- פותח/ת השרשור
כרגע אני מסתדר לבד בלי דברים כאלהממש
לאא ממש חומרים זה משו ספורט ותזונה לרדת יפה בלי חומרים מטומטמים מישו שיעזור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע אני מסתדר לבד בלי דברים כאלהממש
לאא ממש חומרים זה משו ספורט ותזונה לרדת יפה בלי חומרים מטומטמים מישו שיעזור
טובכרגע אני מסתדר לבד בלי דברים כאלה
הנה זה קרה 😃תרד עוד קילו ואנחנו נהיה זמנית באותו משקל 😃
אחוז שומן לא מדדתי. תמונות בעיקרון חשבתי לצלם כשאגיע ל 100 קילו אבל זה יקח עוד זמן... אולי אני אצלם מחר, תלוי באיזה מצב אני קם, יש לי תחושה שאני הולך להיות יותר חולה, מקווה שאני טועה149eg:אחוז שומן ? תמונות? Throw us a bone
אחוז שומן לא מדדתי. תמונות בעיקרון חשבתי לצלם כשאגיע ל 100 קילו אבל זה יקח עוד זמן... אולי אני אצלם מחר, תלוי באיזה מצב אני קם, יש לי תחושה שאני הולך להיות יותר חולה, מקווה שאני טועה149eg:
אני אישית רואה קצת שינוי, אבל לא יותר מדי, זה גם כולה 5 קילו אז אל תצפה לראות אותי עם ורידים בידיים או משהו:37mv:. בכלל התחלתי לצאת עם מישהי לפני חודש בערך (כשבועיים אחרי תחילת החיטוב נראה לי) ומאז החיטוב מתקדם אבל לא בדיוק כמו שהייתי רוצה... כשהייתי לבד אז לא הייתה מישהי שמכינה לי סטייק חזיר עסיסי עם תפוח אדמה מטוגן, או רוצה לצאת איתי לשתות בירה וכאלה:37mv:
היא לא מרימה:confused001:She cooks? If she lifts as well you found the love of your life
אני חושב, אם אני באמת אפסיק את החיטוב, או לעשות 5/3/1 או שראיתי משהו שנראה סבבה CANDITO LINEAR TRAINING, נראה לי שה CONTROL WORK יעזור לי. הבעיה שב 5/3/1 ממה שהבנתי ההתקדמות די איטית (מצד שני אולי יאפשר לי לא להיות בפלוס קלורי גדול) וטקסס נראה לי בעייתי בשבילי היום נפח כי הוא ארוך גם ככה ואם אני אוסיף עוד עזר לפלג גוף עליון אז האימון יקח לי מלא זמן שאני לא בטוח שיהיה לי כל שבוע. בכל אופן אני אחשוב על זה קצת בימים הקרובים, אולי אני סתם ממציא תירוצים לעצמי כי אני אוהב לאכול הרבה:79nb: וריפטו נראה לי טוען ששומן זה כוח:lol:🤣...שמע זוועה אתה לא נראה הייתי ממליץ לך מסה לא מלוכלכת מידי ..
ולהתחזק בתוכנית כמו טקסס או 5/3/1...
מה שכן הייתי ממליץ זה להוסיף תרגילי עזר לפלג גוף עליון ..
ולהתחרות אם זה מה שמעניין אותך
בהצלחה וחג שמח 😃
בדיוקועדיך להיות שמן חזק משחיף חלש !
אני כבר במכון אחר, למרות שאני עדיין מנוי גם לשם חח, חיכיתי שהוא יגיב בלי שאני אתייג אותו:)תתיעץ עם אינסין נדמה לי שהוא איתך במכון והוא מבין הרבה יותר ממני באימונים ..
סיימתי SS, התחלתי חיטוב עם מד קאו (אז פתחתי את הלוג). עכשיו שבוע 7 לחיטוב, בינתיים ירדתי מ 113 ל 108 קילו. השבוע התחלתי לתהות אולי להפסיק את החיטוב כי אני רוצה להגיע לתחרות בדצמבר ורוצה להתחזק עד אז. עד שבוע הבא אני אחליט.מתחיל לעקוב, אפשר Brief קצר על מה שאתה עושה?
עם איזה משקלים סיימתה SS ?סיימתי SS, התחלתי חיטוב עם מד קאו (אז פתחתי את הלוג). עכשיו שבוע 7 לחיטוב, בינתיים ירדתי מ 113 ל 108 קילו. השבוע התחלתי לתהות אולי להפסיק את החיטוב כי אני רוצה להגיע לתחרות בדצמבר ורוצה להתחזק עד אז. עד שבוע הבא אני אחליט.
אני לא בדיוק יודע איך הולכת התכנית אבל ממה שהבנתי זה למתאמנים יותר מתקדמים...ממה שראיתי בפורום כמה אנשים הצחזקו פה בחיטוב עם התוכנית הבולגרית
אני לא בדיוק יודע איך הולכת התכנית אבל ממה שהבנתי זה למתאמנים יותר מתקדמים...
עם איזה משקלים סיימתה SS ?
אלה המשקלים בסוף SSה RM5 עכשיו הוא:
SQUAT 150
DEADLIFT 170
BENCH PRESS 117.5
PRESS 75