הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אגב אני שוקל לשנות קצת את התכנית, כי אני רוצה לשפר כושר אירובי, חושב לפצל את הנפח לעליון-תחתון בראשון ושני ולעשות אירובי אחרי אימון, וחמישי עצימות, ולהכניס כנראה בעצימות 2 סטים של פרס כבד. בכל אופן אחרי התחרות אני אראה אם אני עושה את זה ואיך, כי עכשיו אני לא רוצה לנסות דברים חדשים.

yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:

יום חמישי 04/12/14 - עצימות

סקוואט 172.5X2 התכנון היה 3 אבל זה היה נורא כבד מהחזרה הראשונה, והשניה עלתה בגריינד אז לא ניסיתי 3.
בנץ' 125X2, 127.5X2F שני הסטים היו עם עצירה בחזרה השניה. ב125 שכחתי לשים רצועות וחגורה, המוט עלה והרגשתי שאני יכול להוסיף קצת משקל. בסט השני נראה לי נכנסתי אליו לא טוב ונכשלתי (אחרי עצירה על החזה גם).
דדליפט 202.5X3 היה כבד, בחזרה השלישית התקשיתי מאוד לנעול את הגב אבל נעלתי.
יד קדמית 3 סטים:sporty019-49:
סך הכל לפני האימון לא הרגשתי במיטבי, ישנתי איזה 4 שעות בלילה. שתיתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

יום ראשון 07/12/14 - נפח

אימון קצר בגלל חוסר זמן, עדיף מלא לבוא בכלל 😃

סקוואט 4X5X130
בנץ' 3X5X100
סט ראשון ושלישי עם עצירה בחזרה האחרונה, סט שני שכחתי לעצור... המוטות הטובים היו תפוסים אז עשיתי עם מוט עקום ומגעיל 🤮

קדימה למשמרת לילה:aloof-and-bored002:

קרא את שאר עדכון הלוג...
כל הזין להיות חולה שבוע וחצי לפני תחרות 🤒

לאאאא!!! התחרות עוד שבוע ואני עם חום 38.4!!!

היום אני הרגשתי הרבה יותר טוב מהימים האחרונים שבהם היה לי כאב ראש נוראי. אני חושב מחר אם ארגיש לפחות כמו היום אז לעשות אימון לא כבד, בעיקר לראות אם זה יגרום לכאבי ראש להופיע או לא, כי אם כן אז אני לא חושב שאוכל להתחרות ואני לא רוצה להגיע לתחרות ולגלות שם שאני לא מסוגל להרים. דבר נוסף זה לראות אם נחלשתי. העניין שאם אני אלך אני לא ממש יודע איזה משקלים להרים מחר כי 3 ימים לפני תחרות להרים אפילו קרוב למקסימום לא נראה לי חכם. קיצר אם יש הצעות אשמח לשמוע.
@incin

אני כנראה הייתי מגיע לחדר כושר ועושה סינגלים עם משקלי הפתיחה שלי בכל שלוש ההרמות, רק בשביל להעלות את הביטחון במשקל.

לא אמור להיות לך יותר מדי קשה, מקווה שלא נחלשת יותר מדי מהמחלה.

אני כנראה הייתי מגיע לחדר כושר ועושה סינגלים עם משקלי הפתיחה שלי בכל שלוש ההרמות, רק בשביל להעלות את הביטחון במשקל.

לא אמור להיות לך יותר מדי קשה, מקווה שלא נחלשת יותר מדי מהמחלה.
מצד אחד אני חושב לעשות ככה, מצד שני אני לא יודע אם זה לא יהיה יותר מדי 3 ימים לפני תחרות. נראה, אולי אני אחליט כבר בזמן האימון, תלוי איך החימום ירגיש. אגב אני חושב גם אם כדאי להיכנס עם קצת פחות משקל ממה שחשבתי (התכנון היה 170-125-200) או להשאיר ככה, נראה לי אני אחליט את זה מחר גם (מקווה שארגיש מספיק טוב לאימון)

מצד אחד אני חושב לעשות ככה, מצד שני אני לא יודע אם זה לא יהיה יותר מדי 3 ימים לפני תחרות. נראה, אולי אני אחליט כבר בזמן האימון, תלוי איך החימום ירגיש. אגב אני חושב גם אם כדאי להיכנס עם קצת פחות משקל ממה שחשבתי (התכנון היה 170-125-200) או להשאיר ככה, נראה לי אני אחליט את זה מחר גם (מקווה שארגיש מספיק טוב לאימון)

זה לא יותר מדי, אתה לא תרגיש את זה ביום חמישי.

הכי חשוב - תגיע לחדר כושר, אפילו רק בשביל הסטים של החימום.

עדכון לוג: 15/12/14

סופסוף עשיתי אימון:s47:
עשיתי סינגלים עם המשקלים שתכננתי לכניסות ראשונות בתחרות. החדשות הטובות הן שאני מרגיש בריא לגמרי ואין את הכאב ראש הנורא שהציק לי (טפו טפו). החדשות הרעות הן שנחלשתי...

סקוואט 170X1 כבד בטירוף, עלה בגריינד של החיים הרגשתי שעוד 2.5 הייתי נכשל. זה היה מתוכנן להיות האופנר שלי, כנראה שאכנס עם 160 ואז נראה.
בנץ' 125X1 עם עצירה. גם היה מאוד כבד, כנראה בתחרות אכנס עם 120.
דדליפט 200X1 כאן דווקא הופתעתי לטובה, המוט עלה בלי קושי, אכנס עם 200 בתחרות.

זהו, עכשיו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תרגיש טוב גבר !
וזאת תחרות ראשונה אל תנסה להרוג את עצמך תתן מה שאתה יכול ותו לא !!

תרגיש טוב גבר !
וזאת תחרות ראשונה אל תנסה להרוג את עצמך תתן מה שאתה יכול ותו לא !!
תודה 😃
כן צודק, אבל רוצה לתת את המקסימום שאני יכול... מצד שני אין מה לעשות אם נחלשתי מהמחלה אז זה מה שיש

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית