתעגל כבר אז זרקתי, אבל עדיין חזרה אחת יותר משבוע שעבר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יום חמישי 18/9/14 אימון C

SQUAT 4*5 - 75, 95, 115, 135, 1*155, 8*115
90*8, BENCH PRESS 4*5 - 60, 75, 90, 105, 2*130FAIL
CHIN-UPS 2*5 - 0, 0, 3*17.5, 8*0

בסקוואט כנראה הייתה לי עוד חזרה אבל הרגליים היו תשושות (סיבובים ברגל בחיפה חצי יום) אז עשיתי סינגל וזהו. בבנץ' הספוטר שם ידיים אבל אני בטוח שהוא לא נגע בחזרה הראשונה, בחזרה שניה כן (אם מישהו חושב אחרת תגידו אבל לפי התחושה שלי חזרה ראשונה עשיתי לבד). בכל אופן שבוע הבא אני בטוח מנסה שוב 130...

הסרטון של בנץ':

דבר ראשון כל הכבוד על המשקל ..
דבר שני רואים שיש לך איזה 2 חזרות ץ
ותגיד לספוטר שרק יעזור לך להוציא את המוט ואם אתה לא מבקש ממנו שיעזור שלא יעזור
למה מפה זה נראה מרגיז מה שהוא עושה

איזה ספוטר מאעפן, לא מבין מה אנשים לא מבינים ב"אל תיגע".

בטכניון זה לא היה קורה 😃

שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי לפתוח לוג, יעזור גם לעקוב אחרי ההתקדמות וגם טוב לקבל הערות מאנשים אחרים.
רקע על עצמי: בן 31, גובה 1.84 משקל מאתמול (יום שישי) בבוקר 113, אחוז שומן אני מעריך 22 לפחות.
התחלתי להתאמן במכון בסביבות גיל 15, אבל תמיד הייתי מתחיל ומפסיק אחרי כמה זמן וחוזר חלילה, אף פעם לא ממש השקעתי בזה, גם בתקופות שכן השקעתי לא היה לי ידע על תזונה אז לא ראיתי תוצאות אופטימליות.
בערך בשנה וחצי האחרונות לקחתי את זה יותר ברצינות, גם התחלתי לקרוא יותר על תזונה, ניסיתי כמה דברים שלא ממש עבדו, אחר כך עשיתי חיטוב, ירדתי מ 100 קילו ל 94. לפני כחצי שנה התחלתי SS פעם ראשונה (עם סקוואט 80-85, בנץ' 90 ערך, דדליפט 120, פרס פחות מ 50, לחמישיות). עשיתי גם ריצות 5-6 ק"מ פעמיים בשבוע בימים ללא אימון כוח, רעיון לא טוב בכלל לשלב עם SS, אחרי 3 שבועות התחלתי להיתקע במשקלים (שהיו עוד ממש נמוכים) והתחילו כאבים בגב תחתון אז עזבתי את SS כי חשבתי שזה לא מתאים לי או משהו. עשיתי מסה זמן קצר, עליתי כמה קילו ואז החלטתי שוב לעשות SS אבל כמו שצריך הפעם.
הפעם זה הלך הרבה יותר טוב, שיפרתי את משקלי העבודה וגם הבנתי שאני מעדיף אימוני כוח מתוכניות של פיצולים, בידודים וכו'.

טוב אחרי ההקדמה הארוכה, עכשיו סיימתי SS (אולי הייתי יכול לסחוט ממנה עוד כמה קילו בעיקר בסקוואט ודדליפט אבל כבר ממש קשה לי להתאושש מהאימונים וגם האחוז שומן כבר גבוה מדי לטעמי) ושבוע הבא מתחיל חיטוב, הולך לעשות מאד קאו. השינוי היחיד הוא שאני מחליף את החתירה בצ'ין אפס (מתח "בנות"). אני מעדיף מתח מחתירה בכללי, ובחרתי צ'ין אפס כי אני רוצה שיהיה גם עבודה על הידיים לא בא לי לבזבז זמן וכוח על כפיפות מרפקים.
המקסימום שאני עושה בצ'ין אפס זה 5 חזרות עם 5 קילו עליי, ככה שבמקום לעשות פירמידה 5*5 אני רוצה לעשות 2 סטים של 5 בלי משקל וסט שלישי עם 5 קילו.
ה RM5 עכשיו הוא:
SQUAT 150
DEADLIFT 170
BENCH PRESS 117.5
PRESS 75

אני הולך להתחיל מהמשקלים האלה ולא לעשות ריסט במשקלים.
מבחינת אוכל, הייתי על 3200 קלוריות, בשבוע האחרון זה עלה ל 3400 בערך. ממחר אני הולך להוריד ל 2400. ה RMR לפי מחשבונים הוא 2500 בערך, וגם ניסיתי כשהייתה תקופה שלא התאמנתי במשך חודש שעם 2500 הייתי נשאר על אותו משקל. ככה ש 2400 עם 3 אימוני כוח בשבוע ו 20 דקות אירובי אחרי אימון יתן לי גירעון לא גדול, ובהמשך לפי התקדמות אני אוריד אוריד קלוריות ו/או אוסיף אירובי.
החלוקה הולכת להיות 220 חלבון, 155 פחמימה 100 שומן. בגדול אין לי בעיה עם קצת משחק בין הפחמימה לשומן, אבל לצרוך מספיק חלבון ולא לעלות מעל 2400 קלוריות.
המטרה היא לרדת ל100 קילו, ושם כבר לראות מה אני עושה הלאה

זהו אז היום בערב אני הולך לאכול איזה פיצה עם בייקון, או משהו אחר טעים ועתיר קלוריות, ומחר החיטוב מתחיל.
בינתיים אם יש למישהו הערות או הצעות אשמח לדעת.
היי הייתי רוצה להציע לך משו טוב בשביל החלום שלך 😃 מי אחת כמוני תבין אחרי הכל אם אתה מעוניין

• פותח/ת השרשור
ותגיד לספוטר שרק יעזור לך להוציא את המוט ואם אתה לא מבקש ממנו שיעזור שלא יעזור
למה מפה זה נראה מרגיז מה שהוא עושה

איזה ספוטר מאעפן, לא מבין מה אנשים לא מבינים ב"אל תיגע".
התחלתי להסביר לו מה לעשות, הוא לא ממש רצה להקשיב הוא אמר "אל תדאג אני יודע טוב מאוד מה לעשות אתה רק תתרכז" (הוא המדריך במכון), אני בכל זאת הסברתי לו אבל כשבן אדם חושב שהוא מקצוען אז הוא לא ממש מקשיב. זה היה או הוא או איזה כמה ילדים שהיו שם, כי זה היה חצי שעה לפני סגירת המכון וכמעט לא היו אנשים. וכן זה מרגיז
בטכניון זה לא היה קורה
בטכניון זה גם קורה ועוד איך, אם לא בוחרים טוב את הספוטר 🫤
היי הייתי רוצה להציע לך משו טוב בשביל החלום שלך 😃 מי אחת כמוני תבין אחרי הכל אם אתה מעוניין
תלוי מה את מציעה 😃 אם את מוכרת חומרים/תוספים מחטבים למיניהם אז לא ועוד משהו, אני חושב אולי לנסות להביא ספסל לכלוב ולעשות שם את הבנץ' בשביל לא להתעסק עם ספוטרים, יש שם מוטות בטחון שניתן לשנות את הגובה שלהם. אני לא בטוח פשוט עד כמה זה רעיון טוב אם בכל זאת אני אגיע לכשל. מה אומרים?

ממש
התחלתי להסביר לו מה לעשות, הוא לא ממש רצה להקשיב הוא אמר "אל תדאג אני יודע טוב מאוד מה לעשות אתה רק תתרכז" (הוא המדריך במכון), אני בכל זאת הסברתי לו אבל כשבן אדם חושב שהוא מקצוען אז הוא לא ממש מקשיב. זה היה או הוא או איזה כמה ילדים שהיו שם, כי זה היה חצי שעה לפני סגירת המכון וכמעט לא היו אנשים. וכן זה מרגיז

בטכניון זה גם קורה ועוד איך, אם לא בוחרים טוב את הספוטר 🫤
תלוי מה את מציעה 😃 אם את מוכרת חומרים/תוספים מחטבים למיניהם אז לא ועוד משהו, אני חושב אולי לנסות להביא ספסל לכלוב ולעשות שם את הבנץ' בשביל לא להתעסק עם ספוטרים, יש שם מוטות בטחון שניתן לשנות את הגובה שלהם. אני לא בטוח פשוט עד כמה זה רעיון טוב אם בכל זאת אני אגיע לכשל. מה אומרים?

לאא ממש חומרים זה משו ספורט ותזונה לרדת יפה בלי חומרים מטומטמים מישו שיעזור

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית